Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
ez megvan nekem is de ez csak a wt értéket írja le és arról semmit nem ír hogy mennyi olajat kell bele önteni és hogy hogyan kell szétkapni.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
tavaji a villa

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
évjárat segitett volna, de tessék:
http://www.sram.com/...udy_English.pdf

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Nem tudná nekem valaki megmondani hogy milyen olaj kell a villámba(rs judy sl u-turn)mennyi kell bele és mibe kerülhet egy olyan. Ja és esetleg hogyan lehet szétszedni mert én szeretném megcsinálni. elõre is köszi.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Hamarosan jelentkezem mit vettem mennyiért. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a probike-ban a multkor volt egy használt do comp.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Mindenképp újat akarok. De mondom a héten bemegyek. Itt Szombathelyen nincs akkora óriási választék, gyakorlatilag mindenért könyörögni kell, hogy hozzanak. Az internetes vásárlásból kiábrándultam, bikediszkontban van Drop-Off 47ért. Akko azt mondod vegyem meg mi?

mért mindenáron új?
sztem érdemes itthon használtan cuccot venni, mert kénytelen mindneki nagyon olcsón árulni, különben sehogy nem lehet elpasszolni. saját tapasztalat.
bár mondjuk ha elõlem viszel el egy fasza olcsó drop off-ot..:D az a baj h kevesen árulnak...

amugy tudom h mi a véleményetek a testbike-ról, de elolvastam ott a drop off, dj3 és a suntour xcp75 véleményeket az elõbbi 2rõl jót írtak, de eza suntour szinte majdnem mindenkinek eltört, szal mégha túlzás is amit írnak, olyan strapabíró nemlehet

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
döntsd el mit akarsz.egy villát amivel nem lesz gondod, vagy egy villát, amirvel a jó ég sem tudja milyen problémáid lesznek a pinkbike és a hazai sérülések láttán.
ha ennyire egy új villa kell 30 ezerért(amit gondolom lassan spóroltál össze) akkro inkább spórolj még, mert ez a 30 ezer könnyedén el fog tudni szállni a villa sérülésekor.

Darky4e

Darky4e

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

Mindenképp újat akarok. De mondom a héten bemegyek. Itt Szombathelyen nincs akkora óriási választék, gyakorlatilag mindenért könyörögni kell, hogy hozzanak. Az internetes vásárlásból kiábrándultam, bikediszkontban van Drop-Off 47ért. Akko azt mondod vegyem meg mi?

Hevreomék is a bikediszkontról vették a drop offot és kifogástalan állapotban van + a bikediszkontosok jó fejek és neki elég hamar lehozatták! Én is rendeltem bikediszkontrol csak mást és nekem is hamar lehozták + olcsó! Szóval én csak ajánlani tudom! A drop off meg egész jó igaz én most vettem 1 sherman jumpert szóval azért vagyok így vele! árkategóriában jó a drop off!!!!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
30, 35 a hasnyált ára a dropoffnak!
komolyan képes lennél inkább egy új duro-t venni?
részvét.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

SR Suntour XCP-75 DJ-rõl vélemények?
aztmondják elég jó
a marzo dj3. drop off, psylo és ehhez hasonlókkal felveszi a versenyt mozgás, merevség stb terén?
elvileg jónak tûnik 120-130 mm út
mondjuk egy rosszabb márka, de ez automatikusan rosszabb terméket is jelent? márkajel nem érdekel, inkább az hogy jó legyen.

Tudtommal nincs csillapítása, ergó nem egy kategória, meg amúgy is.
Én is most veszek telót, a Drop-Off nekem is szimpi, csakhát nekem már kicsit drága.
Most úgy vagyok, ha hoznak 30ért SR Duro-E-t, akkor azt veszem, ha nem, akkor tuti Drop-Off.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
jó csak az apróban ajánlották
de énis inkább drop offra gyûjtök
szal akkor inkább nem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
komolyan nincs pénzed inkább pl egy használt dropoffra? 30 rugó körül mennek.
ha nincs akkor inkább spórolj!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
SR Suntour XCP-75 DJ-rõl vélemények?
aztmondják elég jó
a marzo dj3. drop off, psylo és ehhez hasonlókkal felveszi a versenyt mozgás, merevség stb terén?
elvileg jónak tûnik 120-130 mm út
mondjuk egy rosszabb márka, de ez automatikusan rosszabb terméket is jelent? márkajel nem érdekel, inkább az hogy jó legyen.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
Tudna nekem vki mutatni fox vanilla r 2004-rõl robbantott ábrát?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:)
privi.

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
thez!
Most látom a hirdetések között a Boxxidat! Még mindig eladó?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
helyes így természetes!:)

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
A gépem össztelós lesz, és biztos király lesz benne a boxxi!! Eldöntöttem!!BOXXI!!!!!