Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen az volt az enyém:)
énis inkább krúzingolok, ill lassú de fix tempóval tekertem befelé a városba, vidékrõl. tökéletesen megfelelt. crúzin'

edit: megoldódott, így nem is kérdeztem semmit.:)

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Ha tényleg lehet tekerni akkor nagyon is OK ez a villa!
Már csak a boltosokat kell megdumálnom hogy rakják bele és a garanciát ne féltsék. A tekerés alatt nem gyors cc-s stílust értettem, hanem olyan "városnézõset" Köszi mindent 2 hét és meglessz a gép....egy Boxxi WC-vel. Király!
thez!
Nagyon király a Giant gép!!Van most egy az apróban és nagyon megér boxxerrel 270-et! Ha nem elõlegeztem volna le a bike-ot simán megvettem volna! Egyébként jó gép?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A freeride?
A gyors lefeléket, sok ugratóval tarkítva, na és a letöréseket.(az igennagyokat még nem vállalom be)
Tetszik ahogyan leérkezem és az adrenalin "szétnyomja az agyamat".
Igaz szeretek csak úgy tekerni is, szóval elõreláthatólag ez az egy bringám lessz!:(

akkor köss kompromisszumot. lassabban tekersz városban, és terepen is. meg kicsit pogózni is fog. énis rengeteget tekertem a gianttal, semmi bajom nem lett, annyi hogy az átlagsebesség a cc géptõl elmaradt.
cserébe mikor igazán kellett menni lefelé, akkor meghálálta magát a választásom, és nem is kellett féltenem komolyabban, mint korábban szimplavállas társát.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
sziasztok!
nem tudja valaki, hogy idén melyik villa lett a marzo z1 freeride III utódja?és ki mit gondol arról a villáról, már aki találkozott is vele!
elõre is köszi!

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
A freeride?
A gyors lefeléket, sok ugratóval tarkítva, na és a letöréseket.(az igennagyokat még nem vállalom be)
Tetszik ahogyan leérkezem és az adrenalin "szétnyomja az agyamat".
Igaz szeretek csak úgy tekerni is, szóval elõreláthatólag ez az egy bringám lessz!:(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
boxxert boxxert!!
jó lessz az!!!
utolag bánni fogod

örülj ha merev a villád!!

meg azt mondjuk ösze ehet hangolni a váz mozgásával

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
JUTA: És neked mit jelent a freeride? Mert teljesen másra való a két teló. A merevség elõny és nem hinném, hogy azt a Mongoose vázat bántaná...

Aktuális civil

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Köszi ezt megfontolom!
Üdv nektek!
Most elõlegeztem le a gépet és a telót mindenféleképpen ki akarom cserélni. Már majdnem meggyõztem magam a boxxiról, mikor mondták, lehet hogy magas, meg merev és a boltban sem szívesen cserélik le mert félnek kinyíffan a váz! Pedig az egyel nagyobb felszereltségû bike-on boxxer van(Mongoose black diamond triple)-a váz pedig ugyanaz!!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Filozófiám ilyen témákban: "Egyszer élsz!"
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a boxxer mindenképpen könnyebben szervízelhetõ naív hozzá kevésbé értõ ember számára, hisz egyszerü mint a karikacsapás.(1 db csõkulcs, egy imbusz, és voilá)

meg mégicsscak komoly verseny dh villa, ellenben a sermannal
szal ha tehát ha a dh felé akarsz menni akkor a boxxer, ha meg ilyen frí arc szeretnél lenni, akkor meg szimplavállas serman.

dönts:)

énis gondolkodom egy kis össztelóson, csak túl sok pénz:(

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
A sherman flick plus és a boxxi között nagyon gondolkodom. Sajnos mindig az probléma, hogy majdnem egyforma arányban van mindkét fél(valaki ezt, valaki azt dícséri jobban). Dönteni sajnos nem tudok. Vélemény?(vegyem meg mindkettõt?:chin:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és nem is tudás alapján kell alkatrészt választani, hanem mindig a lehetõ legjobbat adott pénzért:) hisz ha fejlõdsz, már kevés is lesz...;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jajj thez..
ne értsd félre :)
lehet rosszul fogalmaztam.

lényeg a lényeg, ha van rá pénzed, és szeretnéd, akkor az esetleges tudásod ne tartson vissza. Na persze túlzásokba se kell esni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hát ezt a szöveget nem tudom sose hova tenni:) hidd el itthon magyarországon is ki lehet használni bármit.
tudástól függ.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
erre én azt mondanám, hogy egy olyan boxxit (mint sok más kerékpáralkatrészt) kevesen tudnak igazán kihasználni Magyarországon..
mégis van nekik, és igazuk van.
ha megteheted ne a tudásod döntsön ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Néztem és 109 ért szerintem jó vétel, és nagyon tetszenek a silver becsúszók! Még gondolkozom rajta, bár kezdõ vagyok, nem tudom kell-e egy kezdõ bicajba!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:) nekem tetszett, merevnek tûnt, olcsó az alkatrész, minden, kapható rugók hozzá, könnyû olajcsere és szervízelhetõség..
kiváló mozgás a megfelelõen gondozott villáknál.

js és még ittvan mellettem..:)

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Mondanátok nekem véleményt a 05 sherman flick plus-ról és a 06 marzo drop off triple-rõl. Freeride ra szeretném használni, mongoose black diamond vázban.

thez!
Milyen volt a 2003 boxxer WC? Írsz róla véleményt?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ust-s: belsõnélküli, javallott a google használata ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

egy ust-s schwalbe 2.35" guminak 1.5 bar-on (üzemi nyomás) kb 4.5 cm "rugóútja" van.

off:
mi az hogy UST-s? Egy ilyen gumi engem is érdekelne, melyik ez?

on: