igazán tartós megoldásnak tûnik, egy örök darab lesz. ki vesz meg villát toldott nyakkal?
Használni akarod vagy eladni? Ezt neked kell eldöntened.
igazán tartós megoldásnak tûnik, egy örök darab lesz. ki vesz meg villát toldott nyakkal?
alu nyakat is lehet toldani, ahogy az acélt is illik: a 28.6-os csõ belseje acélnál éppen 25,4-es, azaz elfér benne a colos villanyak egy darabja. azt beletéve és körbehegesztve majd esztergán szépen leszúrva tökéletes, bombabiztos, és nehéz, de meghosszabbított villanyakat kapunk.
ha az alu ilyen vékony falvastagságú, akkor szerzel alu 25.4-es villanyakat (RST-bõl van asszem) és mehet is az AVI hegesztõhöz, utána meg lenagyjázást már bármelyik esztergályos egy sörért megoldja
amivel nehezebb lesz, az a közdarab, ha nem hagyod túl nagyra (4-5 centi) akkor ez kb 20-30g többletet eredményezhet.
persze ha nem 25,4 a belsõ átmérõje az alu villanyaknak, akkor oda eszergáltatni kell már a közdarabot is.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ahan.Ha aktuális lesz keress meg,nyitok Neked egy dobozt olcsóbban170
aztán lehet fit-es , modellév nem derül ki
mennyiért nyomja Balázs?
mennyiért nyomja Balázs?úgy tudom nincs
probikeban elvileg van még
meg kint websop (csak az drága)
Faktorban van még nem fit-es vanilla???
Hát max olyat tudok,hogy vanilla rlc,140,qr15,fekete lábak,nyíltfürdõ,kashima helyett meg raksz rá arany csomagolópapírt
Hát max olyat tudok,hogy vanilla rlc,140,qr15,fekete lábak,nyíltfürdõ,kashima helyett meg raksz rá arany csomagolópapírtha jók emlékeim, azt már Maggi használja
én meg szeretnék egy olyan telót ami nincs....
fox 32 float R, 140 (510 beép magasság) qr15, fekete lábak, nyiltfürdõ, no fit de kashima coat....
valaki intézzzen mán egyet
Tams,jól emléxem,hogy Minute-ot használsz?
Ez õrült jó! Pont most akartam megkérdezni, hogy lehet-e a villanyakat toldani anélkül hogy bármilyen veszélyt jelentsen pl. verseny közben vagy durvább kiruccanásnál. Ezek szerint van megoldás.... Zsír!alu nyakat is lehet toldani, ahogy az acélt is illik: a 28.6-os csõ belseje acélnál éppen 25,4-es, azaz elfér benne a colos villanyak egy darabja. azt beletéve és körbehegesztve majd esztergán szépen leszúrva tökéletes, bombabiztos, és nehéz, de meghosszabbított villanyakat kapunk.
ha az alu ilyen vékony falvastagságú, akkor szerzel alu 25.4-es villanyakat (RST-bõl van asszem) és mehet is az AVI hegesztõhöz, utána meg lenagyjázást már bármelyik esztergályos egy sörért megoldja
amivel nehezebb lesz, az a közdarab, ha nem hagyod túl nagyra (4-5 centi) akkor ez kb 20-30g többletet eredményezhet.
persze ha nem 25,4 a belsõ átmérõje az alu villanyaknak, akkor oda eszergáltatni kell már a közdarabot is.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Amivel még lehet játszani ilyen esetben az a kormánycsapágy, alacsonyabb beépítésûvel lehet nyerni akár fél-egy centit is.
A BBB-rõl sokat nem tudok, de valahogy nem szimpatikus annyira ez a megoldás, de lehet csak az én hülyeségem. Acél nyaknál szoktak ráhegeszteni még egy kis darabot, a karbont ragasztani szokták. Az alunál is meg lehet próbálkozni a ragasztásnál, de kell hozzá egy jól legyártott toldás plusz egy megfelelõ ragasztó, persze csak úgy merném használni ha fogja az eredeti nyakat is valamennyire.
Amivel még lehet játszani ilyen esetben az a kormánycsapágy, alacsonyabb beépítésûvel lehet nyerni akár fél-egy centit is.Akkor jól tudtam énis. Namost a rövidebb befogási részzel rendelkezõ FSA stucnim tetejétõl is így 1,1 cm távolságra lenne, és ez így bõven nincs a második csavar vonalában. Ergo ez így nem jó. Láttam a BBB-nek van villanyakcsõ hosszabbításra egy cucca, de grammadatot nem láttam róla. Mivel a mostani villám 2500g körül van, a revelation meg 1870 körül, így érthetõen nem szeretnék beletenni egy 200-300 grammos (hasraütöttem) toltó eszközt.
A sebesség mindent megold.
Max 5-6mm-vel érhet feljebb a stucni, mint a villanyak, de az ajánlott a 2-4mm. Magasabb emelésû stucnival vagy kormánnyal lehet ez ellensúlyozni.
Max 5-6mm-vel érhet feljebb a stucni, mint a villanyak, de az ajánlott a 2-4mm. Magasabb emelésû stucnival vagy kormánnyal lehet ez ellensúlyozni.Úgy gondoloma válasz a bírtokomban van, de inkább felteszem a kérdést. Villacsere küszöbén állok. Elég nagy ugrás lenne, mert egy 2009-es 302-es tora helyére jönne egy 06-os Revelation 426 dual air. Mindkettõ 130mm rugóúttal lenne használva, viszont a revelation nyaka sajnos csak 18,5 cm hosszú. Méricskélvén a történetet csak ráztam a fejem. Meddig kellene min felérnie a nyaknak a stucninál már, hogy biztonságosan használható legyen a cucc? Jelenleg 2db van ahead alátétbõl a stucni alatt, de a tora kikerülésekor, az új villa nyakának rövidsége miatt, ez nullára csökkenne. Egyet szándékoztam hagyni alatta, de most az se lenne. Erõsen geometriai és irányíthatósági kérdések is felmerülnek bennem, amikkel majd valakihez fordulni kéne a ruckus ügyében, de ez már egy következõ kérdés.
A sebesség mindent megold.