Üdv!
Láttam hogy problémákról itt is van társalgás gondoltam ide is beírom az észrevételemet fõleg hogy nekem is a Mali val van/lesz gondom.
"Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek teleszkópvásárlásom élményeit!
Tegnap világított a protkóm az széles mosolytól mert megjött a Marzo 888 RCV-m (2007-es modell).Beszereltem majd megtettem vele az elsõ métereket!
Ekkor fagyott a képemre a mosoly ugyanis kb 3 km hangsúlyoznám burkolt úton elkövetett mozgás után a teleszkóp meseszép csörgõ zörgö hangokat kezdett kiadni magából majd a kompresszió megis szüntette a müködését.
6 órát nem volt a kezeim közt a teló.
A kérdés az lenne hogy kinek volt hasonló élménye a legendás 888-al és mi lett a megoldás vagy mi okozhatja eme remek müködést?
Vadi új a cucc a forgalamzótól jött és bevallom õszintén hogy ismerve a forgalmazó segítõkézségét (már volt velük dolgom) õ hozzájuk fordulnék legutoljára.
Szerintetek mi történt mi okozhatja ezt?A kopresszió nem reagál a tekergetésre és összemozdulásnál kopogó hangja van az egésznek olyan mint a fém a fémhez?!Gregorio olaszba lehet nem húzott meg valamit vagy szimplán sz@r az egész?
Legelöbb a jövõhéten tudják megnézni hogy mi jár a teló fejében addig marad a stresszelés és gondoltam írok ide hátha tud valaki valami okosat mondani ami egy kicsit csillapítja a vérnyomásom!"
Kiv vagyok a véleményetekre egy biztos nekem régen hatalmas balhém volt a Malivan és sztem nem én állítom egyedül hogy gari terén náluk szemetebb társaság nincs ezért õ hozzájuk fordulnék legutoljára.
Mit tudtok ezügyben tanácsolni nekem (azon kívül hogy keressek egy üres konténert...

)?