stílustalanoknak és mindent bevállalóknak persze DJ, de aki már meg bír küzdeni egy akadás nélküli ívberakással akár, az simán vehet egy dropoffot is.
Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2006. június 29. - 06:25
stílustalanoknak és mindent bevállalóknak persze DJ, de aki már meg bír küzdeni egy akadás nélküli ívberakással akár, az simán vehet egy dropoffot is.
Írta 2006. június 29. - 00:17
-Apróból Dirt Jumper III
-Dirt Jam Pro 05 v 06.
-Drop Off
-Stance Static
En nem ajanlom a dirt jamet mert sok vele a gond. HAverjaimbol tapasztalom h mind1ik hamar szetment es az osszes meg akar tolle valni!
Inkabb Dirt jumper de akkor 1 jofej csavotol vedd
A drop off az olcso es megeri de azert a dirt jumperhez kepest ratyi sztem, nem dirt telo az se street!
Írta 2006. június 28. - 16:31
Írta 2006. június 28. - 16:26
felül ereszt vagy alul?Helo.
Van egy Manitou Black telóm.Jól mozog,de ereszti az olajat.Tudnátok segíteni,hogy mit csináljak vele?
bár tökmindegy, házilag szerelni nem sok esélyed van.
alulra egy 10ft-os gumitömítés kell, felülre pedig egy sokezer forintos evil genius szimmeringszett.
szeritnem vidd szervizbe, az a biztos. ott megcsinálják neked, plusz az olajat is kicserélik.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 28. - 16:21
Van egy Manitou Black telóm.Jól mozog,de ereszti az olajat.Tudnátok segíteni,hogy mit csináljak vele?
Írta 2006. június 27. - 23:06
én 40ért vettem egy teljesen vadi új stance flow-t, még ki se volt bontva. listaáron meg asszem 80 rongy
Írta 2006. június 27. - 22:23
A nagy tömeg ellenére most talán a dirt jam pro jön be legjobban, mivel kell is a több anyag kezdésre, meg árban is elfogadható még, a dirt jumper III már drágább, stance 05 meg ereszti a levegõt, a 2006-os meg zsírral van kenve.
Írta 2006. június 27. - 20:45
ViktoRider: szerintem azt vedd meg ezek közül, amit megenged a keret. egyik sem sokkal jobb a másiknál. ha van, keress átütõs modellt (nem sok esélye van) talán a dropoff nem annyira dirt villa.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 27. - 19:29
Írta 2006. június 27. - 18:21
-Apróból Dirt Jumper III
-Dirt Jam Pro 05 v 06.
-Drop Off
-Stance Static
Elvileg a Dirt Jam Pro 06 már nem OEM, gyakorlatilag lehet kapni nálunk? KB milyen árban lehet? Ha a súlyt nézem, akkor stance static, mer a többi marzo mind 3 kg körül van, de legalább sokáig birják(?) bár nem mintha a stance gyenge lenne. Melyik lenne a legjobb sztetek? Köszi
Írta 2006. június 25. - 23:41
Akkor egy jó pont a Récsei Ride Bike-nak, ahol az 54.900 Ft-ért árult Reba Race (dobozos) mellé odaadták a pumpát is...
Nekem is Reba Race van tõlük, igaz ebike, de mivel RideBike = Ebike, azért ugyanaz, szóval izé. Velük általában nincs gond, doboz is volt, pumpa is, minden ami JÁR a villához gyárilag.
Írta 2006. június 25. - 23:24
mindegyiknél kikerülhet belõle.
mázlid volt:)
nem sok RS tulajjal találkoztam aki kapott eddig.
Írta 2006. június 25. - 21:14
Probike boltab láttam egy szép RS REBA SL-t.
Aki ott volt azt mondta, hogy nem járnak hozzá pumpák. Már mint az Rs telókhoz a többihez nem tudom.
Ne törd magad a pumpa miatt, mert még megjegyezik a képed.
A 2005ös DOBOZOS SIDemhez sem adták a pumpát, pedig a dobozon is rajta van, hogy jár hozzá pumpa. (pump included) Doboz van, pumpa nincs, merthogy állítólag nem volt a dobozban...
Szóval örülj ha egyáltalán sikerül venned valamit amit szeretnél, és keress hozzá aprón telópumpát, vagy mittudomén...
Írta 2006. június 25. - 11:57
szériafüggõ, de van mikor a nagykerbõl sem kerül már ki a teló mellett.
hisz ha nem jár mindhez, akkor ne járjon egyikhez sem alapon, gondolom.
Írta 2006. június 25. - 11:55
hát pl reba team poplock, biker ajánlott ár 119 Kja hogy OEM-bõl nyomják....
akkor viszont olcsóbbnak kéne lennie, mint a dobozosnak....mondjuk a pumpa árával
bolti lista ár 90 K.....az kb 5 pumpa ára
de Te is pont úgy tudod hogy a biker is nyom oem telókat is....
és a tavalyi sid széria volt az uccsó ahol még említették hogy jár hozzá pumpa....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 25. - 11:40
akkor viszont olcsóbbnak kéne lennie, mint a dobozosnak....mondjuk a pumpa árával
Írta 2006. június 25. - 11:26
há nem tom....mikor a 10-es kartonból pakolták ki a nejlonzacsis telókat, /amúgy zsírújak/ nem nagyon volt a dobozban hely még pumpának is.....ha új, akkor jár hozzá, nem igaz, amit mondtak, ne hagyd magad.
külön eladni nyilván jobban megéri nekik
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 24. - 20:45
Probike boltab láttam egy szép RS REBA SL-t.
Aki ott volt azt mondta, hogy nem járnak hozzá pumpák. Már mint az Rs telókhoz a többihez nem tudom.
ha új, akkor jár hozzá, nem igaz, amit mondtak, ne hagyd magad.
külön eladni nyilván jobban megéri nekik

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére