Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
sztem ha elég 150 út és nem vagy profi, jó a dropoff 4 is

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

hello
tudnátok nekem vmi tanácsot adni hogy mali 666 dh vázra milyen elsõ teleszkópot érdemes rakni olyan max 90-100e-s kategóriáig?
Marzocchi Drop Off 4 ?
koszi

Marzocchi 66 vagy Z1 fr, vagy RS Domain! A Domaint most próbáltam ki, iszonyat durva:) Csak mint lentebb íródott eléggé nehézkes, megközelítõleg 3 kila. A 66-ot nagyon dícsérik. Ha meg duplavállast akarsz, ami sztem felesleges, bár nemtom ki, hogy van vele, akkor RS Boxxer.

Iveorry

Iveorry

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
hello
tudnátok nekem vmi tanácsot adni hogy mali 666 dh vázra milyen elsõ teleszkópot érdemes rakni olyan max 90-100e-s kategóriáig?
Marzocchi Drop Off 4 ?
koszi

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Akkor mondjuk RS Domain? van U-turnös verzioban 115-160 ezzel tudsz mászni is valamennyire ha leveszed az utját szépen mozog, ha a drágábikat veszed van rajta motion control, floodgate etc...
Viszont jo nehéz, aszem 2800g de legalább nem töröd ketté...

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

lyrik árban már inkább 36 szerintem....

hmmm... igen borsos áruk van, ehhez spórolhatok egy darabig :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Na mostmár csak döntsem el:)
A lyrik egy kicsit drága:) Bár erõsen gondolkodom rajta, a manitou-kat nem ismerem. Most egy 2001-es õskori Z1 drop off-om van, csak kicsi az útja (130), bár még nem vertem le, de nem is merek vele úgy zúgatni.
Mindenesetre köszi a segítséget/tippeket, meglátom mi lesz/mennyim lesz rá.

lyrik árban már inkább 36 szerintem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Na mostmár csak döntsem el:)
A lyrik egy kicsit drága:) Bár erõsen gondolkodom rajta, a manitou-kat nem ismerem. Most egy 2001-es õskori Z1 drop off-om van, csak kicsi az útja (130), bár még nem vertem le, de nem is merek vele úgy zúgatni.
Mindenesetre köszi a segítséget/tippeket, meglátom mi lesz/mennyim lesz rá.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Esetleg marzo AM? Mondjuk az 1 vagy 2...az elsö levegös és utállithatos (120-160mm) és 5 külömbözö keménységre tod állitani, a masodik aszem egyik oldalt rugos és "sima" 160mm utas de ETAs.

A levegös abbol a szempontbol jobb hogy szvsz jobban be tod állitani és 2300g csak..

90+kilóhoz azt sztem nem kéne erõltetni, átütõ ide vagy oda....az a fékhid nagyon kis csirke....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Esetleg marzo AM? Mondjuk az 1 vagy 2...az elsö levegös és utállithatos (120-160mm) és 5 külömbözö keménységre tod állitani, a masodik aszem egyik oldalt rugos és "sima" 160mm utas de ETAs.

A levegös abbol a szempontbol jobb hogy szvsz jobban be tod állitani és 2300g csak..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Hi!

Mondjatok nekem valami jó átütõs villát AM-re, kicsit durvulósabb vagyok, és tehén:) (91kg) Szeretném ha többen is hozzászólnának.
Elõre is köszi!

mennyi a keret ?

pike pl szvsz jó
lirik
36
vmi etás marzó /z1/
némely nixon
új minutot is dicsérték..kb

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Hi!

Mondjatok nekem valami jó átütõs villát AM-re, kicsit durvulósabb vagyok, és tehén:) (91kg) Szeretném ha többen is hozzászólnának.
Elõre is köszi!

Bensonato

Bensonato

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Hello Emberek!
Vki tudna segíteni,hogy hol és mennyiért lehet telót fehérre fújatni/festeni/...?
Köszi!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

sziasztok
segítsetek nekem
kellene egy kép vagy tervrajz a marzocchi junior t 2002 es rõl vagy egy kép a csillapítást állító csavar alatti nyomórúdról
szerintetek érdemes ezt ennyiért megvenni?
http://piacter.bikem...ct=81804&cat=14
ha tudok olcsón csináltatni másik nyomórudat?
ecki@freemail.hu ide küldhetitek
elõre is köszi a segítséget

szerinted véletlenül tört el a nyomórúd, igaz? :) ugyanmár.
olyan nyomórudat nem lesz egyszerû esztergáltatni amugy sem, én igy hanyagolnám ezt a villát. ha nincs pénzed, inkább gyûjtögess még, minthogy vegyél valami sz*rt, arra rákölts egy valag pénzt, és az továbbra is egy sz*r maradjon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Ecki

Ecki

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
sziasztok
segítsetek nekem
kellene egy kép vagy tervrajz a marzocchi junior t 2002 es rõl vagy egy kép a csillapítást állító csavar alatti nyomórúdról
szerintetek érdemes ezt ennyiért megvenni?
http://piacter.bikem...ct=81804&cat=14
ha tudok olcsón csináltatni másik nyomórudat?
ecki@freemail.hu ide küldhetitek
elõre is köszi a segítséget

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
A mobster nem az öntisztuásárol hires sajna...inkább swampthing!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
blackbe nem is kell 2,35nél nagyobb...

szerintem vedd a swampthinget, nem csak és kizárólag sárgumi (másra is jó, ellenben mondjuk a wetscreammel) de ott van igazán elemében.

ha black villád van, akkor azért gondolom a súly sem utolsó, én hanyagolnám a duplafalat, ellenben mindenképp a puha keveréket választanám!

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

HEllo!

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek 2.5-ös gumi belefér egy '06-os Manitou Black Elite-be? Vagy maradjak 2.35nél inkább...

És ha már itt tartunk, melyik gumit ajánlanátok most egyelõre HÁTRA, ha általában olyan DH pályán megyek ami "gyakran" latyakos, sáros: Maxxis minionDH, maxxis mobster, maxxis swamp thing

Válaszokat elõre is köszönöm
BYe

Hát havernak RodiDh felnin max 2.35-ös Minion fért bele a Black-jébe!

Hát a Swamp Thing amugy meg sárgumi, a Mobster meg a Minion meg inkább nem sárba, sáros talajra, hanem inkább kicsit puhább, sziklás terepre, de én azt ajánlom h mindenképpen a duplafalú-t vedd meg a szimplát könnyû nagyon felütni!

hensti

hensti

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
HEllo!

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek 2.5-ös gumi belefér egy '06-os Manitou Black Elite-be? Vagy maradjak 2.35nél inkább...

És ha már itt tartunk, melyik gumit ajánlanátok most egyelõre HÁTRA, ha általában olyan DH pályán megyek ami "gyakran" latyakos, sáros: Maxxis minionDH, maxxis mobster, maxxis swamp thing

Válaszokat elõre is köszönöm
BYe

rihi666

rihi666

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Teleszkóp vásárlása elõtt állok.
Két használt típussal szemezgetek.
Fox Vanilla R [2006]: a tulaj szerint fél éves és 60-ért árulja
Rock Shox Psylo XC [2004]: frissen szervízelt, és 45-ért árulja, vadi új PÓT szimeringekkel.

Erõs XC-re venném a telót. Melyik érné meg jobban?
Olyan emberek válaszait várom, akiknek személyes, illetve közvetlen tapasztalatai vannak valemeyl típussal.
ui: '99-es Kona Chute-ba lesz beleépítve. [18"] súlya: 2,4 kg

Üdv, R

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
málna: Köszi, 2-3e ft elgondolkodtató.

koca: Toldás esetén még mindig jó lehetek, mivel boltban nem veszek ennyiért... Webshopok segítõkészségét pedig említett módon ismerem.

De megvárom mit kezd mostanival Kiscsipás. :chin: