Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akcióban nem nagyon lesz, nem jön dömping-mennyiség pont ezért.
Átütõs, már be is szereltük egy bringába és ááá:)
Nixon Elite, 130-160 mm, átütõs, TPC+ és... :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
07-esek? mert akkor elárulom hogy én is azon gondolkozom:
http://www.chainreac...x?ModelID=15716

Otthon mennyi az ára? Itt 140ezer körül lehet kapni amit egy kicsit drágállok, hátha lesz majd használtba vagy akcióba.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jött pár nixon a veloba, és csak egy szavam van: félelmetes.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
hello!

Milyen teleszkópot ajánlotok freeride -ra? Szempont a súly és az ár (no meg persze a mozgás). Árban nixon-domain kategóriájában gondolkozom.
Vannak már ötleteim de nem akarom befolyásolni a 'közönséget' :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
google a barátod.
mountain biking uk (united kingdom)
http://www.mbuk.com/

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Xenium, mi az az MBUK? Biztos evidens lesz, miután megmondod, de így nem ugrik be a rövidítés...:chin:
Ja, az Argyle-t ki fogom próbálni, mert itt Miskolcon egyik srácnak van 318. Futólag láttam múltkor, legközelebb ütközök vele, elkérem 1 körre...Gold Label-t viszont egyenlõre nincs lehetõségem nyomogatni, pedig szvsz már csak ez a 2 esélyes maradt versenyben. Majd ha látok boltban talán megnyalogatom kicsit...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
google -> manométer

de szerintem hamarabb meglesz ha veszel neki egy másik pumpát ;)

MOngi

MOngi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

vegyél egy új mérõt, és megmodod a srácnak...

lehet venni, nem pont ugyan olyat (kinézetre), de lehet.

Köszi a választ!

Megmondtam már neki a dolgot azzal nincs is baj, de hol lehet ilyet kapni. Birngabolt vagy valami más helyen?

Üdv

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

...

Namármost amikre én gondoltam:
- Argyle: a 302-esre v. 318-asra gondoltam, mert a levegõs rugózást sztem nem kéne erõltetni ebben az ágban, tehát a 409 kiesett. Az elõbbi 2 közt tudtommal annyi különbség van, hogy a 318 drágább vagy 10 000-el és cserébe raktak bele befelé-csilit, meg a lockout-ot (utóbbinak nem sok értelmét látom ebben a mûfajban:chin:).

MBUK majusi szamaban tesztelik az RS Argyle 318-at es a nyertes is az ugralos villak kozott...
azt mondanam, hogy ha van lehetoseg probald ki amiket csak tudsz es azutan donts, elvegre nem 2 forintot hagysz ott ertuk...
Sei, soku Si.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
vegyél egy új mérõt, és megmodod a srácnak...

lehet venni, nem pont ugyan olyat (kinézetre), de lehet.
"Minden hülyeség" by Tomidny

MOngi

MOngi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!

Kaptam kölcsön egy telópumpát bikepositivet és leejtettem aminek az lett a vége, hogy a mutató nem nullán áll hanem 5 barnál. Ettõl még jól mér (rátekertem a telóra és ugyan annyit mért mint amennyit még azelõtt mért persze levonva belõle az 5 bart, ami eddig 9 volt az most 14) csak hát azért még is mit lehet tenni meg aztán nem is az enyém.
Errõl lenne szó: http://ebike.hu/imag...0002057_001.jpg
A mérõt le lehet róla szedni és ennyi. Szerintetek lehet csak a mérõt kapni vagy megcsináltatni vagy valami. Nem feltétlenül szeretnék egy újat venni 5 600 ért :D Vagy ha esetleg tudtok olcsóbban ugyan ilyet akkor hajrá (budapesten).

Elõre is THX a segítséget!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
GOLD LABELT a népnek!!!:love1:

• vendég
Szóval gyártási hiba, akkor ez megnyugtató (mármint nem a hiba, hanem, hogy nem mind ilyen...:)). Komolyan mondod, hogy jobb, mint a DJI, azért elég durva differencia van köztük árban...én meg még gondolkoztam a DJII-n, de gondolom akkor kiesett az is...:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
vagy vegyél Jumpert, emlékeim szerint ugyanaz, mint ami most GL néven fut

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Te Jocek, mesélj csak nekem errõl a Gold Label-rõl...milyennek találtad és hogy vágtad haza?
Eddig tényleg ez tûnik a legjobbnak...

ööö,nincs mit mesélnem róla:)
meg kell venni a enyi asszemem éppen elég!!!
nem voltam eddig manitou párti,mig meg nem vettem!igaz most sem vagyok,de sztem ez a legjobb villa amit megalkottak mostanság ugrálni!
volt DJ1 em is,és az a közelébe sem ér!
nem bántam meg hogy megvettem!
a haza vágás meg anyi volt hogy kis bubik voltak az anyagban(megnéztük miután eltört), plusz kivülröl lehetett már látni hogy ahol csatlakozik a fékhid a szárhoz,ott a hátso oldalon lepattant a festék!ez már várhato volt utána hogy valamikor megadja magát!ja,ez lehet kicsit az én hibám is volt,mert sikerült eccer jol eldobnom magamtol véletlenül!
de miota kicserélték ujbol a régi azt vigyázok rá!
szerintem goldlabelt vegyél ha jo ugrálos villát akarsz!

• vendég
Te Jocek, mesélj csak nekem errõl a Gold Label-rõl...milyennek találtad és hogy vágtad haza?
Eddig tényleg ez tûnik a legjobbnak...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Most jól elvettétek a kedvét a manitoutól:)
Najó nem mintha a többit nem lehetne eltörni, és ha gariban cserélik, akkor csak a sérülés a gáz..
Oposszum:
lehet h az FFD nem egy világszenzáció, és nincs rajta 30 tekerõ, tényleg halálegyszerû, viszont elromlani se nagyon tud sztem..visszautat állíthatsz a gold labelen, ami elég is ilyen felhasználásra.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Megnyugtatlak a manitou szerviz és gari háttérrel nincs semmi gond.

Tavaly nyár vége felé vett a barátom egy átütös stance kingpin-t. most kb egy honapja eltört a fékhidnál (nem megrepett, hanem szo szerint széttört, elég keményen nézett ki) bevittük a boltba ahol vettük, megnézték a villát, és miután elmagyaráztuk hogy nem kamion ütött el elküldték a villát szervizbe, pár nap alatt kicserélték a lábat, kapott evil genious szimeringeket stb...

Tehát szerviz van, és gyors is. Mindez ráadásul garis volt, fillérünkbe nem került.

jogos!
nekem az átütõs Gold Labelem járt ugyan így 4 hónap használat után!
szó nélkül kicserélték!!!

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Megnyugtatlak a manitou szerviz és gari háttérrel nincs semmi gond.

Tavaly nyár vége felé vett a barátom egy átütös stance kingpin-t. most kb egy honapja eltört a fékhidnál (nem megrepett, hanem szo szerint széttört, elég keményen nézett ki) bevittük a boltba ahol vettük, megnézték a villát, és miután elmagyaráztuk hogy nem kamion ütött el elküldték a villát szervizbe, pár nap alatt kicserélték a lábat, kapott evil genious szimeringeket stb...

Tehát szerviz van, és gyors is. Mindez ráadásul garis volt, fillérünkbe nem került.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem a manitou szervíz/garancia intézése jó, ha nem otthon akarod csinálni.

A sebesség mindent megold.