Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

razo

razo

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Satu, fûrész, aztán had szóljon!

Jami

Jami

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Sziasztok! Lenne egy nagy kérésem, kérdésem! Végül RS Tora 302-t vettem, és külsõre nagyon tetszik Ma jött meg, de nem szereltem még ilyet soha, és nem tudom, hogy mire kell nagyon odafigyelni a régi leszerelésénél stb, majd a beszerelésnél. A másik problémám, hogy a villanyak túl hosszú, ezt le kell vágnom??? Bevinném szervízbe is, de mindenhol túl sokára vállalnák el, meg nem is nagyon kedveltek pár helyen, hogy nem náluk vettem meg. Ahhoz meg most túl lelkes vagyok, hogy várjak 2 hetet a beszerelésre Lécccilécci minél elõbb válaszoljatok! Köszi elõre is!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
korrekt ár,enyém is pont ennyibe volt
és hát igen, a geminivel elég passzent lesz a súlyelosztás, tapasztalat

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
a geminim a boxxerrel kicsit orrnehéz, ez pont jót tenne neki. meg a lengõkar is fekete, jól menne a fekete villa is. meg hát tényleg olyan szép az a natúr carbon szín:)reméltem, hogy mára felmegy az ára, és akkor le kell tennem róla, de még mindig 250 dolcsi.
azt mondja a csávó, hogy ez a 15 centis verzió volt, de visszaküldte 17-es upgrade-re, és azóta nem is volt használva.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én is majdnem vettem egy ilyen carbon manitou-t, de aztán meggondoltam magam. (szerencsére, de nem a mûködése, inkább az akkori ára miatt: 150k lett volna)
viszont amit meg akartam venni, azt próbálgattam, embertelenül szépen mozgott.
merevséget figyeltem a próbálgatás alatt, de 30-asok a becsúszók, amik a két váll között kivülrõl kb 28-asra le vannak marva.
'06-os geminibe kicsit oldskul, inkább egy '99-es sunn radical+ vázba tenném :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Sziasztok!

Korábban sokat beszéltünk milyen telót vegyek.

Szal sikerült rábeszélnetek a Drop-Offra. A legutolsó darabot hoztam el a helyi boltból 50ért. Remélem megérte. Köszi a tanácsokat!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Bingo. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sztem gumiharang
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
milyen bugyikból?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Öcsémnek ilyen van, állítók nem csinálnak semmit se és az övé hidegben úgy beáll mint az én 05 Doradom (a 03-as SOHA nem állt be), szóval teljesen, de ez nyilván a zsírtól függ.

Szép, könnyü, melegben jól mozog. :)

Viszont ez simán lehet 2000-res is, illetve a bugyikból kiindulva az is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
2006 gemini:) elég könnyû. és a villában tényleg minden új, legalábbis a srác szerint. de mondjuk a képeken is látszik.

asszem alszok rá egyet.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
a vállakat félteném legkevésbé, ha minden más új, akkor "aoargh" de most nem keresek smiley-t h kifejezzem mennyire csöpögnék én is rá
ehhez könnyû váz illik ám!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát igen. fél kilóval könnyebb a boxxernél. agyalok ám rendesen. elvileg ez egy teljesen új villa, kivéve a felsõ vállat. és szép, nagyon szép...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
a default BoxXxikhoz képest nem a merevség bajnoka, de ezt szerintem inkább csak te vennéd észre, az itteni fogasos helyeken, kápolna és társai, még nem jön elõ a különbség
zsíros a kenése, yepp, cserébe halál egyszerû szerelni
minõségi zsír-olaj kombó van benne, így a fórumon jól betanult szöveg, h télen beáll, nem volt igaz, viszont egy hosszabb saras-esõs nap után célszerû lehet kipucolni
a csillapítás állíthatósága nem olyan nagy szám, szerencsére a TPC jól be van lõve gyárilag, és nagggyon szépen dolgozik.
a kompressziós tekerentyû meg hasonló a Shermanéhoz, h igazából nem való semmire :)
elõfeszítés meg no comment
szóval a BoxXxerekhez képest kevésbé tág határok között állítható a csillapítása, és talán nem is annyira merev, cserébe iszonyat szépen mozog és könnyû villa, ha nem a legkönnyebb.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
kicsit virsli lábai vannak, mennyire merev? meg hát manitou... bár szerintem ez volt az a villa, amikor még tudtak telót csinálni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nekem ilyenem van, csak a matricák is rajta vannak még :) , Vargánya tartotta karban.
Nagyon szép a mozgása és nagyon könnyû.

Mi érdekel konkrétan?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ezen most elég komolyan gondolkodom:

http://cgi.ebay.com/...L:RTQ:US:1&rd=1

teljesen felújított villa, kérdésemre, hogy mi lett kicserélve:

Hi, Peter
It was a $400 upgrade. Pretty much everything is new, lower leg, stanction tube, and adjusting nobs. Since the upgrade, I have not opened the fork yet, but the internal components should be new too. If you want me to open it and check, I will. Please let me know. Hope this answers your question.

volt esetleg valakinek szerencséje a villához?

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
spinner telóval volt már vkinek dolga? Vagy akármilyen info?

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
örök hála

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
http://www.sram.com/_media/techdocs/2005%20Judy%20Service%20Guide%20-%20Rev_B.pdf
én is a google-ban találom ezeket a linkeket, ti nem tudjátok használni?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.