hehh.. meg ha tudnád, hogy holnap mivel leplek meg..
az tuti...:D:D
nagyon sok meridát adnak el vele itthon (OEM) szóval elõbb-utóbb lesz tapasztalat
A sebesség mindent megold.
sziasztok!
rock shox dart3 telómat szeretném lecserélni, max 130ezer pénzt szánok rá. 90kg-os felhasználó vagyok, csak terepen tekerek, leginkább a Bükkben. mit javasoltok? elõre is köszönöm!
nagyon sok meridát adnak el vele itthon (OEM) szóval elõbb-utóbb lesz tapasztalatAz ár és tudás alapján versenyképes lenne, de te is tudod, hogy ez kevés, mégiscsak egy RST, a név rendesen le lett járatva az elõzõ évtizedben. Ráadásul még azt sem tudni, hogy hosszútávon is mûködik-e rendesen, tartóstesztet még nem olvastam róla. Sok reklám kell neki, még több elégedett felhasználó, akik megvédik a terméket a kételkedõkkel szemben és terjesztik a termék jó hírét. Nyomni kell folyamatosan, úgy lesz belõle valami.
Gondolom nem mondtam újat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hehh.. meg ha tudnád, hogy holnap mivel leplek meg..Hát igazán nincs mit,Mof-nak kerül sörbe!))
Rocsi: Rajta leszek!
sziasztok!
rock shox dart3 telómat szeretném lecserélni, max 130ezer pénzt szánok rá. 90kg-os felhasználó vagyok, csak terepen tekerek, leginkább a Bükkben. mit javasoltok? elõre is köszönöm!
Ali: Köszönöm a rugócserét!
Az ár és tudás alapján versenyképes lenne, de te is tudod, hogy ez kevés, mégiscsak egy RST, a név rendesen le lett járatva az elõzõ évtizedben. Ráadásul még azt sem tudni, hogy hosszútávon is mûködik-e rendesen, tartóstesztet még nem olvastam róla. Sok reklám kell neki, még több elégedett felhasználó, akik megvédik a terméket a kételkedõkkel szemben és terjesztik a termék jó hírét. Nyomni kell folyamatosan, úgy lesz belõle valami.kérdés:
egy RST F1RST Air itthon mennyire versenyképes termék?
mi az, ami itthon 100mm, és ~1,7kg, van lockout-ja, levegõs és oda-vissza állítható a csillapítása, vagy KB ugyanezt tudja? 30-as alu becsúszók, alu nyak.
Manitou-k drágábbak ennél (jóval) RS-t nem találtam, mégis... nem hiszem, hogy ne lenne semmi javasolt kisker 60-70 környékén.
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
akkor csereld a szelepet mint azt mar fentebb javasoltak...