Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Milyen pumpát ajánlotok, mert ezek szerint nekem egy oem-es recon-t sikerült szereznem. Milyen árban lehet már egy normálisat kapni, ami nem adja be a kulcsot hamar? Levegõnyomásra most 125psi lett belefújva, 94kg vagyok és a teló egy recon sl soloair 100mm, ez a nyomás megfelelõ? Még nem volt soha levegõs villám nem tudom, hogy kellene mozognia. Érzésre jónak tûnik most a mozgása, ha ráülök 1,5cm-t ül be a villa.
Érdekes, hogy szinte semelyik webshopban sem tüntetik fel, hogy egy teló oem, vagy dobozos.

kb bármelyiket megveheted, sztem ilyen 3-4 K körül már van. annyira gyakran meg úgysem kell használni. szerintem az a nyomás amúgy sok, de Te érzed. (nálam mondjuk 25% SAG az alap de én meg úgy szeretem :) )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Milyen pumpát ajánlotok, mert ezek szerint nekem egy oem-es recon-t sikerült szereznem. Milyen árban lehet már egy normálisat kapni, ami nem adja be a kulcsot hamar? Levegõnyomásra most 125psi lett belefújva, 94kg vagyok és a teló egy recon sl soloair 100mm, ez a nyomás megfelelõ? Még nem volt soha levegõs villám nem tudom, hogy kellene mozognia. Érzésre jónak tûnik most a mozgása, ha ráülök 1,5cm-t ül be a villa.
Érdekes, hogy szinte semelyik webshopban sem tüntetik fel, hogy egy teló oem, vagy dobozos.

a dobozosokhoz elméletileg igen.

az oem-hez nem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sziasztok,

A levegõs rock shox-okhoz pumpát is adnak?

a dobozosokhoz elméletileg igen.

az oem-hez nem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
akkor megvan a válasz

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
van amihez jár van amihez nem, attól függ milyen szériát fog ki az ember...enyémhez járt pl

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

úgy tudom, nem...

ebike-on írják h a pumpa tartozék

csajbokimre

csajbokimre

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Köszi a hozzászólásokat! A legegyszerûbb módszert választottam a felújításához,elvittem a telót a bringaboltba...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
suntour vagy rst
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

Próbálom a képet feltölteni...Feltöltött kép

Sikerült. Hát, ha az egész teló látszódna, az nem lenne hátrány. Legközelebb inkább több képet tegyél fel, több nézetbõl. Így elsõ ránézésre én is Marzóra szavaznék, csak kár, hogy a fékhíd nem látszik. Marzóéknál az jellegzetes. "M" betût formál.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

Sziasztok,

úgy tudom, nem...

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nyugi, már az elsõ is sikerült
Sei, soku Si.

csajbokimre

csajbokimre

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Elõfordul, hogy átmatricáznak telókat. (Hogy jobban passzoljon a bringához. Általában Suntourokat.) Ha tudnál képet feltenni róla, okosabbak lennénk. De nem kell félni a szétszedéstõl, általában egyszerû a dolog, mint a facsipesz.

Köszi a választ.Rakok fel képet.Bele van ütve,hogy made in italy,az is lehet,hogy Marzocchi.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Sziasztok,

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

Sziasztok!

Tre G márkájú teleszkópja van a bringámnak,olasz gyártmány.Hallott valaki errõl a márkáról?Kerestem a weboldalukat,de ott csak karbonvázakat találtam.Infót gyûjtenék róla,mert szét kell szedni,meg se moccan.

Elõfordul, hogy átmatricáznak telókat. (Hogy jobban passzoljon a bringához. Általában Suntourokat.) Ha tudnál képet feltenni róla, okosabbak lennénk. De nem kell félni a szétszedéstõl, általában egyszerû a dolog, mint a facsipesz.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

nekem sosem fordult elõ ilyen, se a domainen se a boxxeren...

szervíz

köszi a hozzászólást, akkor szerviz, de az én leszek... ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

valaki?

nekem sosem fordult elõ ilyen, se a domainen se a boxxeren...

szervíz
Sei, soku Si.

csajbokimre

csajbokimre

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!

Tre G márkájú teleszkópja van a bringámnak,olasz gyártmány.Hallott valaki errõl a márkáról?Kerestem a weboldalukat,de ott csak karbonvázakat találtam.Infót gyûjtenék róla,mert szét kell szedni,meg se moccan.

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Sziasztok!

A barátnõmnek AMP (képek ITT) teloja van fekete rugóval és piros elasztomerrel. A gond, hogy a 60 kg. súlyához túl kemény a villa. Jobban az elõfeszítésen kiengedni már nem lehet. Rugót vagy elasztomert kellene cserélni benne? És honnét lehet ilyeneket beszerezni?????

Köszi!
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

valaki tapasztalt már olyat, hogy rázós, durva terepen a visszaút csillapítás állító kupak eltekeredett a gyorsabb irányba, vagyis gyorsabb lett a visszaút? egyébként egy Motion Controlos Boxxerrõl lenne szó. valamit biztos kitalálok, de egyszerûbb lenne, ha valaki, akinek volt ilyen gondja, és tudta orvosolni megosztaná velem hogy tette

köszi!

valaki?

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

Tudomásom szerint a Motion Control csillapítás jobb mint a Turnkey. Azt viszont nem tudom, hogy mi a különbség közöttük? Eltudnátok magyarázni, vagy esetleg egy linket dobni ahol utánna olvashatok.

MC-al tudod szabályozni a kompressziót, vagyis a befele mozgást lassítod, a Turnkey úgy tudom csak simán lockout-ol