Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

vettem teló olajat (kenésnek) tora 302-höz (nem az U-turn-os). amikor kicsavartam az alsó 2 csavart nem töltöttem bele olajat. de utánna kb 1 hétig nagyon szépen mozgott. arra gondoltam biztos kevés benne az olaj és amikor kitekertem a csavarokat + szûnt a vákum és tudott mozogni az olaj. de most +int nem mozog. Lehet hogy azért mert kevés az olaj és visszafojt az aljába? Nem tudom ....
azért akarok vele ügyeskedni valamit mert nagyon darabosan mozog oda,vissza.
szóval aki tud az segítsen :) köszi!

ezt most nem igazan ertem. kicsavartad az also ket csavart, lehuztad a labat felig-meddig, kifolyt az olaj, es nem toltottel bele ujat? Az hiba, mert az adja a kenest.

----

FÁJVÓ

----

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
vettem teló olajat (kenésnek) tora 302-höz (nem az U-turn-os). amikor kicsavartam az alsó 2 csavart nem töltöttem bele olajat. de utánna kb 1 hétig nagyon szépen mozgott. arra gondoltam biztos kevés benne az olaj és amikor kitekertem a csavarokat + szûnt a vákum és tudott mozogni az olaj. de most +int nem mozog. Lehet hogy azért mert kevés az olaj és visszafojt az aljába? Nem tudom ....
azért akarok vele ügyeskedni valamit mert nagyon darabosan mozog oda,vissza.
szóval aki tud az segítsen :) köszi!
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

miklos13

miklos13

újonc

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Kösz! Kész! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!
Beruháztam egy lockout-os Axel-be. Beraktam a gépbe, minden frankó, csak a lockout bowdenje hosszabb kb. 20cm-rel, mint kellene. Ez szabható büntetlenül, ugyanúgy, mint mondjuk egy fékbowden esetében?

nyugodtan szabjad

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok!
Beruháztam egy lockout-os Axel-be. Beraktam a gépbe, minden frankó, csak a lockout bowdenje hosszabb kb. 20cm-rel, mint kellene. Ez szabható büntetlenül, ugyanúgy, mint mondjuk egy fékbowden esetében?

Igen

miklos13

miklos13

újonc

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok!

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Majd elviszem a zöldpontba, már úgy is be van állva egy kicsit, és megnézetem. Cérnával is megnéztemnem láttam semmi eltérõt.

Köszi a segítséget!
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
cérna darabokkal is kilehet ügyeskedni a dolgot.... de ez annyira nem pontos
de a legegyszerûbb... szerintem :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van ra szerszam, ami ha kiveszed a kereket es berakod a ket labba, akkor mutatja az esetleges elterest.

telefonalj korbe par boltot, hatha van nekik

de ha a kerek kozepen all [ugyanannyi hely van a gumi mellett mindket oldalon] akkor lehet hogy megsem esett baja
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Hello mindenkinek!

Az érdekelne, hogy eléggé elütöttek ma, és hogy látszólag nem lett semmi baja a bringámnak, de a teló mintha meg lenne csavarodva vagy ilyesmi.

Hogy lehet ezt megnézni, lemérni, észrevenni?

Egy rock shox sid-em van. és pont ez volt az elsõ érintkezési felület az ütközésnél. Nem egy vastagfalú masszív darab ugye. Szóval ha valaki tud segítsen.
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem nem gyanúsan olcsó ha új bringából bontott amennyire lent vannak a használt alkatrész árak.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.673 hozzászólás
Manitou-R7 65ért ? Számlás, garis.
golya ! Ment privi.
Marci

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
jobban szeretném helyben(pl garancia).:) meg gyanúsan olcsó:S

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez esetleg ennyiért?
http://piacter.bikem...t=206686&cat=14

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Ha a race a Reba racet jelenti akkor azt

az is a Torára vonatkozik. mindegyik teló boltból újonnan. Race-re várni kell mert még nincs a forgalmazónál, SL meg érkezésben van.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha a race a Reba racet jelenti akkor azt

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
2007 Manitou Relic 100mm, FFD 46-50 körül.

vs.

2009 RS Tora SL 61-ért vagy Race 66-ért.

Túra CC felhasználás, bike az adataimnál. Melyiket?

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
ez az olaj van itthon, gondoltam ha nem muszály, akkor most nem veszek másikat...
köszi!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

megcsináltam a villám becsúszószárát, vízpapírral és polír pasztával, egész jónak tûnik...remélem a használat is ezt mutatja majd!

ha 7,5-es olaj helyett 10-es viszkozitásút rakok bele mi vátozik?túlcsillapított lesz?vagy lehet meg sem érzem?

kicsit lassabb lesz a visszaút, de ez nem jelent problémát, ha állítható a csillapítás, ha nem állítható, akkor sem biztos, hogy sokkal lassabb lesz
szerintem próbáld ki, ha már megvetted az olajat!

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
megcsináltam a villám becsúszószárát, vízpapírral és polír pasztával, egész jónak tûnik...remélem a használat is ezt mutatja majd!

ha 7,5-es olaj helyett 10-es viszkozitásút rakok bele mi vátozik?túlcsillapított lesz?vagy lehet meg sem érzem?