Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Posted 2012. February 23. - 10:27
Szerintetek a mellékelt képen látható sérülés okozhat komolyabb gondot? Mennyire gyengülhetett a teló? Állítólag bele lett flexelve...???!!! nem értem én se. Unatkozott az ember... "Óhhh beleflexelek a zsír új elsõ telóba, hogy teljen az idõ..." na mind1
A "B" bringámra kéne valami,h ne merev villa legyen. Szerintetek?
Posted 2012. February 22. - 20:42
Nem nem szeretnék.ha úgysem akarsz fullit, akkor úgysem kell neked 120mm rugóút.
Valamint köszönöm mindenkinek a segítséget aki tanácsot adott és elviselte a hülye kérdéseimet
Posted 2012. February 22. - 20:05
megrendeltem a recont sl solo airt poplockal vágatlan nyakkal 50ezer ft pm-is átalakítóval vadi új.Annyi hogy ez nem állítható 120mm re. De olyant meg nem találtam ami állítható
Meg lett volna recon silver tk solo air 60ezer ért az nem alu becsúszós
Recont ami új és pop lock karos nem láttam 50 alatt .
És azok sem húzhatóak .
ha úgysem akarsz fullit, akkor úgysem kell neked 120mm rugóút.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. February 22. - 18:43
Ha az ebike-tól rendelted,írd be légyszi amikor megérkezik
E-bike tõl nem rendelet mert 10-12 hét lenne mire beszerzik . De privátban megadom honnan rendeltem.
A srác visszahívott és 30percet beszéltem vele telefonon. Nagyon korrekt .
Posted 2012. February 22. - 18:01
Ha az ebike-tól rendelted,írd be légyszi amikor megérkezikmegrendeltem a recont sl solo airt poplockal vágatlan nyakkal 50ezer ft pm-is átalakítóval vadi új.Annyi hogy ez nem állítható 120mm re. De olyant meg nem találtam ami állítható
És azok sem húzhatóak .
Posted 2012. February 22. - 17:33
És azok sem húzhatóak .
Posted 2012. February 22. - 17:17
tora és a recon nagyon sokban különbözik rugózásban ?
Mert torában lenne állítható utas ami nem u turn
Nagyon.Mennyi lett volna a Recon?
Posted 2012. February 22. - 16:57
tora és a recon nagyon sokban különbözik rugózásban ?valóban újabban van fix utas . s errõl én is elfeledkeztem.
Mert torában lenne állítható utas ami nem u turn
Posted 2012. February 22. - 12:40
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. February 21. - 18:21
Azt írták több oem es recon sl solo airt vittek vissza ami 2009 -2010es és nem volt állítható.Õk sem tudják melyik szállítmányban van olyan ami nem állítható meg melyik az. Nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz választaniFura. Nálunk anno új bicajhoz és Rebához a leírások mellé jött 2 db távtartó is és minden további állítható belülrõl 120-ról 100-ra és 80-ra.
Posted 2012. February 21. - 18:16
Most áldom az eszem hogy nem rendeltem meg az OEM es verziót. A biker kft válaszolt az emailra miszerint a Oem es recon telók nem állíthatóak belülrõl csak fix érték van amire gyárilag állították
Én 2 Recon telót is rendeltem (Németországból), de mindkettõ OEM volt, és tudtam állítani az útját a mellékelt távtartókkal.
Posted 2012. February 21. - 17:57
Most áldom az eszem hogy nem rendeltem meg az OEM es verziót. A biker kft válaszolt az emailra miszerint a Oem es recon telók nem állíthatóak belülrõl csak fix érték van amire gyárilag állították
Fura. Nálunk anno új bicajhoz és Rebához a leírások mellé jött 2 db távtartó is és minden további állítható belülrõl 120-ról 100-ra és 80-ra.
Posted 2012. February 21. - 16:37
Posted 2012. February 21. - 10:07
köszi, már beszereztem egyet.
igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy használ e valaki itthon ilyet. boxxerbe vettem, mivel szimpatikusabb a 2 kamrás rendszer, mint a gyári solo air.
sajnos ennyi pénzért nem tökéletes a support és leírás is elég kevés hozzá. ráadásul a gyártó oldala se legjobb.
gyárilag nem sikerült a nyomórúd felületét egyenletesre megcsinálni vagy gyártás után mario meg luigi végig rugdosták a kavicson a csövet. hosszanti irányba karcok vannak benne...
ebben a tomboló télben nem nagyon tudtam még kipróbálni. azt viszont észre vettem, hogy a levegõ mintha az alsó kamrából átvándorolna a felsõbe. felkeményedik a villa és koppan kirugózásnál. bezsíroztam, kevés 10es olajat is kapott a dugattyú felülrõl + a lábba a kenõolaj. + zsír új boxxer, elvileg a becsúszót se karmolhatta össze rugó a használattól.
az érzékenység kellemes csalódás. parkolóteszten nem lehet megállapítani levegõs mivoltát, finoman indul meg.
hidegben, meg úgy egyáltalán mennyit szabad/szoktak ereszteni a levegõs villák?
Ereszteni semennyit sem szabadna!
Max az lehet h a hõmérsékleti viszonyok miatt (meleg-hideg) összébb húzódik a gáz, és így vmivel kevesebb lesz a nyomás.
Télen ezért is csalóka belõni a jó meleg szobában a levegõs dolgokat, mert utána kemény hidegben nem lesz ugyan az, bár ott már a csillapítás is közre játszik, ugyanis az olaj is megdermedhet.
Posted 2012. February 21. - 09:47
igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy használ e valaki itthon ilyet. boxxerbe vettem, mivel szimpatikusabb a 2 kamrás rendszer, mint a gyári solo air.
sajnos ennyi pénzért nem tökéletes a support és leírás is elég kevés hozzá. ráadásul a gyártó oldala se legjobb.
gyárilag nem sikerült a nyomórúd felületét egyenletesre megcsinálni vagy gyártás után mario meg luigi végig rugdosták a kavicson a csövet. hosszanti irányba karcok vannak benne...
ebben a tomboló télben nem nagyon tudtam még kipróbálni. azt viszont észre vettem, hogy a levegõ mintha az alsó kamrából átvándorolna a felsõbe. felkeményedik a villa és koppan kirugózásnál. bezsíroztam, kevés 10es olajat is kapott a dugattyú felülrõl + a lábba a kenõolaj. + zsír új boxxer, elvileg a becsúszót se karmolhatta össze rugó a használattól.
az érzékenység kellemes csalódás. parkolóteszten nem lehet megállapítani levegõs mivoltát, finoman indul meg.
hidegben, meg úgy egyáltalán mennyit szabad/szoktak ereszteni a levegõs villák?
Posted 2012. February 21. - 07:56
Írj privit, átküldöm a számát.
Ennél tuti olcsóbb lesz,magyar gyártmány,és a 2 év gari valóban 2 év gari,tanúsíthatom.
Posted 2012. February 21. - 07:23
sziasztok!
találkozott már valaki az olasz protone nevû cég levegõs átalakító szettjeivel?
Hajrá csak ajánlani tudom.
Amugy minden alkatrész legyártható kb fele árban, de egy dolgot nem lehet, a teflon bevonatú 10mm-es nyomórudat. beszerezhetetlen....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2012. February 21. - 06:56
Errõl mondanál még néhány bõvített mondatot, lécci ? Mik a tapasztalataid ?..... és egy jó recon szebben mozog mint egy reba. ...