Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szinte bármelyik csapágy-, vagy szimmeringüzletben. Szabvány 32x42x7-s.

Köszönöm.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szinte bármelyik csapágy-, vagy szimmeringüzletben. Szabvány 32x42x7-s.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Pike-ba szimeringet lehet valahol olcsón kapni?

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hellosztok!
a 2006os manitou stancrõl mi a véleményetek??? a közeljövõben szeretnék venni egyet.... Ha a stance nem nyer akkor milyen telókat tudtok még ajánlani olyan 80000 ft körül...??? jah és 130mm-tõl hosszabb út kellene ...

elõre is köszi:
Vitya

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hát leslie a kis cash nálam azt jelenti, hogy nemtommég egyenlõre mennyit tudnék rászánni:D! Amúgy elég jókat írnak a pike villáról testbike.hu-n. De sztem újjonan nem tom megvenni így majd nézek egy jó állapotú használtat de még az sem biztos hogy ilyen villát veszek!

akkor javaslom akkor térjünk vissza a témára, ha már legalább körvonalazódik az az összeg.
addig csak álmodozásról beszélhetünk.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vGs

vGs

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hát leslie a kis cash nálam azt jelenti, hogy nemtommég egyenlõre mennyit tudnék rászánni:D! Amúgy elég jókat írnak a pike villáról testbike.hu-n. De sztem újjonan nem tom megvenni így majd nézek egy jó állapotú használtat de még az sem biztos hogy ilyen villát veszek!

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
villanyakról kép??? Képzelj el egy 2,8575cm átmérõjû csövet, aminek a váll felõli vége az utolsó 2-4mm-en felvastagodik (erre jön a kormánycsapágy gyûrûje).
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A kép elfogyott, csak link van:http://ebike.hu/termekek/villanyak/alu
http://ebike.hu/term...villanyak/cr-mo:D:D
De ha nem venni akarsz akkkor sorry....

GIGA

GIGA

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hali! Tud nekem valaki küldeni villanyakról képet? Ha igen akkor légyszi ide küldje: fmrc@citromail.hu

Elõre is kösz!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én csak annyit: Hajrá vGs !
amúgy mennyi az a kis cash nálad?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Pumpabiker

Pumpabiker

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Csákány! nemtunná meg mondani valaki hogy hogyan lehet egy teleszkóp alsórészt (dropoffII.) lefesteni minõségire??? max 2000 ftból? mert szintereztetni még lehetne de, félek hogy a 250fok nem tenne jót a magnézuim külsüszárnak meg a bennemaradt szimeringnek:S segitsetek!!! peace!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Hát én úgy gondoltam hogy ha találok egy normálos jó állapotú használt villát akko olyat veszek, nem akarok annyira sokat kibaxni egy új vellára mer nincs annyi keshem! Amúgy láttam egy csomó merevvázasban duplavállasat! Majd keresek egy egy merevvázas, duplavállas tulajt azt befigyelem a gépét! Szimplavállasból vmi olyan kellene ami nem túl nehéz mint pl a DJ széria hanem vmi könnyebb de mégis patent villa!

és akkor hogyha sok merevvázasban van duplavállas ez aztjelenti hog olyna nagyon fasza dolog?
vmeik bikkmakkban volt errõl cikk asszem január

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
ennyi erövel én meg láttam caprine dual vázban duplaválas monstert... lement a patkárol a csávor és kiszakadt neki az egész fejcsõ.egy merev seggübe hülyeség duplavállas telot rakni!semmi értelme... minek?ha még birja is a fejcsõ,akkor se tudod kihasználni vele,mert elöbb törik szét a bringa hátulja mint a telo... persze ha nem szakitja ki a fejcsõt ahogy mondtam... a suntourt nem ajánlom... saját tapasztalatom is van roluk és nem a legjobbak,én is inkább az rs pike-ot mondanám az jo is,meg könnyü is stb... igaz én marzo párti vagyok,de mivel mondtad hogy könnû kell hogy legyen igy rs pike,amugy drop offot mondanám vagy dj 1,2,3 vagy dirt jam,még olcsobb!de ha gondolod vegyél duplavállast,aztán hajrá,author váznak annyi...
FREE KEVIN!!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nézd, azért, mert többen úgy csinlják, attól még nem biztos, hogy jó, sõõõõõõõõtttttttt!!!! a gyártók nem véletlen ajánlanak egy maximum rugóutat a vázhoz, hiszen ha nagyobbat raksz bele, úgy elb*szódik a geo, másrészt meg eltörheti a fejcsövedet. gondolj bele: hogy nézne már ki egy versenyzésre kihegyezett CC-gép 15 centis villával???? nem tudnál felmenni vele az emelkedõn, hanyatt dõlne..

na tehát duplavállast nem teszünk merevfarúba.

és ON.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
vGs

Csomó ember van, aki beleteszi a Boxxert Drop Offot stb. egy UMF-be vagy Polar-x be, és vegyesek a tapasztalatok. Én specielt mentem Boxxeres UMFen, 15 centi út (rövidre állítva), azt talán még elbírta. Te milyen árban gondolkodol?
Én most veszek Suntour Duro-Et. 35 rugó, 13 centi olajos. Occsó, jól néz ki, meg talán bírja is. Szerintem neked is ideális lenne hasonló, pláne városba, ahova rövidebb út is elég. Van olcsóbb Duro-D.

vGs

vGs

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hát én úgy gondoltam hogy ha találok egy normálos jó állapotú használt villát akko olyat veszek, nem akarok annyira sokat kibaxni egy új vellára mer nincs annyi keshem! Amúgy láttam egy csomó merevvázasban duplavállasat! Majd keresek egy egy merevvázas, duplavállas tulajt azt befigyelem a gépét! Szimplavállasból vmi olyan kellene ami nem túl nehéz mint pl a DJ széria hanem vmi könnyebb de mégis patent villa!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
valaki meg tudná mondani, hogy mennyi és milyen olaj kell a tavalyi pike team u-turnbe?
Köszi

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nos, a duplavállas telóhoz illik erre tervezett össztelós DH/FR vázzal rendelkezni, több okból is: a duplavállas villa a fejcsõre olyan erõkkel hat, amik egy "sima", nem erre a felhasználásra tervezett váz fejcsõvét eltörik, és abból egy nagy perec lesz. Meg amúgyis, a merev vázak nem 18-20 centis duplavállasokhoz vannak tervezve. Ugribugrira meg felesleges a duplaváll, nem tudsz pl. kormánypörit és az a 18-20 centi út kicsit sok oda.

Tehát lightos freeridare és ugribugrira kell. Sztem olyan max. 10-13 centi útban gondolkodj, ez van, ahova már sok is. Mindent csak az dönt el, hogy mennyi pénzt szánsz rá? az rs pike egy jó választás lenne sztem, de nemtom mennyit szánsz rá és a mûveltebb fórumtársak majd jól megmondják neked:D (én annyira nem vagyok otthon az ilyen ugrálós müfajokban, inkább CC és maraton).

vGs

vGs

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hali mindenkinek!

Lenne néhány kérdésem, jó lenne ha tudnátok segíteni! Most szeretnék merevvilláról telóra váltani és ehhez kéne a segítségetek! Van nekem egy author pi:em dirt vázam 16,5''-os és nemtom milyen telót vegyek laza városi ugra-bugrára és lightos freeridera! Nagyon tettszenek a duplavállas telók de az a gáz hogy azt olvastam sok helyen hogy nem igazán faszák merevgépbe! Tehát ha vki tudna segíteni a válsztásban,ajánlásban akkor az írjon plz!

Elõre is thx!!

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Hali!

Arra lennék kíváncsi, hogy a marzo 66 vilákat mennyire csavarja a nagytárcsa? Nem kezdenek el recsegni, ropogni fékezéskor?

De valószinû....:lol1:
Sõt ha izombol fékezel akkor el is törik.

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik: