Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
ez a villa köpedelem, nekem vol egy hasonló + hajlamos felrepedni a válla - mint az enyém tette - és nem volt túlhasználva se.... nekem régi polarx vlt 130as marzoval, az még belefért, de 150-el már túlzás lesz sztem....

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Sziasztok.

Teleszkóp vásárlás elõtt álok és az lenne a kérdésem, hogy a mostani RST Gila Plus- T6 helyett milyen teleszkópot ajánlotok? Egy PolarX 4X (2007)-es vázba menne. Én ezt néztem ki. Vagy van ennél jobb ilyesmi árban? Fontos hogy tárcsaféket lehessen rátenni. Valamint szerintetek Marzocchi-vel nagyon fent lenne a bicaj eleje? csak mert ugye kb 2-3 centivel nagyobb a mozgásútja mint a mostani RST-nek.

Köszi

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
hát a magyar forgalmazók valsz csak cc meg DH versenyekre járnak... és nem keresik az átlag embereket...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

igen, azert nem talaltal mert a forgalmazonal sincs.

A bringaexpon megkérdeztem miért nincs, a válasz az volt, hogy Magyarországon SENKI nem keres AM teleszkópot........................................

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen, azert nem talaltal mert a forgalmazonal sincs.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
A 2 kilós levegõs Tora nekem még belefér, de ilyen 2.5 kilós rombolókat inkább nem raknék bele. De már ketten is írtak Axon ügyben, szóval valamelyiknek csak össze kell jönnie.
Epicont is néztem, de azt nem hogy használtan, de még boltban sem találtam.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
emberunk axon nez, ami 1700gramm, es kitetel hogy ne legyen nehez, erre jon a Tora mint alternativa... hmmm.

100as epicon jo lenne ha a neuzernek lenne belole.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
vagy használt levegõs Recon/Reba.
de ha kicsit visszaolvasol, ebben az árkategóriában általában ezeket ajánlják.:)

Izomtéridõninja-geológus!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
rs tora
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
~65kg-hoz, XC felhasználásra milyen villát érdemes venni? Most egy RST Gila T7+ van, és városba jó, amikor csak egy kis padkára megyek fel, vagy van egy bukkanó, de terepre nem igazán alkalmas:D
Gyorszáras agyhoz lenne, és 160mm-es BB7-es fékhez. A villa nyaka meg legyen elég hosszú egy Merida Matts Sub 40-es(2009) vázba.
Suntour Axon-t nézegettem, de nem találok olcsón, olyan 50000 környékén jó lenne, ha megállna az ára.

edit: és lehetõleg ne legyen kõnehéz:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
valoszinuleg....vagy kurvasokat ment vagy el volt hanyagolva karbantartásilag

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
az ugye leginkább az h elindult a lejtõn, én már csak tudom 2 villánál is ugye maggi? :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Azért a becsúszó mattulása aggasztó lehet....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok

Nekem is szüksége lenne némi hozzáértõ véleményre.
Lenne egy használt RS REBA. Számomra nagyon jó árnak tûnik, amennyit kérnének, de nem tudom, mennyire érdemes használt telót venni.

Amit tudok róla: ~5 éves, leginkább városban, nem terepen használták. Fotókat kaptam róla, azok alapján, kis túlzással újnak is lehetne nevezni. A becsúszókon karc nincs, egy leheletnyi mattulás látszik, de ennyi. Festett rész, dettó. Szervizelve rendszeresen volt.

Leginkább az érdekelne, hogy lehet-e általában egyes típusokhoz javítókészleteket kapni, vagy mondjuk külön-külön az egyes fõ alkatrészeket? Mert, ha igen, akkor már ne is hezitálnék tovább, hanem... :)

Köszi és üdv

azért 5 évesért 35-40-nél többet ne adj

az a leginkább város meg nekem egyenértékü a nyugdíjas svájci fogorvos csak templomba járásra....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindent lehet hozzá kapni, csak nem itthon:)

Oerdescu

Oerdescu

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Sziasztok

Nekem is szüksége lenne némi hozzáértõ véleményre.
Lenne egy használt RS REBA. Számomra nagyon jó árnak tûnik, amennyit kérnének, de nem tudom, mennyire érdemes használt telót venni.

Amit tudok róla: ~5 éves, leginkább városban, nem terepen használták. Fotókat kaptam róla, azok alapján, kis túlzással újnak is lehetne nevezni. A becsúszókon karc nincs, egy leheletnyi mattulás látszik, de ennyi. Festett rész, dettó. Szervizelve rendszeresen volt.

Leginkább az érdekelne, hogy lehet-e általában egyes típusokhoz javítókészleteket kapni, vagy mondjuk külön-külön az egyes fõ alkatrészeket? Mert, ha igen, akkor már ne is hezitálnék tovább, hanem... :)

Köszi és üdv

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A velonál van még benn 140es átütõs minute?

fehér, csak tárcsás, nem IT-s van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
A velonál van még benn 140es átütõs minute?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
igazából az szól a rs mellett hogy az új. meg ha átütõs lenne akkor nem lenne kérdés, de gondolom nem az. vszont az útállítás meg néha jól jön. ami a rs-nál mindenképp körülményes.

Rob én szerettem a fox-ot, pusztán financiális oka volt hogy eladtam :). momentán csak ezt a qr 15-ös bohockodást nem tudom öszinte mosollyal fogadni, kizárólag emiatt vettem rebát.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

ahogy hallom valaki vagy szidja a foxot vagy imádja
nyilván csak az elõbbi adja el.
mindenki maga von le következtetéseket ;)

Fox vázszettként van most árulva bolt által...
szóba jöhetne még a manitou minute is, értelmes áron...