Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Köszi a tanácsokat! Akkor valszeg veszek egy ilyen Axelt, ezzel legalább a vázal geometriája a gyári lesz.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
stance durvább felhasználása való mint a psylo, de én akkor is Psylo Tulliot-vennék. +1 voks

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
plusz egy voks psylo tullio, bár szerintem jóval alacsonyabb, mint egy stance flow. (össztelósba kicsi lehet, merevbe tökéletes)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

OK.
sztetek:
manitou stance flow
vagy
RS Psylo Tullio ?
melyik bírja jobban a strapát?

Rs sztem jobb, 2004-ben a BM-ban a Psylo SL Tullio lett a number1 az endurovillák között.....sz jobb....1 voks RS

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
OK.
sztetek:
manitou stance flow
vagy
RS Psylo Tullio ?
melyik bírja jobban a strapát?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
amennyiben csak a szín kopott meg, úgy nem gond, drágább telók szárán szokott lenni viszont olyan bevonat, ami szívás, ha lekopik (nehezebben csusszan, meg a szimeringeket is kicsit jobban koptatja)

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
ez meg mi?
elkopott a becsúszó? ???

Feltöltött kép

cska szépséghiba, vagy több ennél?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

probike-ban tegnap volt ilyesmi, bár nem néztem meg tüzetesen, de szürke volt és poplock-os, valamint 2006-os. ez tuti. de hogy dual air, vagy más, azt nem tudom megmondani. kérdezz rá telefonon.

OK, köszönöm.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

2006-os REBA team dual air kompressziós poplock csak tárcsás szürke (ha nagyon nincs szürke fekete is jó) színben keresek, ha látott valaki valamelyik boltban légyszi szóljon. A nagykerbõl már elfogyott és nem tudom végigjárni az összes boltot.
Elõre is köszönöm.

probike-ban tegnap volt ilyesmi, bár nem néztem meg tüzetesen, de szürke volt és poplock-os, valamint 2006-os. ez tuti. de hogy dual air, vagy más, azt nem tudom megmondani. kérdezz rá telefonon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
2006-os REBA team dual air kompressziós poplock csak tárcsás szürke (ha nagyon nincs szürke fekete is jó) színben keresek, ha látott valaki valamelyik boltban légyszi szóljon. A nagykerbõl már elfogyott és nem tudom végigjárni az összes boltot.
Elõre is köszönöm.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
erdõbe jó a másfél bar, van tapadás és "rugóút" is, városba nem kell ilyen gumi se másfél, se 5 bar-on.
csak azért mondtam, hogy lehessen viszonyitani. városi közlekedésre jó lesz az axel, de nem kell csodákat várni tõle. rendesen kell kenni és rendszeresen takaritani.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
de akkor már érezhetõen vissza is fog a gumi. bár a teló ezt nem fogja tudni pótolni...
...And Justice For All

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egy ust-s schwalbe 2.35" guminak 1.5 bar-on (üzemi nyomás) kb 4.5 cm "rugóútja" van.

~~Bence~~

~~Bence~~

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

Tudom, mindenki azt mondja, hogy ennyi pénzért (17ezer lenne a Manitou) inkább vegyek merev villát (végülis elgondolkodtam rajta), de a bringaboltos szerint még mindíg jobb városba egy ilyen Manitou, mint egy merev villa. A merev villában jobban bízom, csak félek, hogy aluvázzal macskakövön szétrázza az agyamat, meg a bringaváznak se tesz jót.

Szerintem vegyél merevillát és vegyél nagy ballonos gumikat,
Én ugy csinálnám a helyedbe hogy a gumikat kicsit puhábbra hagynám, ( de ne tudjon a felni leverõdni)És már rugózna annyit a gumi is hogy ne fájon annyira a macskakõ :D
De lehet hogy ez az 5let halva született:D

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Tudom, mindenki azt mondja, hogy ennyi pénzért (17ezer lenne a Manitou) inkább vegyek merev villát (végülis elgondolkodtam rajta), de a bringaboltos szerint még mindíg jobb városba egy ilyen Manitou, mint egy merev villa. A merev villában jobban bízom, csak félek, hogy aluvázzal macskakövön szétrázza az agyamat, meg a bringaváznak se tesz jót.

ez az én személyes véleményem, de tényleg jobb a teló. ha nem kell, hogy teljesítsen, jó egy olyan axel is. a másik fele az, hogy az axel sem fog semmit csillapítani macskakövön :D, mert hogy meg nem indul egy macsakakõtõl, az biztos :). ha az kell, hogyha belemész egy kátyúba, vagy nekimész valami "magasabb kiálló dologba" ( ezt szebben most nem tudtam megfogalmazni :D ) mint járdaszegély, az valahogy csillapítva legyen, akkor teló.
bár a témában nem vagyok szakértõ, nem nagyon tekerek a városban

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
szerintem akkor vedd meg az rst gila t4-emet:D
amugy komolyan ha csak erre kell bõven elég suntour vagy akármi
..

2004es dj3 kb háyn kiló? mennyivel nehezebb egy átlag villánál? sokan aztmondták kurva merev és nem lehet velle bunnyzni, vagy azért nem olyan vészes?

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

nem

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nem

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Hali, szerintetek újonnan megér 7 ezer Ft árkülönbséget egy Suntour XC 60-hoz képest egy Manitou Axel (legolcsóbb verziója)? Városban szaladgáláshoz kéne fõleg, így nem árt, ha bírja a kátyúkat, macskakövet, és a járdaszegélyekrõl leugrálást.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
Egy fox vanilla R telóról lenne szó 2004-es évjárat. A prbléma a következõ azon az oldalon ahol a visszaútcsillapítást lehet állítani nah ott a becsúszónál jön az olaj. ez mitõl lehet a mai napig nem csinálta ezt. Ma lett bele rakva egy puhább rugó pehely súlyom révén de ahhoz az oldalhoz nem nyúltunk és sztem nincs is köze meg atechmanulajában sincs leírva kacsolat a két oldal között. Szóval mi lehet a probléma oka? Szimering kopás ha igen lehet bele kapni boltban vagy gyári kell hozzá? egyéb ötletek?