Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
sztem tényleg bedes jó villák lennének ha nem kezdenék el folyton köpni az olajat... :(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hát ezaz:)
psylo tökéletes villa csak ne bántsd nagyon mert azt nem kultiválja:) se nagy fék, se nózvilmos,...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
jovanna mán, kinek mi. persze a boxxer is jobbb nála meg a Sid WC-is, de mire?!

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
rmx: sztem meg nem. ne irj butaságok má'.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
http://apro.bikemag....ct=15856&cat=14

a világ legjobb telója! Pike-om van de mégis elcserélném egy ilyenre!

martiin

martiin

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Nézd meg , lehet hogy a kormányod recseg, Barátomnak is volt ilyen probléma.

Sajnos nem ez okozza 8(

~~Bence~~

~~Bence~~

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Tudna valaki nekem ajánlani egy átütõs telót, ami nem mozog többet 130-nál és
olyan 50-60 ezer (nem baj ha nem új)

~~Bence~~

~~Bence~~

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Üdv, lehet hogy volt másnak is ilyen gondja, nem találtam eddig.
Szóval satuféknél recseg a teló. 185-ös avidbb7 a fék, fox float a termék. eddigieknél nem volt ilyesmi, és tuti jól van berakva a vázba.. gyanítom, hogy a becsúszószár rögzítésétõl jön a hang. Lehet ez? Mit lehet tenni? Köszi :)

Nézd meg , lehet hogy a kormányod recseg, Barátomnak is volt ilyen probléma.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szep, ja. Es mar jok is. nem hiaba a specialized team iden pace villakkal megy...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
8 éves, de milyen szép:
Feltöltött kép

martiin

martiin

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv, lehet hogy volt másnak is ilyen gondja, nem találtam eddig.
Szóval satuféknél recseg a teló. 185-ös avidbb7 a fék, fox float a termék. eddigieknél nem volt ilyesmi, és tuti jól van berakva a vázba.. gyanítom, hogy a becsúszószár rögzítésétõl jön a hang. Lehet ez? Mit lehet tenni? Köszi :)

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Jókis Konába ilyen szart akarsz beletenni? Szentségtörés!!!

Bizony, tegnap megvettem egy 2005-ös Caldera vázat relatív jó áron, de mivel egyelõre nem szánok sok pénzt telóra, így belerakom ezt. Végülis lesz egy Sram X-Gen elsõ, 5.0-ás hátsó váltójú Calderám B+ cuccokkal, és Alhonga V fékekkel, Zoom telóval:) Ilyen Caldera úgysem jön szembe az utcán:).

Az X Factoros srác amúgy mutatta a városi szaladgálós bringáját, melyen Project 2 merevvilla volt, ha kifingik a telóm, lehet, hogy én is veszek egy olyat, egész patentül nézett ki a Konája úgy, + canti fékekkel szerelve.:)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Köszi, akkor ezt kilövöm. Akkor inkább Lana'i vázat veszek, úgysem kell a tárcsafék felszerelési lehetõség.

Itt viszont felmerül a kérdés, hogy vehetek 2004-est, amit 8 centis teleszkóppal árultak, illetve 2005-öst, amit 6,3-assal (az Xfactor honlap szerint). Az én Zoom telóm, amit a vázba raknék, fogalmam sincs mekkora, sehol nem találtam róla adatot, gondolom a 6,3-hoz áll közelebb (ezt le lehet valahogy mérni házilag?). Ha véletlenül esetleg több annál, az is gáz irányíthatóság szempontjából?

Jókis Konába ilyen szart akarsz beletenni? Szentségtörés!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy ideig biztosan nehezebben fog mozogni mig bekopik a szimmering, és érdemes is letörölgetni a becsúszókat használat után, de hogy az elõfeszitést nem kellene piszkálni az nekem új.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

razo

razo

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Nem volt még normális teleszkópom soha. Most vettem egy új RS Torát (302). Annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e valami, amit elsõ használat elõtt nem árt elvégezni a villán, és hogy kell-e kímélni eleinte? Azt hallottam, hogy az elõfeszítést egy darabig nem szabad piszkálni - igaz ez? Köszi!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
az egy elég jó darab volt

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
2003as marzocchi dirt jumper 3ról vélemények?
lenne egy az apróban olcsóért
az adatok alapján nem tûnik rossznak 130 mm út stb
érdemes lightos dh-ra freeride-ra egy polar x-be?
vagy esetleg törik stb?

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Lemértem, a villa a villanyaktól a kereket befogó csavarig 44 centi hosszú, a porvédõ gumihenger a telón 8 centi, gondolom ennyit nem rugózik, így valszeg 6 centi körüli lehet a rugóútja saccper kb.

Majd megsasolom a kirakott modellt, amin villa is van, hogy mennyi a villájának hossza és a rugóútja.

Még egy kérdés: Ha egy teló tönkremegy normális használat mellett, akkor jellemzõen felkeményedik, és merev villaként funkciónál, vagy szétesik?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

1) (ezt le lehet valahogy mérni házilag?).
2) Ha véletlenül esetleg több annál, az is gáz irányíthatóság szempontjából?

1) le lehet, a villanyak és a váll találkozásától kell mérni a villapapucs közepéig
2) gondolj a jövõre is, lehet hogy késõbb nagyobb villád lesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Köszi, akkor ezt kilövöm. Akkor inkább Lana'i vázat veszek, úgysem kell a tárcsafék felszerelési lehetõség.

Itt viszont felmerül a kérdés, hogy vehetek 2004-est, amit 8 centis teleszkóppal árultak, illetve 2005-öst, amit 6,3-assal (az Xfactor honlap szerint). Az én Zoom telóm, amit a vázba raknék, fogalmam sincs mekkora, sehol nem találtam róla adatot, gondolom a 6,3-hoz áll közelebb (ezt le lehet valahogy mérni házilag?). Ha véletlenül esetleg több annál, az is gáz irányíthatóság szempontjából?