Amugy Zeezoltano kartárs villája
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ha csak felületi rozsda, akkor nemHali
Most készülök egy drop off-ot venni. Az nem gáz, ha rozsdás a nyaka egy picit? kép
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A Mali oldalán és az én blog oldalamon is folyamatosan írtam a villáról.Köszi, azt tudtam, h megkapta valaki, csak úgy e,lékszem, hogy tesztelésre (is) kapta meg és lesznek menettapasztalatok.Ha jól tudom csak egy cikk volt.Aztán lehet, hogy csak engem érdekel a hosszútávú tapasztalat a villával kapcsolatban.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Megoldódott(ha ideér)
Már valamikor május-júniusban megkapta a pályázat nyertese, Tóth András (andris). Kérdezd õt ha valami érdekel a telóval kapcsolatban.
off:
Tudja valaki, hogy mi van a DT villával amire pályázni lehetett?Nem úgy volt, hogy tesztelik és cikkek is lesznek?Lehet csak én maradtam le valamirõl, akkor bocsi...
A sebesség mindent megold.
ha jól van megcsinálva erõsebb lesz mint az eredeti.igazán tartós megoldásnak tûnik, egy örök darab lesz.
ki vesz meg villát toldott nyakkal?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"