Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én is 3 hónapot vártam a szimeringre, ráadásul nekem mindig azt mondták, hogy jövõ hét. én meg ugye akkor rendeltem meg, amikor a becsúszókon megjelentek az elsõ olajgyûrûk, gondoltam 1-2 hetet kibír akkor is ha használom. ki is bírta volna, de 3 hónap után már annyira elszállt, hogy az olaj visszafolyt a becsúszóról le a külsõszáron...paráztam is nehogy bedolgozzon vmi pudvát is kikopjon a becsúszóm. cseszegettem is õket minden héten, aztán mérgemben írtam nekik egy emailt, hogy ha emiatt károsodik a telóm, akkor mekkora kártérítésre számíthatok, mert ugye õk ígérgették mindig 1 hét múlva. persze tudom, hogy ilyenért úgysem fizetnének, csak gondoltam hátha erre összeszedik magukat. hogy ennek köszönhetõ e, nem tudom, de következõ hétfõn tényleg megjött a cucc.

azért egy ilyen kaliberû gyártó megérdemelne egy rendes forgalmazót, és még sok más gyártóra is elmondhatnám ezt

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

végsõ elkeseredésemben felhívtam a bikert hogy átütõs revelation kell,azt mondták 3hónap...

Milyen érdekes, hogy ha bármilyen termék kell a Biker-bõl, ami nincs raktáron, mindig három hónapot mondanak; no és természetesen nincs rá "semmilyen garancia," hogy három hónap múlva lesz is:mad:

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

ebbe ménem lefty???????? bûn nem azt tenni bele. bûnös vagy. és a kennondél társadalom kiközösít magából.

megvan a lefty is,de egyenlõre ragaszkodom a kerekekhez:) aztán majd meglátjuk

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás

Marad a Minute,elnézést a közjátékért:)
1:a Marzo több mint egy kilóval nehezebb.
2:végsõ elkeseredésemben felhívtam a bikert hogy átütõs revelation kell,azt mondták 3hónap...
3.annyira mégsem áll benne bénán

[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090505/alivio_007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][/IMG]

tök jól néz ki benne a teló +1 elõnnyel van még rajta szatyor tartó is :D
De amúgy tényleg szép . Én a hajtókarba tennék piros csavarokat.
és akko szííípes lesz :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

2:végsõ elkeseredésemben felhívtam a bikert hogy átütõs revelation kell,azt mondták 3hónap...

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090505/alivio_007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

ebbe ménem lefty???????? bûn nem azt tenni bele. bûnös vagy. és a kennondél társadalom kiközösít magából.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Lehet kapni mûanyag Suntour perselyeket, kb. ezer ftba kerülnek, és egész könnyen cserélhetõek otthon is, de megvan az esélye, hogy a szerelés során a tömítés sérül, és abból is kell új, ami megint pár ezer ft, és az is vagy van, vagy nincs.
Eltörni ettõl nem fog, de kétségkívül nagyon zavaró dolog.
Ha a teló amúgy nyugdíjazás elõtt áll, és nincs kompatibilis alkatrész, mgpróbálkozhatsz sufni megoldásokkal is, hallottam már ilyenrõl, de hogy ez mennyiben mûködik...?

csiba00

csiba00

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

sajnos többe, mint amennyit a teleszkóp ér. 10 alatt nem nagyon fogod megúszni a dolgot, feltéve, hogy találsz hozzá egyáltalán alkatrészt.

Ettõl tartottam :( Azért köszönöm a válaszokat! Akkor marad a gyûjtés, és az ima mormolása, hogy míg a bicajban van ne törjön el

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Értem. Olyanra van tipped, hogy ennek a rendbehozatala kb mennyibe kerülne? Jelen pillanatban új teló vételére nincs keretem, viszont a bicajt meg igen csak használni szeretném.

sajnos többe, mint amennyit a teleszkóp ér. 10 alatt nem nagyon fogod megúszni a dolgot, feltéve, hogy találsz hozzá egyáltalán alkatrészt.

csiba00

csiba00

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

igen, a perselyek koptak ki, amikben futnak a becsuszoszarak.

Értem. Olyanra van tipped, hogy ennek a rendbehozatala kb mennyibe kerülne? Jelen pillanatban új teló vételére nincs keretem, viszont a bicajt meg igen csak használni szeretném.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
a teló válla is lehetne piros.:)

de szerintem csillagos ötös az egész bringa.
(az én szememben legalábbis)

Izomtéridõninja-geológus!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mondjuk ebben a bringában a narancssárga Z1 eléggé bután nézett volna ki...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
:)
a hétvégén megpróbálom összedobni készre a jekyllel együtt

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
naggyon baba :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
teljesen jó ez így. piros cuccokat veszel rá, oszt csókolom. csak mûködjön végre, lássuk már _egyben_ :D

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090505/alivio_007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen, a perselyek koptak ki, amikben futnak a becsuszoszarak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

csiba00

csiba00

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Milyen teleszkóp? Elvileg javítható ha van hozzá alkatrész.

Egy Suntour xcr magnesium teló, még a gyári, ami a Merida Matts Drifter 2002-es bicajban volt, ha jól rémlik.

El is felejtettem ezt megkérdezni a boltostól, hogy javítható e vagy sem. Ilyen kotyogás általában mitõl lehet? Gondolom valami kopott benne rendesen.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

a manitou árához és súlyához képest nem jó, csak az air u-turn vagy a dualair pike.
rugós pike majdnem egy kilóval nehezebb a minutenél, plusz a minute itthon bõven 100fölött van, használt pike-ok 70 körül. új csúcs pike 100-ért ahogy írtam is.
úgyhogy szerintem csak így érné meg a csere.

viszont pikeból meg csak rugóst....az rohadt jó teló. a levegõs meg nem..szerintem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Milyen teleszkóp? Elvileg javítható ha van hozzá alkatrész.

A sebesség mindent megold.

csiba00

csiba00

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Üdv!

Az alábbi kérdésem lenne: a bicajomban lévõ teleszkóp kicsit már kivan, meglátszik rajta az idõ vasfoga. Ha behúzom az elsõ féket, kb. fél centit tudom elõre hátra mozgatni a vázat. Lényegében kotyog a teló. Ez javítható valahogy, vagy kuka?

Boltban mondták már nekem, hogy elvileg kiesni nem fog, szóval használható, de máshol meg azt is mondták, hogy ez így terepen veszélyes is lehet, mert eltörhet emiatt sokkal könnyebben. Szóval ha nem akarok perecelni, akkor inkább szerezzek be egy újat, vagy eltörni azért nem fog?