Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
meg ádámnak detto

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Vizdinek. de az egy team, és átalakítós szettel lett levegõs.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
kinek van perpill levegõs boxxer-ja?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Hát az XCM nem egy dirt villa, inkább MTB túrára való. Ha Suntour akkor Duro vagy Rux, abból viszont nem fogsz 1"-os nyakkal kapni.

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Hy!Nekem van egy dirt vázam amivel van egy gondom csak egy colos benne a fejcsõ.Naén ebbe szeretnék venni egy Suntour XCM-et érdemes venni?

A türelem tornaterem.

Oldalkám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Komolyan kell venni. Elhajlik, eltörik.

A sebesség mindent megold.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
szerintetek mennyire kell komolyan venni, ha egy telonal meg van adva a max tarcsafek atmero?
konkretabban: a suntour xcm a gyarto oldala szerint max 185-os tarcsaval hasznalhato. mi baja lehet a 205-os tarcsatol?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

enté: azért egy 5-6 éves gyengébb anyaghibás cc teló mégse ugyanaz

mint ahogy a 3méter sem 8.. Feltöltött kép

edit: vagyishogy most fejezödött be... (nem láttam VV ;))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Magyarázhatod a bizonyítványt ítéletnapig. Mi szóltunk.;)

És akkor ezt a téma itt és most befejezõdött.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

daci, szerinted mennyibe kerul a fogorvosnal, hogy uj fogsort varazsoljon neked?
nem igazan ertelek, ezzel a teloval a boltig nem gurulnek el

most tényleg, azért a helyzet nem olyan vészes
több embert is megkérdeztem errõl (nem azt a boltost csak amelyik azt mondta h ez semmi meg bírja) és azt mondták h bírja még, de amint tudom, akkor intézkedjek ezügyben
egyébként igazad van, a fogorvos tényleg drágább, de tényleg sokaknak van ilyen "repedéssel" és semmi bajuk az újabb telókkal, még a hajszálrepedés ellenére is rendesen túlépített a váll
a 2005 elõttiekkel volt gáz. és ráadásul én csak 58 60 kiló vok.

csak most tényleg, ha egyszer ennyire megvagyok ezzel a telóval ezt leszámítva elégedve, akkor kukázzam? nem kis pénz egy normális teló.
igazából egy felsõ rész csere lenne ideális csak az nem éri meg.

enté: azért egy 5-6 éves gyengébb anyaghibás cc teló mégse ugyanaz

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

szerintem a 3 méteres ugrás, ahol a képen látható tag hibázott, az már bõven nem CC kategória, ahogy a daci általt említett 6-8 méteres sem.

3 méter az nudli. Semmeringen (azért ezt hozom példaként, mert rendkívül könnyû és egyszerû) a legkisebb speedjump-on nagyobbat repülsz, és ez bármilyen CC bringával gond nélkül abszolválható.

bigoneoszi

bigoneoszi

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Akkor jó, ha nem Õ! Bár én motoros vagyok jobban, de ugye ott a sisakot már eléggé megszoktam, ezért is használok a bringán is krosszsityót...

a kepen nem ente van.
es a sisak nem vedi az orrodat. max a fullface. de azt csak a dehasok hordanak. CC felhasznalasra nem igazan idealis.

Oszi

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
daci, szerinted mennyibe kerul a fogorvosnal, hogy uj fogsort varazsoljon neked?
nem igazan ertelek, ezzel a teloval a boltig nem gurulnek el

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

es a sisak nem vedi az orrodat. max a fullface. de azt csak a dehasok hordanak. CC felhasznalasra nem igazan idealis.

szerintem a 3 méteres ugrás, ahol a képen látható tag hibázott, az már bõven nem CC kategória, ahogy a daci általt említett 6-8 méteres sem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a kepen nem ente van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bigoneoszi

bigoneoszi

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Hííííj nye!!! Elég csúnyán eltört az orrod is, meg a teló is. Sisakot nem szoktál használni??? Az a fejedet megvédte volna legalább...

Sérülésmentes Marzocchi + 3 méteres ugrás (nem letörés) + egy hiba = http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=1314
Szerinted?

Oszi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

szerintetek melyik bírja tovább lightos max 6-8 m-es ugrásokat (nem letörés) merevvel, az említett kicsit repedt vállú dropoff 4 120-130ra csökkentettrugóúttal vagy a nemrepedt mz comp?

egyébként ha nem csinál hülyeséget az ember akkor sztem nem kap vészesen sok terhelést, azt az 1-2 esetet leszámítva mikor hibázok.

Sérülésmentes Marzocchi + 3 méteres ugrás (nem letörés) + egy hiba = http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=1314
Szerinted?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
hat, hibazni altalaban eleg egyszer repedt teloval... :scared:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát most ezzel a 2vel vagyok kénytelen ugrálni, pénzhiány miatt:)
egyébként ha nem csinál hülyeséget az ember akkor sztem nem kap vészesen sok terhelést, azt az 1-2 esetet leszámítva mikor hibázok. egyébként sztem elég masszív kis teló, bár amint lesz kess cserélem 130as dropoffra

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

szerintetek melyik bírja tovább lightos max 6-8 m-es ugrásokat(nem letörés ) merevvel, az említett kicsit repedt vállú dropoff 4 120-130ra csökkentettrugóúttal vagy a nemrepedt mz comp? (ami most van) eddig bírja az is alattam...

Szerintem mz comppal és repedt vállú telóval is egyaránt remek ötlet 6-8 métereseket ugrani.