Átütõs, már be is szereltük egy bringába és ááá

Nixon Elite, 130-160 mm, átütõs, TPC+ és...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vegyél egy új mérõt, és megmodod a srácnak...
lehet venni, nem pont ugyan olyat (kinézetre), de lehet.
...
Namármost amikre én gondoltam:
- Argyle: a 302-esre v. 318-asra gondoltam, mert a levegõs rugózást sztem nem kéne erõltetni ebben az ágban, tehát a 409 kiesett. Az elõbbi 2 közt tudtommal annyi különbség van, hogy a 318 drágább vagy 10 000-el és cserébe raktak bele befelé-csilit, meg a lockout-ot (utóbbinak nem sok értelmét látom ebben a mûfajban:chin:).
Te Jocek, mesélj csak nekem errõl a Gold Label-rõl...milyennek találtad és hogy vágtad haza?
Eddig tényleg ez tûnik a legjobbnak...
Megnyugtatlak a manitou szerviz és gari háttérrel nincs semmi gond.
Tavaly nyár vége felé vett a barátom egy átütös stance kingpin-t. most kb egy honapja eltört a fékhidnál (nem megrepett, hanem szo szerint széttört, elég keményen nézett ki) bevittük a boltba ahol vettük, megnézték a villát, és miután elmagyaráztuk hogy nem kamion ütött el elküldték a villát szervizbe, pár nap alatt kicserélték a lábat, kapott evil genious szimeringeket stb...
Tehát szerviz van, és gyors is. Mindez ráadásul garis volt, fillérünkbe nem került.
A sebesség mindent megold.