Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2006. április 27. - 14:26
Haverom drop off triple-jérõl kéne leszedni a felsõ vállat, de mielõtt nekilátnánk, inkább megkérdem: ahhoz, hogy levegyük a szárak tetején lévõ tekerõket le kell szerelni, vagy simán lejön a váll?
Elõre is köszi: Feller
Írta 2006. április 25. - 21:58
mert én is keresgéltem telók közt de ezt a 3 értelmeset láttam illetve lehetne még a '06-os marzo MX de az meg már drágusz. szal marad a tora.
egyetlen bajom vele h nem lehet elõfeszíteni mert csak U-turn van benne de én szerintem olyan fix 90mm tájékán fogom használni.
aztán kituggya mit hoz a jövõ vázilag...
Írta 2006. április 25. - 21:39
szal a toora-nak nagyon sok vetélytársát nem is látom.
hogy mikor? mihelyt összeáltt a cc gép, akkor jön a telómódosítás a p3-ban.
Írta 2006. április 25. - 21:37
mennyi az a nem sokára? lehet pofátlanul megvárom a tapasztalatot:D
nincs elõrébb, vagyis mikor mi az aktuális mániám.ilyen 2 havonta szokik változni. ha van vmi új cucc akkor tarthat fél évig is...(lásd yamahám)
ja télleg és mi jöhet szóba hasonló kategóriában? lehet tavalyi is.
Írta 2006. április 25. - 21:20
amúgy tényleg egyértelmüen tora. és ha minden igaz, nemsokára én is birtokba vehetek egy ilyen villát.
Írta 2006. április 25. - 21:16
vagy akkor rossz fórumon kopogtatsz...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. április 25. - 17:18
Írta 2006. április 25. - 17:13
inkább te mit mondsz? most jelenleg kb 2 hétre elõre.úgyhogy a fullynak az esélye kb 2%.
Ezek közül én egyértelmûen Torát vennék.
Manitou-k sosevoltak szimpik, a Judy meg belépõmodell (?).
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 25. - 17:02
de no off.
inkább te mit mondsz? most jelenleg kb 2 hétre elõre.úgyhogy a fullynak az esélye kb 2%.
Írta 2006. április 25. - 00:39
hát..õõ..izéééé
GIGAOFF
Na most már érzed?
ezért mondogattuk akkoriban hogy teljesen felesleges fél évre elõre kérdezgetned dolgokat.
ON
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 23. - 22:41
Írta 2006. április 23. - 22:27
na a j4 nél annyival nem nehezebb és ha jók az emlékeim a manitu is üti a 2 kg-ot,,,,viszont mind2nél többet is tud, és erõsebb is /32es cromo becsúszók/ szal ezek közül én a torát venném....hát..õõ..izéééé
az a helyzet h közbe öszesikerült a jogsi így szeretnék a kéccázhatosba egy autóhifit + meg msot kitaláltam h megcsinálom 130-ból a meridát veszek kerket V-féket meghagyom teszek rá pöckölõs X-7 triggert + X7 hátsó váltót + fogsort+elõre egy Acerát + 4szöges Deora hajtómû vagy Blaze+ISIS-es vmi közép+teló+bowdenek+kormány+stucni+markolat+nyeregcsõ. vázat úgy gondoltam meghagyom.
vagy egy merrida misson/trans mission egyte láttma boltba csak nem tom melyik az az igazság h sok péz ez mer most lesz ballagás és úgy terveztem h hifi+felújítás. egy hogy megcsinálom egy jobb CC/Túra bike-nak a jelenlegit esetleg késõbbb cserélek vázat.
sztem ez a legésszerûbb jelen esetben. lehet nyáron lesz egy bicajtúrám Gyõr környékén addigra mondom megcsináloma gépet.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 23. - 22:22
hát..õõ..izééééde kb a legtöbbet is tud és a legerõsebb is a 3 közül.....és régebben mintha enduró bringázást emlegettél volna....
az a helyzet h közbe öszesikerült a jogsi így szeretnék a kéccázhatosba egy autóhifit + meg msot kitaláltam h megcsinálom 130-ból a meridát veszek kerket V-féket meghagyom teszek rá pöckölõs X-7 triggert + X7 hátsó váltót + fogsort+elõre egy Acerát + 4szöges Deora hajtómû vagy Blaze+ISIS-es vmi közép+teló+bowdenek+kormány+stucni+markolat+nyeregcsõ. vázat úgy gondoltam meghagyom.
vagy egy merrida misson/trans mission egyte láttma boltba csak nem tom melyik az az igazság h sok péz ez mer most lesz ballagás és úgy terveztem h hifi+felújítás. egy hogy megcsinálom egy jobb CC/Túra bike-nak a jelenlegit esetleg késõbbb cserélek vázat.
sztem ez a legésszerûbb jelen esetben. lehet nyáron lesz egy bicajtúrám Gyõr környékén addigra mondom megcsináloma gépet.
Írta 2006. április 23. - 22:12
de kb a legtöbbet is tud és a legerõsebb is a 3 közül.....és régebben mintha enduró bringázást emlegettél volna....azt kalkuláljuk bele h az a legnehezebb és én meg 60kg max ha leszek a nyáron vagy maradok59
Írta 2006. április 23. - 22:07
azt kalkuláljuk bele h az a legnehezebb és én meg 60kg max ha leszek a nyáron vagy maradok59ezek közül tora.....
Írta 2006. április 23. - 22:03
ezek közül tora.....'06 Manitou Axel Super vagy RS Judy J4 U-turn vagy RS Tora 302 U-turn.
egyelõre egy merev Merida Kalahariba késõbb vmi más merevbe, fully nem valószínû nincs rá keret, tehát max 100mm-en használva.miért? avgy esetleg vmi más max 40-ért. ha találok vhol Duke-t esetleg vagy Pilot-ot azzal jobban járok?
Írta 2006. április 23. - 21:59
egyelõre egy merev Merida Kalahariba késõbb vmi más merevbe, fully nem valószínû nincs rá keret, tehát max 100mm-en használva.miért? avgy esetleg vmi más max 40-ért. ha találok vhol Duke-t esetleg vagy Pilot-ot azzal jobban járok?
Írta 2006. április 21. - 22:52
boxxiban valami ott elmozdult, szétesett, tönkrement, stb...
boxxert amúgy is szét kell szedni 2 havonta mert olyan.
Írta 2006. április 21. - 22:20
korábbi, és újabbak nem.
2.5ös olaj ugyanúgy ken minden bizonnyal mint a 7.5. viszont ha tartjuk a logikát, hogy sûrûbb, ezért jobban ken, akkor azon is gondolkodj el, hogy a sûrûbb nem megy olyan könnyen fel a perselyekig;)
szétszedés, olaj, kis zsír a szimeringhez, és reménykedés.
Írta 2006. április 21. - 21:15
és ha jól emlészem amíg 5ös olaj volt benne ez sem akadt ilyen durván...
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe