Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Hellóka!Még új vagyok itt és azt szeretném kérdezni hogy,mi az az elõfeszítés és a suntour xct telóval mit csináljak hogy jobban mozogjon?

elofeszites az hogy a teloban a rugot mennyire kemenyited (feszited) be alaphelyzeteben. Evel kemenyebbre vagy puhabbra tudod allitani, tehat ergo erzekenyebb lesz ha puhabb, viszont lehet a sajat sulyod alatt is oszenyomod, ha jobban elofeszited, erzeketlenebb lesz, igy tovabb. Probalj 1 kis olajat fecskendezni a szimmeringek ala, majd dolgozd bele aztan ismet. Nekem regebbi rugos villaknal bevalt.
...Ez lesz keremszeppen...

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Hellóka!Még új vagyok itt és azt szeretném kérdezni hogy,mi az az elõfeszítés és a suntour xct telóval mit csináljak hogy jobban mozogjon?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
srácok, ez itt nem apróhirdetõ.
ajánlatokat a kollegának privátban

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
40 èrt tudok marzo dirt jumper 3at àtutoset...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
szerintem szar, az rst-t ismerve..
inkább egy normális teló, elõbb írtam példát, 40 ezerért már nagyon jókat lehet találni kis szerencsével ami nem suntour/rst..

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
még egy mi a véleményetek az rst launch telörõl
válaszokat köszi!

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
oké köszi a tanácsokat...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hfx9et vettem annyiért.. olvasd el még1x

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
22-23-ért Juicy 5 párbam tárcsa nélkül? Mutasd! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

segítesetek létszi
van egy polarx 07 és szeretnék rá elöre venni egy tárcsát (hidrásat)ugy 30 000ft körûl a másik h mivel elég gyenge telõ van rajta szeretném azt is kecserélni h ne csavarodjon el inkább..szal egy 100mm telõra csak valami erõsebbre 40 000 ft körûl
még egy kérd:csûszópapucsos bicohhoz árulnak vmt amivel átlehet "csinálni" simává?
elõre köszi

szerintem ebbe belefér a hfx 9 én a 2-t együtt vettem 22-23 ezerért tárcsa nélkül, de ha jól alkudozol az apróban akkor a juicy 5 is akad simán ennyiért
40 ezerért meg egy használt dropoff 130as, vagy néha akár z1 is kapható 2003-2004 körüli ennyiért.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

segítesetek létszi
van egy polarx 07 és szeretnék rá elöre venni egy tárcsát (hidrásat)ugy 30 000ft körûl a másik h mivel elég gyenge telõ van rajta szeretném azt is kecserélni h ne csavarodjon el inkább..szal egy 100mm telõra csak valami erõsebbre 40 000 ft körûl
még egy kérd:csûszópapucsos bicohhoz árulnak vmt amivel átlehet "csinálni" simává?
elõre köszi

Villából RS Tora, már sokszor tárgyalt téma. "Tárcsát" alatt tárcsafékre gondoltál. Arra itt a Tárcsafékek - általános eszmecsere topic, egyébként szerintem
Avid Juicy 3 talán belefér a keretbe.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

Nah, azért vannak, akik szerint a toldás nem a világ vége, szal leírom Jocek mit javasolt.
Szerzek egy csövet (falvastagságot még majd ki kell okoskodni), aminek a külsõ átmérõje pont akkora, mint a nyak belsõ átmérõje, hogy passzentossan bele tudjam csúsztatni. De mielõtt belerakom a nyakat a teteje alatt pár centivel körben 4 irányból kifuratom, belecsusszan a béléscsõ és a lyukakban hozzáhegesztetem a béléscsõhöz a nyakat. Felülrõl pedig ugyanezzel a technikával jönne rá a toldás...

De még várom Thez mit mondasz a felsõ részre...mi pénzért tudnál szerezni.

Köv. héten elmegyek Hajdúba, mert azt ajánlották több helyen is ilyen témában...megkérdem toldásra mit nyögnek és, hogy ismernek-e vkit aki komplett nyakcsõ cserét is vállal esetleg...utóbbi azért jóval biztonságosabb EU-komfortos megoldás lenne :D

Thez, még várom a felsõ részre milyen árat mondasz... ;)

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
segítesetek létszi
elõre köszi

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nézz valami RockShox vagy Manitou modellt olajcsillapítással, lehetõleg olyan valakitõl aki nem durvult vele és nem 120 kg. :)

M: www.answerproducts.com
RS: www.sram.com

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

szalaigergo

szalaigergo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Hello
Akkor amiket írtam felejtõsek gondolom.
Hát még 35 belefér, de többet nemnagyon akarok kiadni, annyira nem nyomom komolyan meg az az egész bájk volt 40:) Használtban milyet keressek?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Sziasztok!
Milyen telót ajánlanátok kb25e-ig? Fõleg cc-zek, bár nem riadunk meg semmitõl:) 60kg vagyok, Vfékkel használnám. Sajnos nemnagyon értek hozzá, de ezeket néztem így elsõre: Marzo Mz comp, Manitou axel comp, RS Dart 3.
Várom a véleményeket, köszi elõre is

Újonnan 25ért kb. csak sz@rt kapsz, én a helyedben használtban gondolkoznék, vagy gyûjts még egy normális villára, mert megéri.

• vendég
Nah, azért vannak, akik szerint a toldás nem a világ vége, szal leírom Jocek mit javasolt.
Szerzek egy csövet (falvastagságot még majd ki kell okoskodni), aminek a külsõ átmérõje pont akkora, mint a nyak belsõ átmérõje, hogy passzentossan bele tudjam csúsztatni. De mielõtt belerakom a nyakat a teteje alatt pár centivel körben 4 irányból kifuratom, belecsusszan a béléscsõ és a lyukakban hozzáhegesztetem a béléscsõhöz a nyakat. Felülrõl pedig ugyanezzel a technikával jönne rá a toldás...

De még várom Thez mit mondasz a felsõ részre...mi pénzért tudnál szerezni.

szalaigergo

szalaigergo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Sziasztok!
Milyen telót ajánlanátok kb25e-ig? Fõleg cc-zek, bár nem riadunk meg semmitõl:) 60kg vagyok, Vfékkel használnám. Sajnos nemnagyon értek hozzá, de ezeket néztem így elsõre: Marzo Mz comp, Manitou axel comp, RS Dart 3.
Várom a véleményeket, köszi elõre is

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meg lehet csinalni normalisan a toldast
kell vmi vastagfalu cso -aminek nagyjabol tudjuk anyagminoseget-
meg egy jo hegeszto.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
kétkomponensüvel
vagy veszel egy komplett felsõrészt