Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Vannak még csodák:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
most már frissítve van
am meg expon is volt kinn katalógus

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ezt hagyjuk...:chin:

mér ? 2002 ben még volt frissítve.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ezt hagyjuk...:chin:

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

mali katalógust nézd meg

letezik online mali katalogus?
...Ez lesz keremszeppen...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

es 55r-et hol tudsz 70 er ? :)

http://piacter.bikem...t=128987&cat=14

asszem találtam neked valamit

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

marzo am sl 120-160 mm út 80 ropi körül, de kicsit rugalmas és inkább am villa, mint fr

travis 150 szintén 80 körül, na ez már fr

vagy olcsóért vmi manitou stance, abban is van 150es

stance az elég gány, inkább valami használt sherman. ott "csak" a másfeles nyak a para

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
marzo am sl 120-160 mm út 80 ropi körül, de kicsit rugalmas és inkább am villa, mint fr

travis 150 szintén 80 körül, na ez már fr

vagy olcsóért vmi manitou stance, abban is van 150es

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mali katalógust nézd meg

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

55r
sztem a domainnál minden paraméterében jobb
meg próbáltam domaint jól mozogott meg minden de 3-4 hónaposan ereszti az olajat az elég gáz sztem.

es 55r-et hol tudsz 70 er ? :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

hogy visszaküldöm a hibás villát és az eladó elvégzi a lábcserét.

szerintem ezt inkább ne, de ha megbízol benne... én megkérném hogy küldje el a lábat, az a biztos. sok ember van mo-on, sõt itt a fórumon is van aki csukott szemmel összerak egy villát vagy tagot

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Az a baj, hogy a küldõ nem jelölte törékenynek, és arra hivatkoznak, hogy nem volt megfelelõen becsomagolva. Már megpróbáltuk. A másik lehetõség meg az, hogy visszaküldöm a hibás villát és az eladó elvégzi a lábcserét.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok!

Nemrég az eBay-en vettem egy új 2007-es Magura Laurin villát. Annyi a baj, hogy a futárcég (GLS) szállítás közben leejtette (nem kicsit) és eltört az egyik papucsa. Az eladó felajánlotta, hogy küld hozzá egy komplett új lábat és kifizeti a szervízt. Az a kérdésem, hogy ki vállalja el a lábcserét. Az eladó szerint 20 perc.

Elsõ körben talán elõ kéne venni a futár céget.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

az

útállítás a franc tudja..

én a stumpiban asszem lecserélem a talast 120 RLC-re

valahogy úgy van kitalálva az a váz hogy 120-on jó a teló , szinte mindig úgy használom, akkor meg minek az útállítás....+ azért az rlc, csak könyebb 20 dekával és tényleg szebben mozog ...

ja, csak nekem megvan ez a param, hogy hosszu utas teloval nem lehet maszni. de ez leginkabb azert van, mert a speci fsr-be 100 volt az ajanlott magassag, en meg kihuztam a recont 130-ra. es meredekebb maszasoknal emelgette az elsokereket mintha muszaj lenne. ott mindig arra gondoltam hogy milyen jo lenne, ha most beulne olyan 4-5 centit, pont eleg lenne, tudnek maszni rendesen.

persze az uj vazba a minimum elso telo ut 130, szoval lehet hogy ott a szogek azert ugy vannak kitalalva hogy meg ilyen magas teloval se lesz gond felfele. es azert veszek olcso telot, hogy ha megse jon be, akkor konnyu legyen megszabadulni tole. ez az elgondolas
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Tudnatok nekem valami freeridera valo villat ajanlani ami 150 et mozog vagy max 160, atutos es ugy 70 ropibol meglenne ? (ha letezik ujonnan ien? )
A 2008 as Duroluxrol azt hallottam, hogy majd csak nyar vegen jon ki :-s

55r
sztem a domainnál minden paraméterében jobb
meg próbáltam domaint jól mozogott meg minden de 3-4 hónaposan ereszti az olajat az elég gáz sztem.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem csak a már oly sokat emlegetett dropp off jut eszembe, ja meg a domain de az már 85:

http://ebike.hu/term...plavallas/4456/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

na ez egesz jo hir. az a 429 az a sima 130milis dual air? mert ilyet tudok szemet aron. jo lenne bele persze valami 2step/talas/IT utallitas, dehat ne akarjak mar mindent egszerre

.

az

útállítás a franc tudja..

én a stumpiban asszem lecserélem a talast 120 RLC-re

valahogy úgy van kitalálva az a váz hogy 120-on jó a teló , szinte mindig úgy használom, akkor meg minek az útállítás....+ azért az rlc, csak könyebb 20 dekával és tényleg szebben mozog ...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Tudnatok nekem valami freeridera valo villat ajanlani ami 150 et mozog vagy max 160, atutos es ugy 70 ropibol meglenne ? (ha letezik ujonnan ien? )
A 2008 as Duroluxrol azt hallottam, hogy majd csak nyar vegen jon ki :-s

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

429- 1675g + pop lock kar
air uturnös - 1735 g

vágtlan nyakkal

na ez egesz jo hir. az a 429 az a sima 130milis dual air? mert ilyet tudok szemet aron. jo lenne bele persze valami 2step/talas/IT utallitas, dehat ne akarjak mar mindent egszerre

annál még a judy is merevebb...

ezert kell uj sidet venni

Sziasztok!

Nemrég az eBay-en vettem egy új 2007-es Magura Laurin villát. Annyi a baj, hogy a futárcég (GLS) szállítás közben leejtette (nem kicsit) és eltört az egyik papucsa. Az eladó felajánlotta, hogy küld hozzá egy komplett új lábat és kifizeti a szervízt. Az a kérdésem, hogy ki vállalja el a lábcserét. Az eladó szerint 20 perc.

en azert megeresztenek salanak egy privit. szedett mar szet par telot, ha egyszeru a muvelet, akkor o tuti meg tudja csinalni rendesen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

kérdés, hogy mennyibe kerül?

40-ért van hírdetve, mikor kérdeztem, hogy karcos-e "az egyik becsúszón egy kicsi karc van, és ezenkívül nincs más baja, rendszeresen karbantartott teló, 2 évig használta." - De szerintem lehet még belõle alkudni, kérdés megéri-e? (hétvégén meg is tudom nézni)
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.