Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Feller

Feller

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Üdv!

Haverom drop off triple-jérõl kéne leszedni a felsõ vállat, de mielõtt nekilátnánk, inkább megkérdem: ahhoz, hogy levegyük a szárak tetején lévõ tekerõket le kell szerelni, vagy simán lejön a váll?

Elõre is köszi: Feller

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
aha.
mert én is keresgéltem telók közt de ezt a 3 értelmeset láttam illetve lehetne még a '06-os marzo MX de az meg már drágusz. szal marad a tora.
egyetlen bajom vele h nem lehet elõfeszíteni mert csak U-turn van benne de én szerintem olyan fix 90mm tájékán fogom használni.
aztán kituggya mit hoz a jövõ vázilag...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hasonlóban semmi. nemtudom milyen a judy, de mivel az alapját ismerem, sosem venném meg. soha. marzóból sem vennék olcsót, manitou-ból is van olcsó telóm..
szal a toora-nak nagyon sok vetélytársát nem is látom.
hogy mikor? mihelyt összeáltt a cc gép, akkor jön a telómódosítás a p3-ban.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
lol
mennyi az a nem sokára? lehet pofátlanul megvárom a tapasztalatot:D
nincs elõrébb, vagyis mikor mi az aktuális mániám.ilyen 2 havonta szokik változni. ha van vmi új cucc akkor tarthat fél évig is...(lásd yamahám)
ja télleg és mi jöhet szóba hasonló kategóriában? lehet tavalyi is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jah, ajánlanám a www.carstyling.hu -z, és ha néha rádtör a bringázás, akkor kúl bringások topic!
amúgy tényleg egyértelmüen tora. és ha minden igaz, nemsokára én is birtokba vehetek egy ilyen villát.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nemá hogy egy autóhifi elõrébb legyen mint a kéró...
vagy akkor rossz fórumon kopogtatsz... :P

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
okés eddig a megkérdezettek közül tora a nyerõ akkor az lesz ha a szülõk is a bicajfelújítós utat választják.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

inkább te mit mondsz? most jelenleg kb 2 hétre elõre.úgyhogy a fullynak az esélye kb 2%.

Ezek közül én egyértelmûen Torát vennék.
Manitou-k sosevoltak szimpik, a Judy meg belépõmodell (?).
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ja érzem csak akkor még karácsonyra tervezgettem, mert uyge elmondtam mi a szitu nem én adom a pénzt(sajnos).
de no off.
inkább te mit mondsz? most jelenleg kb 2 hétre elõre.úgyhogy a fullynak az esélye kb 2%.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

hát..õõ..izéééé

GIGAOFF
Na most már érzed?
ezért mondogattuk akkoriban hogy teljesen felesleges fél évre elõre kérdezgetned dolgokat.

ON
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
mert állíthatóságra kevesebb mert J4-ben van Lock Out is. Torába nincs. nme mintha olyan sokat használnám... torát megha letekerem 85-90-100-ra akkor az gigamerev az én súlyomhoz. jó akkor Tora.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

hát..õõ..izéééé
az a helyzet h közbe öszesikerült a jogsi így szeretnék a kéccázhatosba egy autóhifit + meg msot kitaláltam h megcsinálom 130-ból a meridát veszek kerket V-féket meghagyom teszek rá pöckölõs X-7 triggert + X7 hátsó váltót + fogsort+elõre egy Acerát + 4szöges Deora hajtómû vagy Blaze+ISIS-es vmi közép+teló+bowdenek+kormány+stucni+markolat+nyeregcsõ. vázat úgy gondoltam meghagyom.
vagy egy merrida misson/trans mission egyte láttma boltba csak nem tom melyik az az igazság h sok péz ez mer most lesz ballagás és úgy terveztem h hifi+felújítás. egy hogy megcsinálom egy jobb CC/Túra bike-nak a jelenlegit esetleg késõbbb cserélek vázat.
sztem ez a legésszerûbb jelen esetben. lehet nyáron lesz egy bicajtúrám Gyõr környékén addigra mondom megcsináloma gépet.

na a j4 nél annyival nem nehezebb és ha jók az emlékeim a manitu is üti a 2 kg-ot,,,,viszont mind2nél többet is tud, és erõsebb is /32es cromo becsúszók/ szal ezek közül én a torát venném....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

de kb a legtöbbet is tud és a legerõsebb is a 3 közül.....és régebben mintha enduró bringázást emlegettél volna....

hát..õõ..izéééé
az a helyzet h közbe öszesikerült a jogsi így szeretnék a kéccázhatosba egy autóhifit + meg msot kitaláltam h megcsinálom 130-ból a meridát veszek kerket V-féket meghagyom teszek rá pöckölõs X-7 triggert + X7 hátsó váltót + fogsort+elõre egy Acerát + 4szöges Deora hajtómû vagy Blaze+ISIS-es vmi közép+teló+bowdenek+kormány+stucni+markolat+nyeregcsõ. vázat úgy gondoltam meghagyom.
vagy egy merrida misson/trans mission egyte láttma boltba csak nem tom melyik az az igazság h sok péz ez mer most lesz ballagás és úgy terveztem h hifi+felújítás. egy hogy megcsinálom egy jobb CC/Túra bike-nak a jelenlegit esetleg késõbbb cserélek vázat.
sztem ez a legésszerûbb jelen esetben. lehet nyáron lesz egy bicajtúrám Gyõr környékén addigra mondom megcsináloma gépet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

azt kalkuláljuk bele h az a legnehezebb és én meg 60kg max ha leszek a nyáron vagy maradok59 :D

de kb a legtöbbet is tud és a legerõsebb is a 3 közül.....és régebben mintha enduró bringázást emlegettél volna....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

ezek közül tora.....

azt kalkuláljuk bele h az a legnehezebb és én meg 60kg max ha leszek a nyáron vagy maradok59 :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

'06 Manitou Axel Super vagy RS Judy J4 U-turn vagy RS Tora 302 U-turn.
egyelõre egy merev Merida Kalahariba késõbb vmi más merevbe, fully nem valószínû nincs rá keret, tehát max 100mm-en használva.miért? avgy esetleg vmi más max 40-ért. ha találok vhol Duke-t esetleg vagy Pilot-ot azzal jobban járok?

ezek közül tora.....

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
'06 Manitou Axel Super vagy RS Judy J4 U-turn vagy RS Tora 302 U-turn.
egyelõre egy merev Merida Kalahariba késõbb vmi más merevbe, fully nem valószínû nincs rá keret, tehát max 100mm-en használva.miért? avgy esetleg vmi más max 40-ért. ha találok vhol Duke-t esetleg vagy Pilot-ot azzal jobban járok?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
pl a könnyûfutású (SAE 0-10wt) motorolajak, amiket télen szokás ótókba tolni, azok sem kennek rosszabbul. szóval nem ezen múlik a kenés.
boxxiban valami ott elmozdult, szétesett, tönkrement, stb...
boxxert amúgy is szét kell szedni 2 havonta mert olyan.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a 2005-ös boxxik ilyenek.
korábbi, és újabbak nem.

2.5ös olaj ugyanúgy ken minden bizonnyal mint a 7.5. viszont ha tartjuk a logikát, hogy sûrûbb, ezért jobban ken, akkor azon is gondolkodj el, hogy a sûrûbb nem megy olyan könnyen fel a perselyekig;)

szétszedés, olaj, kis zsír a szimeringhez, és reménykedés.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
jó jó, de a 2004es RAce, ami elvileg az utolsó csavarig ugyanez, az nem akadozott...
és ha jól emlészem amíg 5ös olaj volt benne ez sem akadt ilyen durván...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe