Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Naa, akkor segítsünk nekem is lécciii! :)
DropOffComp tényleg törik? (Régirõl azt hallottam igen. "Mostanival" - '05ös mi a helyzet?)
Esetleg 70körül-ig tudtok valami jó átütõset ajánlani? - najó, ez nehéz lesz, de hátha... (Még nemtom hogy lesz zs telora, de jólenne nem nagyongagyit venni.)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
már bírják. jók. és hidd el max 1-2 évre akarod venni;) úgyis lecseréled majd, elkap a gépszíj.

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Köszi a gyors válaszokat. Persze, hogy tudom, hogy átütõ meg minden de mivel új kereket is akarok így már majdnem mindegy. És a pike nincsen túlságosan kikönnyítve a fékhíd környékén? Bírja az ugrándozást is? Mert én nem 1-2 évre venném hanem azzé szeretném több ideig is használni.

Gr Tomi

Gr Tomi

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
szentem is pike, jó az átütõs dj is csak a súlya necces a blacket meg hanyagold ilyesmire.

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

használ valaki újabb pace vilát? pl:

Elméletileg õk hozzák be: http://www.freeweb.hu/care-o-bike/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a black az inkább ilyen maraton villa, rsben talán a duke-kal egy kategória. djt nemtom, de pike-al már mentem pár kört és engem meggyõzõtt..

rs-tömítések: nincs vele semmi gond, jobb mint a manitoué szerintem..(bár én elfogult vagyok, mert rsem van:D)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Plussz egy voks a Pike mellett.:)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
szvsz pike

de ugye arra is gondoltál hogy akkor átütõs agy is kell, + kerékfûzés+ tárcsafék beszerzése?

szal ha ezek nincsenek meg akkor elgondolkodnék vmi máson, ami nem black és nem dj
ha tárcsaféked már van akkor kijön 90-bõl a pike+új elsõkerék simán

feltéve hogy használtban gondolkozol

edit: a DJ is átütõs....akkor már inkább a pike sztem
Autist Team:)

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Kb nyár végén akkarok venni egy villát a px-embe 90 ezer körül. 71 kg vagyok és a felhasználási terület az ilyen erdei ösvényes köves terepen való száguldozástól az ugrálásig terjedne( nem ugrok síkra max 1m-et igen ritkán szinte soha de azzé dombra 1,5 m szintkülömbség most is megvan gyakran)
Szóval amiket kinéztem
1. pike
2. black super RTWD FFD 73 ezer http://ebike.hu/term...mplavallas/2466
3.black super RTWD tpc 83 ezerhttp://ebike.hu/term...mplavallas/2669
4. dirt jamp 2 2005-ös http://ebike.hu/term...implavallas/869

Ezek közül melyik lenne a legjobb vétel számomra? Esetleg más valami? Használtan vali mást 90-ért érdemes venni?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Nekem nem segít senki? :(
-> #695 :)

Vagy rossz ajtón kopogtatok?
(Dirt-freeriderek! Sehol senki?)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
rs nagyon is jó fõleg hogy háromlépcsõs. Kevésbé koszolodik mint a manitou

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
rs tömítéssel semmi gond. szemenszedett authoros hozzáállás. blá.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát nem tom az én kedvenc boltomban mindenki Black-fan.....és óvva intenek az RS-ektõl (állítólag szarok a tömítéseik)nem tom kinek higgyek, lehet hogy Marzó lesz az arany középút....talán egy Marathon XC személyében, de azt csak jövõ ilyemkorra tudnám megvenni...:( és még soha nem próbáltam és fogalmam nincs hogy mozog.....:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mit ajánlanál, igaz csak nyár végén veszek, de már most filózok a dolgon.....(anya ki van akadve az XT hmû miatt is...:D).....???Ja de a minute 100mm-re redukálható.....

pl rs reba team poplpck karral, és még pénzed is bõven marad.....
ha mindenképp útállítóst akarsz akkor a revelationt, vagy jobbik recont, de a pixysbe én nem tennék 100asnál hosszab útú telót

de amennyibe a minute kerül annyiért néha elõfordul, új gépbõl bontott fox is....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

sztem igen...../már ha jól emléxem hogy 130-at mozog a 2,0/ .....szvsz anyyi pénzért sokkal jobb telókból válogathatsz....

Mit ajánlanál, igaz csak nyár végén veszek, de már most filózok a dolgon.....(anya ki van akadve az XT hmû miatt is...:D).....???Ja de a minute 100mm-re redukálható.....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Azt viszont vékkép nem értem, hogy a Manitou Black Super- Super Air adatait olvasgatva, hogy a frászba tettek a Superre acél nyakat(vagy a tavajin is az vót?...)......Ja meg a blokkoló nélkülibe FFD csilit.....tavaly óta így butítják a villákat.....hmm ez van

Jut eszembe a pyxis-be nyagyon gyík lenne egy Minute 2:00?

sztem igen...../már ha jól emléxem hogy 130-at mozog a 2,0/ .....szvsz anyyi pénzért sokkal jobb telókból válogathatsz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Azt viszont vékkép nem értem, hogy a Manitou Black Super- Super Air adatait olvasgatva, hogy a frászba tettek a Superre acél nyakat(vagy a tavajin is az vót?...)......Ja meg a blokkoló nélkülibe FFD csilit.....tavaly óta így butítják a villákat.....hmm ez van

Jut eszembe a pyxis-be nyagyon gyík lenne egy Minute 2:00?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tamaskanak írj, náluk kicsit elterjedtebbek ezek a villák, Yasec alig pár darabot tudott igazából ezekbõl eladni, jó, ha 4-5 ilyet láttam futni Mo.-n az elmúlt 5 évben...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
anno még a yasec hozta be
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Ez a Pace már egy régebben is termelõ gyártó? Még csak külföldi oldalakon láttam ezeket a karbonos csodákat, meg azt szûrtem le az írásokból, hogy nem a merevség bajnoka?...

:) A FOX mond neked valamit? Na, ha a Fox lenne a Toyota, akkor a Pace lenne a Lexus ;) Mellesleg a Specialized Factory Team 2006-ban õket választotta, asszem ennyi elég a minõséghez...

Magyar disztributor nincs, de szerintem bármit kipostáznak, ok aranyárban, de ha valaki mercit vesz, akkor ne rinyáljon hogy drága fenntartani:)

https://www.pacecycles.com/default.asp -ittvan minden
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.