Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A katalógus szerint az acélrugós FFD-R, csak légrugósban van TPC lockout. Ezek szerint rosszul?

itthon pedig csak acélrugós tpc+ os super és acélrugós elite ffd-r elérhetõ :)
de ha megnézed a katalógust, a lap alján ott vannak az elérhetõ változatok cikkszámmal. és ott van többféle is, mint ami fel van sorolva fentebb, nem beszélve az oem változatokról. de amit itthon kapsz az dobozos.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
A katalógus szerint az acélrugós FFD-R, csak légrugósban van TPC lockout. Ezek szerint rosszul?

két manitou relic-et szereltem be a hétvégén, egy 100-as és egy 130-asat, mindkettõ acélrugós, tpc+ és lockout.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ahhoz képest lettek beszerelve, hgoy Rob :D

MJani: mozognak azok... jelenleg 3 ilyen gyártmányu villám van, és mozognak úgy, sõt, mint a rebám...;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ahoz képest mozognak jól, hogy manitouk? :D

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

az a kérdés meddig :)

ne légy pesszimista :) ez az elsõ manitou évad, amiben nem szakmai ártalom miatt bizom.

mod: nem magamnak lettek beszerelve, igy lesznek használva nyugi ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

két manitou relic-et szereltem be a hétvégén, egy 100-as és egy 130-asat, mindkettõ acélrugós, tpc+ és lockout.
tök jól mozognak :)

az a kérdés meddig :)
(már ha használva is lesznek)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tök jól mozognak :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tigger: azért kössz, ötlet, hogy mitõl lehet?????

(legfeljebb tekerek, azt ha leereszt megy vissza az ebikenak)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
kela, ilyet még nem tapasztaltam

ag : sztem reba vagy luftos recon.....ha 1ébként van igényed a lockra akkor jó a poplok kar, ha nem szoktad lokolni a telót akkor tök mindegy hogy melyik lehetõséget nem használod....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
tehát olyan érzésem van, mintha a teló idõnként lassú tempónál egy meredekebb huppanónál kotyana egyet(nem túlnagy de észrevehetõ).. lehet a fék csavarta meg??? vagy betett neki 2szeri minimális elsõkerekezés a haver részérõl?

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Utána nézegettem a telóknak és valószinüleg RS Recon 351-et vagy RS Reba Sl vennék. (keret 80k max.: 90-en).
Azt akarom kérdezni hogy Reconból van levegõs meg rugós is melyiket érdemesebb venni (melyik mozog jobban, melyikkel van kevesebb gond.) Érdemes-e erõlködnöm poploc-on mert halottam olyat hogy valakinek van a bringáján és még sosem használta. RS telók melyik boltban vannak a legolcsóbban ?

Esetleg más teló ebben az árkategóriában ? Felhasználás : XC maratonokra járok a mezõny végén, súlyom 85 Kg, löket max 100 mm de szerintem a 80-is jó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tigger a Recononodnak van/volt némi kottyanása??

vagy nem, vagy nem értem a kérdést..

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Köszi az infót mindkettõtöknek! Nekem is V-fékhez lesz, így oké.

merla

merla

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Ez a villán egyszerre megtalálható a V-fék és a tárcsafék felfogatási helye is, vagy külön jelezned kellett, milyenre van szükséged?).

Erre én is rákérdeztem rendelés után... alapból V + tárcsa jön (nekem V-fékhez kell).

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Ez a villán egyszerre megtalálható a V-fék és a tárcsafék felfogatási helye is, vagy külön jelezned kellett, milyenre van szükséged? Csak azért kérdezem, mert nekem a RockShox honlapján található leírásból sem egyértelmû, hogy ezen a villán hogy is van ez (IS Disc Mount, Boss Option <-- utóbbi lehet a V-fék?).

tárcsa és v-fék vagy csak tárcsa
optcióban van, h nincs rajta v-fék tüske

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hûû mi folyt elõ a boxxerbõl,jóég...
szimmering alá kell kenni valami zsért?

haha megvan,judy butter kéne bele,az mi tul képpen?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tigger a Recononodnak van/volt némi kottyanása??

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Hello, csak azért kételkedtem, mert e-bike-tól még nem rendeltem, és ott pirossal volt jelölve az elérhetõsége (rendelésre). A'ffene tudta, mit jelent pontyosan... de kérdésemre azt a választ kaptam, hogy van belõle. Meg is rendeltem. Írok, ha lesz tapasztalatom vele.

Ez a villán egyszerre megtalálható a V-fék és a tárcsafék felfogatási helye is, vagy külön jelezned kellett, milyenre van szükséged? Csak azért kérdezem, mert nekem a RockShox honlapján található leírásból sem egyértelmû, hogy ezen a villán hogy is van ez (IS Disc Mount, Boss Option <-- utóbbi lehet a V-fék?).

merla

merla

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Hello, csak azért kételkedtem, mert e-bike-tól még nem rendeltem, és ott pirossal volt jelölve az elérhetõsége (rendelésre). A'ffene tudta, mit jelent pontyosan... de kérdésemre azt a választ kaptam, hogy van belõle. Meg is rendeltem. Írok, ha lesz tapasztalatom vele.