Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
sziasztok
arra lennék kiváncsi, hogy a 2008-as Fox 36 Van Rc2 villának a rugója ugyanolyan, mint a 2007-é, szóval passzolnak-e egymáshoz?(2008-as telóba tennék bele 2007-es rugót),
másik kérdés, hogy milyen áron vesztegetik, esetleg hol lehet ilyet kapni?
eddig az xfactornet-en néztem, de ott nem találtam...
köszi a segítséget, üdv: B

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

HAli
Villát szeretnék venni, egy rebát vagy fox f100-ast. A Fox kb 25-tel lenne hosszabb. A fox sokkal jobban mozog mint a reba, vagy ez olyan kinek a pap kinek a papné dolog? Megérné azt a plusz pénzt?
Üdv

attól függ geometriailag passzol-e a vázba

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jobb a fox de a reba is nagyon szépen mozog:beer:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
HAli
Villát szeretnék venni, egy rebát vagy fox f100-ast. A Fox kb 25-tel lenne hosszabb. A fox sokkal jobban mozog mint a reba, vagy ez olyan kinek a pap kinek a papné dolog? Megérné azt a plusz pénzt?
Üdv

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A chipset utálom, a telódat meg álló helyzetben sikerült szépen mozgásra bírni, úgy, hogy fel sem ültem a bicódra! :D
Ez ám a teljesítmény! :clap: /Vállveregetés/

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
jah, pedig az ráadásul lockolva is volt :D najó, akkor nem a telóba töltöm az olajat, hanem magamba, sütök is egy jó nagy tál chipset

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

oks. épp most cserélem le a gyári rókás olajat motorexre, remélem ez kicsit rásegít a mozgásra. Ha még mindig nem lesz oké, akkor a köv upgrade az enduro seal lesz...

Hízzál, emlékszel a elõzõ "merevvillád" is milyen szépen mozgott Zsizsi alatt?:P

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
oks. épp most cserélem le a gyári rókás olajat motorexre, remélem ez kicsit rásegít a mozgásra. Ha még mindig nem lesz oké, akkor a köv upgrade az enduro seal lesz...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szilikont nem ajánlom, mert öregíti a lehúzót. Inkább minden tekerés után egy alapos takarítás, majd után finom ronggyal töröld teljesen tisztára a becsúszókat! Finish Line-t a legközelebbi Enduro Forks rendelésbe beletehetek, de nem tudom, hogy az mikor lesz a mostani nagyon elszállt dollár/forint árfolyam miatt.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
köszi a válaszokat! akkor marad a szilikonspay... (vv, esetleg a köv túrára elhozhatnád az ampullát, és a néhány cseppet sörben törleszteném ;) )

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én csak használtam ilyet, egy pécsi boltban vettem kb 6 éve, azóta sehol nem láttam. amúgy jó cucc.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

srácok, nem tudja valaki, hogy hazánkban hol kapok finish line becsúszókenõt (http://www.finishlin...hion-lube.htm)? Használ(t) már valaki közületek ilyet? Megéri?

Itthon esélytelen. Én használok ilyet. Mozgásban nem tapasztaltam változást, ellenben kevésbé koszolódik a becsúszó, és mindig van kenése a porlehúzónak.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
srácok, nem tudja valaki, hogy hazánkban hol kapok finish line becsúszókenõt (http://www.finishlin...hion-lube.htm)? Használ(t) már valaki közületek ilyet? Megéri?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
80, 100, 130 mm között állítható az útja távtartókkal, gyárilag 100-on van. Útállítás nincs. Csillapítás van, visszaút, állítható, jobb láb alja. Acélnyakas. Rugó-levegõs, bal oldal levegõs. Kormányra kivezetett lock van benne. Meg szeretem is.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Sziasztok! Ilyen biciglibótos stílusban föl tudná vlaki sorolni, mi mindent lehet tudni a köv telóról? (út, útállítás, csillapítás, alu-acélnyak, rugó-levegõ, uturn, mcd stb.)

Rock Shox Recon 335 SL '07

thx
"No pain - No gain"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Sziasztok!

Szeretnék a '96 körüli, merevvillás, aluvázas GT bringámba egy régi, de minõségi, jó állapotú, maximum 80 mm-t mozgó telót (ha van rajta canti fék megakasztó az lenne a legjobb). Német ebay-en nézegettem õket, de ha esetleg tudtok ilyen eladót, akkor szóljatok légyszi.

Illetve mely típusokat érdemes nézegetni? Levegõset érdemes nézni használtan?

Elõre is köszi a segítséget

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
legyen 55 és Recon.

Hali Gépezet

Hali Gépezet

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
kb 50.000

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mennyi ra a keret?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Hali Gépezet

Hali Gépezet

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Hi!

Tanácsot szeretnék kérni. Szeretnék venni egy új telót. Merida matts sub a vázam deore és xt cuccokkal mechanikus hayes tárcsafékkel. 80 kg a súlyom. Mit tudnátok ajánlani ami illik egy ilyen biciklihez? Leginkább XC-re használnám.