Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kérdés, hogy mennyibe kerül?

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Fönti kérdésemre plz válaszoljatok, Javítva: "Vegyek-e ilyen régi telót, vagy nézzek-e inkább újabbat? 2006-nál újjabat." A teló elvileg nagyon jó állapotnak örvent.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Cj... Hidd el Tiger is bennevan valamennyire már a mókuskerékben, tudja mit beszél.

Sis: holnap rákérdek Neked, hogy hogy is megy ottan.
Addig ne rágódj rajta, szerintem csak magadat idegesíted.

Ha mást nem, egy ügyes kezü szerelõ egy kis lúzer manual olvasás után átcseréli Neked.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem, nincs magyar forgalmazója. Telókat nem árulnak.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Mali? Kac-kac-kukac. Az a dühítõ benne, hogy nagyon szép a villa és így egy kalap szart sem ér.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok!

Nemrég az eBay-en vettem egy új 2007-es Magura Laurin villát. Annyi a baj, hogy a futárcég (GLS) szállítás közben leejtette (nem kicsit) és eltört az egyik papucsa. Az eladó felajánlotta, hogy küld hozzá egy komplett új lábat és kifizeti a szervízt. Az a kérdésem, hogy ki vállalja el a lábcserét. Az eladó szerint 20 perc.

próbáld a magyar forgalmazónál
biztos örömmel válallják, és szagszerûen +csinálják :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Sziasztok!

Nemrég az eBay-en vettem egy új 2007-es Magura Laurin villát. Annyi a baj, hogy a futárcég (GLS) szállítás közben leejtette (nem kicsit) és eltört az egyik papucsa. Az eladó felajánlotta, hogy küld hozzá egy komplett új lábat és kifizeti a szervízt. Az a kérdésem, hogy ki vállalja el a lábcserét. Az eladó szerint 20 perc.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

sid wc csirke a 180-as XT vagy bármilyen jobbfajta tárcsához. de amúgy simán mehetne a srác alá egy sid meg valami könnyû v fék, nem egy nehéz gyerek, de õ szeret sárban meg ilyen szutyokban tekerni, illetve a kerekei is tárcsásak...

akitõl vettem a villámat, egy sidet cserélt le a psylora, mert eltörte a villát:D mondjuk nem átlag fékkel(hope m4 180)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sid wc csirke a 180-as XT vagy bármilyen jobbfajta tárcsához. de amúgy simán mehetne a srác alá egy sid meg valami könnyû v fék, nem egy nehéz gyerek, de õ szeret sárban meg ilyen szutyokban tekerni, illetve a kerekei is tárcsásak...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

tényleg... ha már reba wc- t vesz... akkor miért nem sid wc- t? vagy az már nagyon "csirke"? :D

annál még a judy is merevebb...

xenonadio: a fekete kopik, a nitrid bevonatos nem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

vegulis ugyis lehet. szet nem eshet ha a stucni meg van huzva rendesen

szerintem veszek egy revelationt, atmenetileg az is jo lesz. vagy ha megtetszik akkor megtartom. occo-occo

arrol tudunk valamit hogy a gyari sulya ezeknek mennyire hazugsag?

429- 1675g + pop lock kar
air uturnös - 1735 g

vágtlan nyakkal
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Sziasztok, Manitou nixon elite 4x és nagyon light os dirt használatra milyen villa? És ezekrõl a villákról is kopik a becsúszó mint a stance ekrõl? fontos lenne! elõre is köszi!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
tényleg... ha már reba wc- t vesz... akkor miért nem sid wc- t? vagy az már nagyon "csirke"? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok! Tudna vki segiteni abban,hogy melyik telót válasszam a kettõ közül?! Az egyik egy marzó drop off qr20' 07-es a másik Fox 32 vanilla R '08-as.Tudom,hogy a Fox ugye drágább meg gondolom még jobb is lehet csak ugye ez a tipus nem átütõs. a marzó viszont igen. A kérdésem az lenne,hogy a 105kilómhoz melyik passzolna jobban? újonnan venném a telót.

a 105 kiló nem téma a foxnak, qrva erõs, de ha nagyon durvulós a felhasználás akkor inkább a marzó

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Sziasztok! Tudna vki segiteni abban,hogy melyik telót válasszam a kettõ közül?! Az egyik egy marzó drop off qr20' 07-es a másik Fox 32 vanilla R '08-as.Tudom,hogy a Fox ugye drágább meg gondolom még jobb is lehet csak ugye ez a tipus nem átütõs. a marzó viszont igen. A kérdésem az lenne,hogy a 105kilómhoz melyik passzolna jobban? újonnan venném a telót.

szerintem attól is függ h mire akarod használni. Ha nem nagyon durvulsz akkor szerintem meglehet próbálni a FOX-ot.

kisstom

kisstom

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Hi, kéne egy kis help egy 2002-es RS Boxxer teleszkóppal kapcsolatban. Ajánjátok-e, vagy inkább nézzek valami más? A cucc természetesen használt, egy ilyen vételnél miket érdemes megnézni azon kívûl, hogy horpadt-e/hajlott-e vagy sem, illetve, hogy karcos-e a becsúszó?. Légyszi írjatok róla valamit.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
egy 409es revelation - valamennyire vágott nyakkal 1686gramm

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Endroo most árulja a relevationjét, ahogy néztem ki van szerelve, szerintem õ biztosan tud súlyt mondani. vagy a Tig.

edit: és valóban, Tig tényleg tud.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

vegulis ugyis lehet. szet nem eshet ha a stucni meg van huzva rendesen

szerintem veszek egy revelationt, atmenetileg az is jo lesz. vagy ha megtetszik akkor megtartom. occo-occo

arrol tudunk valamit hogy a gyari sulya ezeknek mennyire hazugsag?

nagyjából igaz, de ha holnap nem felejtem el akkor mérek neked egyet kettõt