Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Látni is kell, nem csak nézni...állítólag.;) :D

A MANUÁLBAN nincs benne. (használati útmutató ha úgy jobban érted)
http://www.sram.com/...o32_English.pdf

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Hát ott hogy a manuált néztem és abba nincs benne :D

Köszönöm! :prosze:

Látni is kell, nem csak nézni...állítólag.;) :D
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hát ott hogy a manuált néztem és abba nincs benne :D

Köszönöm! :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Esetleg service guide/user manual?:chin:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
http://www.sram.com/...rvice Guide.pdf
- 5. oldal -

Ennek megkeresésében hol rejtõzik a bonyolultság, nem értem.:chin:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Merre találok útmutatót arra vonatkozólag hogy levegõs telóban mit pakolja át és hogy hogy a gyári rugóutat változtassam? (Recon, 100@130mm; nem, a boltosban nem bízok; ez vidék, sztem fél év alatt enyém az 5. levegõs teló, agyvérzést kapnék ha itt elakadás lenne/kimaradna...) :prosze:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Jöhet msn-en vagy mail-be is...
melyik legyen?

msn-t nem ismerem, meg hátha mást is érdekel, úgyhogy majd itt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Legyen valami publikus megosztás pl. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Jöhet msn-en vagy mail-be is...
melyik legyen?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Az újság azon részét ha szépen mégkérlek lefotózva elküldöd nekem?
érdekelnek ezek az értékek...

vagy szkennelem vagy begépelem ami he kedvem lesz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Off
Nekem is pls :)
On
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Az újság azon részét ha szépen mégkérlek lefotózva elküldöd nekem?
érdekelnek ezek az értékek...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
tudom hogy a laborteszt valahol elméleti kerékpárolás de tanulságos számok vannak az új bike tesztben, teló mervséget illetõen......érdekes módon most a számok is kb alátaámasztják a gyakorlati tapasztalatokat....

Eerie, lehet 5 éve még más volt a tecnológia....:) olyat spec nem próbáltam amúgy..

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
OFF
Önmagában a tömeg nem informatív szerintem. Lehet valami két kilós, mondjuk mert rugós, és lehet valami 1,7, mert levegõs, nem? Másrészt nem mindegy, hogy a tömeg hogyan oszlik el a telóban. PL a fékhíd merevebb vagy a lábban van több anyag, lehet még anyagkülönbség (magnézium vs alu) stb. ...
Node akkor ON
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Én nem érzem, hogy a Marzo MXC-met csavarná a 160-as BBDB. És még mindig semmi baja, pedig már 5 éve nyüstölöm. És nem érzem asszonypajti Duke SL-jét sem merevebbnek.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Kereszt kérdés: Olajat cserélnék a csillapításban. 5W-s kéne. Melyik tipust ajálanátok? Hozzáteszem, amit könnyen be tudok szerezni: Valvoline 5W-20-as telóolaj. Bár minõsége jó, de nem tudom milyen lehet bringába...
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Értem....érdekes dolog hogy a Marzó annyi anyagból sem tud egy merevebb villát faragni..

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts

nem feltétlenül becsúszón múlik...

Tudom nem cc, de ez egy dropoff és egy stance esetében is igaz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
nem feltétlenül becsúszón múlik,,,,most a sárgában a régi duke sl-t használom ami 1,7 kg, 30-as becsúszói vannak és nagyságrendekkel merevebb mint a 2 kilós szintén 30-as becsószús marathon xc.......

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én csak azért csodálkoztam az írásokon, mert az Tigger említette nem egyszer hogy neki a Marathon XC-t nagyon gyilkolta a MAG, de gondoltam ha a MArzó megnövelte a Becsúszók átmérõjét 32mm-re akkor hasonló merevséget fog produkálni, mint például a szóba került RS Reba, mert a MArzók igaz kevesbbet nyújtanak mint az RS de talán picit finomabban mozonak és kevésbé karbantartásigényesek...ezért került nálam szóba az az új XC széria (mostani villa nagyon halott már:()