Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

vissza kellett volna kuldeni rogton, akkor eselyes hogy kicserelik azonnal, igy valoszinubb, hogy javitjak, ami hetek honapok is lehet... :P sokat nem tudsz csinalni, minel hamarabb kuldod, annal hamarabb kapod vissza.

ha ezt elõre tudtam volna :(... na nem baj, most is tanultam valamit :) ... valamilyen komolyabb károsodás léphet fel azáltal, hogy kotyog. arra gondolok, hogy lehet bármekkora esélye annak, hogy a teló használhatatlanná válik, vagy esetleg rám is veszélyes? mert ha nem, akkor amíg van szabad idõm (azaz egész július) addig használom ( csak xc ), amikor meg nyaralok, ill dolgozok, akkor beadom, hogy csinálják meg, akkor úgysem kéne ill. van itthon más bicikli, ami a városi szaladgálásokhoz, ill. kutyafuttatáshoz elég.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vissza kellett volna kuldeni rogton, akkor eselyes hogy kicserelik azonnal, igy valoszinubb, hogy javitjak, ami hetek honapok is lehet... :P sokat nem tudsz csinalni, minel hamarabb kuldod, annal hamarabb kapod vissza.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

mennyit mentél vele h kotyog??

már akkor elkezdett kotyogni, amikor megvettem...április környékén

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

kotyog a manitou r7-esem, és garanciában meg fogom csináltatni. a probléma, hogy az ebike-nál vettem :). mennyi idõ alatt folyhat le ez a procedúra? tapasztalat, tanács? csak mert nem szeretném a nyaram teló nélkül tölteni

bocs az offért

mennyit mentél vele h kotyog??

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
2 hét és 6 hónap között, de kérdezd meg õket inkább.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
kotyog a manitou r7-esem, és garanciában meg fogom csináltatni. a probléma, hogy az ebike-nál vettem :). mennyi idõ alatt folyhat le ez a procedúra? tapasztalat, tanács? csak mert nem szeretném a nyaram teló nélkül tölteni

bocs az offért

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Patka!

Manitou Black elite:http://ebike.hu/term...mplavallas/2667
Marzocchi MX Comp:http://ebike.hu/term...mplavallas/2875
RS Duke XC Air:http://ebike.hu/term...implavallas/667
RS Recon 327 Solo Air:http://ebike.hu/term...mplavallas/3355
RS Recon 351 U-turn:http://ebike.hu/term...mplavallas/2646
RS Tora 318 U-turn:http://ebike.hu/term...mplavallas/2649

Kb ezek a jobbak amiket 60 körül kapsz....de azt neked kell eldöntened mit akarsz állítgatni és mekkora rugóútra van szükséged....:D Peace

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Hello mindenki.
Lenne egy kérdésem. Telót akarok cserélni és van rá 40-60 ezrem. Mit ajánlotok? Eddig egy Judy TT volt nem rossz de túl felylõdtem. Egyébként 85-90kg vagyok és olyan közepes igénybevételû(néha kicsit azért durvulok, de tényleg ritkán.) cc-zéshez kéne teló.
Szerintetek mi legyen?

Tora 318 U-turn

Szarvas

Szarvas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
figyu a haveromnak van egy MozO R500 telója!!!elég szarokat olvastam róla(kiesett a becsúszószár stb.)és nem akarom hogy a gyereknek idõ elõtt menjek a temetésére!!!Tehát mondjatok valamit mi lehet vele a baj , mire vigyázzon

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
RS-nél csak alul, mondjuk az dual air

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha felül engedjük, akkor is ezt teszi. én sem értettem annó, aztán mikor szétszedtem a marzót, rájöttem, a levegõt rögtön az olajra fújjuk rá... engedésnél simán odakerült olajat is kiköpi. semmi extra, de ne hagyjuk az összeset elfojni belõle így:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
írja a manuál is ezt a jelenséget, ergo rendben van
(legalábbis a SIDnél biztosan)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
ezt én is tapasztaltam...aztán elmúlt. Nem tudom mi okozza. Arra is gondoltam, hogy a pumpából kerül bele az olaj.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Hello.

az a gondom hogy ha pumpálok a negatív kamrába(RockShox Reba Race AirU-turn) akkor ahogy szedem le a pumpát elkezd spriccelni az olaj! nem tudom mi a rákot kéne csinálni? Ha tud valaki segíteni azt megköszönném!
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Hello mindenki.
Lenne egy kérdésem. Telót akarok cserélni és van rá 40-60 ezrem. Mit ajánlotok? Eddig egy Judy TT volt nem rossz de túl felylõdtem. Egyébként 85-90kg vagyok és olyan közepes igénybevételû(néha kicsit azért durvulok, de tényleg ritkán.) cc-zéshez kéne teló.
Szerintetek mi legyen?

Szerintem a Manitou Black ideális lehet. Vagy comp vagy elite, attól függõen mennyit szánsz rá.

Patka

Patka

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hello mindenki.
Szerintetek mi legyen?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
http://www.rst.com.t...2005English.pdf

Esetleg ebben ha találsz valamit a 9. oldal környékén.

bbkellys

bbkellys

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Van egy RST Gila RL teleszkópom (olajos, lockout-os) A leírásban azt olvastam, hogy 60óra használat után karbantartást igényel. De mit kell vele csinálni karbantartás címén? Válaszokat kösz!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
eta nem mûkszik ha nincs elég olaj.
marzo honlapon nincs info arról mennyi kell bele? vagy miért nme jó a mm-ben megadott adat? 2 decinél nem igen lehet több száranként, szóval egy fél literes flakon elég kell elgyen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jami,itt sem fognak szeretni ha sok iylen postod lessz.
egy helyen elég megkérdezni...

nem tudja valaki hogy a z150fr ba mány ML olaj kell?
meg hogy az ETA menyire érzékeny a több/kevesebb olajra?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!