Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
És volnál szives megmondani h hol találok olyan manitou r-seven platinum-t amelyik útálítós ITvel rendelkezik nem lockoutossal!!Mert olyat se a 2006 se a 2007esben nem találtam!Vagy ezek is mostmár az alsó holtpontban blockolnak??

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Hatékony lenne a gyorszár+tengely menetes tengelyre cserélése a teló csavarodásának csökkentésére? Mit ajánlotok, van vmi speckó menetes tengely erre, vagy vegyek made in taiwant?
thx
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem nem is volt sose tán marzo 1600 gramm alatt :)
de amugy van ilyen villa, manitou r-seven platinum. a snap-valve spv tökéletesen mûködik. és IT-s

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Lehetetlent ne akarj:D én is sok minent szeretnék:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Jó!!Mutasd meg melyik az emelyik tudja: rugó út állítás egy kapcsolásra(IT v. ETA) vagyis blockolás alsó holtpntban,tehát nem lockout és nem U-turn v. RTWD és ezt a kormányról tudjam vezérelni!!!Normál csillapításos nem SPV,valami mûködõbb rendszer 80-100mm úttal és 1600g környékén inkább alatta!!!ÉS tárcsával használnám!!KB ennyi....

ilyen kb nincs........ami ezt marzóból tudja /távszabályzó nélkül/ az 1,9 kg és nem igazán bírja tartósan a tárcsaféket......vagy idén az xc600 , ott opcionális az eta távszabályzó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Jó!!Mutasd meg melyik az emelyik tudja: rugó út állítás egy kapcsolásra(IT v. ETA) vagyis blockolás alsó holtpntban,tehát nem lockout és nem U-turn v. RTWD és ezt a kormányról tudjam vezérelni!!!Normál csillapításos nem SPV,valami mûködõbb rendszer 80-100mm úttal és 1600g környékén inkább alatta!!!ÉS tárcsával használnám!!KB ennyi....

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

!!tipp esetleg h h tudnám megoldani hkivezessem az ETA-t a kormáynra???

szerintem sehogy.
miért nem veszel ink egy jó villát ahegyett h elkezdesz tákolni?

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
De azért kellene átmenteni a marathonba mert ott el romlott és nekem könnyebb villa kellene mind az am azt meg kibírom anélkül!!tipp esetleg h h tudnám megoldani hkivezessem az ETA-t a kormáynra???

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

MAgyarul használd a keresõt!!!!!! nem kell semilyen link. Csak a keresõbe beirod h mit akarsz keresni.És hopp ott lesznek azzal a szóval kapcsolatos hosszászólások.(a link nállam se müködött)

Ehh.. köszi szépen.. bocs.. még friss a hely..:)
lesz még pár ostoba kérdésem sory :D

:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Jó akkor marzocchiba szeretnék IT rugó út állítót vagy fordítva,manitouba ETA-t megoldható szerinted???Vagy egy All Mountin II bõl etat egy marathonba???És még azt is meg szeretném oldani h valamilyen módon a kormányról kapcsoljam az ETA-t ha azt sikerül összerakni!!!Nos így???

1, kizárt
2, am bõl minek akarsz etát a maratonba, abban is van /
3, barkácsolva esetleg, bár a 07-esekben mintha lenne eta távszabályzó....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
szerintem ez lehetetlen.:D de várd meg a többieket me ez nem biztos:D

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Jó akkor marzocchiba szeretnék IT rugó út állítót vagy fordítva,manitouba ETA-t megoldható szerinted???Vagy egy All Mountin II bõl etat egy marathonba???És még azt is meg szeretném oldani h valamilyen módon a kormányról kapcsoljam az ETA-t ha azt sikerül összerakni!!!Nos így???

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Tipusfüggõ. Ezt igy nem lehet megmondani.

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Csaó!!!Arra lennék kíváncsi h 30mm átmérõjû becsúszó száraknak a felsõ kupak menete minden villánál meg eggyezik mondjuk egy márkán belül más családba tartozó 30 vagy még 32is jó???És ha 2különbözõ márkáké is ugyan akkora??Meg lehet fordítani a jobb és bal szárban lévõ cuccost???Milyen esetekben nem lehet??És olyat lehet h azonos rugóút hosszú és 30mm becsúszóval rendelkezõ 2különbözõ márkájú belsõséget megcseréljünk????

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
MAgyarul használd a keresõt!!!!!! nem kell semilyen link. Csak a keresõbe beirod h mit akarsz keresni.És hopp ott lesznek azzal a szóval kapcsolatos hosszászólások.(a link nállam se müködött)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hát ez a link nem a legtökéletesebben mûködik...:)

JAJA:clap:

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Hát ez a link nem a legtökéletesebben mûködik...:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Sziasztok! Had kérdezzem meg mi a véleményetek az SR Suntour XCP75 DJ villáról? Csak kiváncsiság.. Sajnos nem tellik jobbra... :)

Talán 10mp volt?
http://forum.bikemag...searchid=167371

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Sziasztok! Had kérdezzem meg mi a véleményetek az SR Suntour XCP75 DJ villáról? Csak kiváncsiság.. Sajnos nem tellik jobbra... :)

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás

Ok de milyen?:D mert nekem nem kell se rst space se spinner ammo semmi ilyesmi. ami szóbajöhet manitou,marzó,RS

sztem pont a nemtetszõket láthatta
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"