Csak az Nagy Mtb-mesekönyvben.létezik 100mm-t mozgó, IS-es, (acél)rugós teló max 1,7kg tömeggel, 15/20mm átütõsben (nem aranyárban)?
Acélrugós teló eleve kizárja az 1,7kg-os tömeget. A DualAir-es RS Reba telók 1,6kg fölött vannak kicsivel.
Csak az Nagy Mtb-mesekönyvben.létezik 100mm-t mozgó, IS-es, (acél)rugós teló max 1,7kg tömeggel, 15/20mm átütõsben (nem aranyárban)?
létezik 100mm-t mozgó, IS-es, (acél)rugós teló max 1,7kg tömeggel, 15/20mm átütõsben (nem aranyárban)?
es ha jol sejtem, nem "legvonalban" merve, hanem a fejcso "vonalara" merolegeseket allitva, ha ertheto ez igy..
A sebesség mindent megold.
es ha jol sejtem, nem "legvonalban" merve, hanem a fejcso "vonalara" merolegeseket allitva, ha ertheto ez igy..
Igen, azt.
egesz pontosan mit nevezunk egy villa beepitesi magassaganak? a hosszat fejcso aljatol a tengelyig?
A sebesség mindent megold.
1 métert se vele, lábban nincs olaj
Tedd hozzá hogy dartot is csak használtan.
Ennyiért kb egy RS dartot kapsz csak, ami legalább nem hullik szét. Ja és feltéve, hogy 1,1/8 colos villaszár kell a vázadba.a villa nyakátmérõjét majd megmérem most nem tudom, kb 100 kg -ot nyomok, túrázgatok hegyekbe, aszfalt + murva földút, stb.. kb.20ezer
jelenleg /patkófék/ van a villán, nem a mostani V fék hanem még az eggyel elõtti megoldás..
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers