Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
merevvázba kellene(14.5")
tekerni is szeretnék vele, meg durvulni is ez a baj
mindkettõ állíthatós szóval a 115mmes domain út nem sok bele...
amúgy am/fr(tehát felfelé tekerek[minél jobb teljesítménnyel] lefelé meg úgy megyek ahogy csak tudok...viszont a dirtöt is bevállalom ilyenkor szépen leraknám 90/115mmre)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

;737708']na mégegyszer megpróbálom, mert sürgõs lenne(mára meg kell mondanom), aztán ha ez az elsõ post akkor talán elõbb kapok választ

Melyik legyen?
RS Pike Team '05 70e
RS Domain 318 u-turn '07 85e+alku

fontos lenne a finom mozgás...a domainnek lehet olyan szép moccanása, mint a pikenak?

korábban már írtam, hogy telót keresek több szempontot is említettem, de most ezek közül kellene választanom
igazából a súly az a dolog ami eltántorít a domaintõl, viszont egy idõ múlva össztelós vázra váltanék és lehet hogy szükségem lenne a nagyobb rugóútra.
egy kisebb fr vázba a pike is elég lenne?

bocsi a türelmetlenségemért

Milyen vázba menne és mire akarod hasznalni? ha szeretnel tekerni is akkor Pike, ha csak durvulni, akkor Domain, bar az meg merev vazba mar sok.

----

FÁJVÓ

----

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
na mégegyszer megpróbálom, mert sürgõs lenne(mára meg kell mondanom), aztán ha ez az elsõ post akkor talán elõbb kapok választ

Melyik legyen?
RS Pike Team '05 70e

fontos lenne a finom mozgás...a domainnek lehet olyan szép moccanása, mint a pikenak?

korábban már írtam, hogy telót keresek több szempontot is említettem, de most ezek közül kellene választanom
igazából a súly az a dolog ami eltántorít a domaintõl, viszont egy idõ múlva össztelós vázra váltanék és lehet hogy szükségem lenne a nagyobb rugóútra.

bocsi a türelmetlenségemért

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Köszi a véleményeket. Akkor valszeg egy Rebát veszek!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

elfogytak? jövõ éviek ( 09 ) mikortól tapizhatóak? --> kormányról lock érdekelne.

mármint nincs rá szükségem

jövö éviek kb egy hónap
viszont a távirányitós vagy 20K--val drágább, szal nem biztos ér annyit. akkor inkább egy terrás
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nincs....lockot is ritkán használok...amúgy a 2010es modellek közt lesz megint, ami azt jelenti kb jövö ilyenkor megvehetõ..addig gyûjts rá.:)

elfogytak? jövõ éviek ( 09 ) mikortól tapizhatóak? --> kormányról lock érdekelne.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

X szelepes Foxra van szükséged;)

nincs....lockot is ritkán használok...amúgy a 2010es modellek közt lesz megint, ami azt jelenti kb jövö ilyenkor megvehetõ..addig gyûjts rá.:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nem

amúgy sem mennél semmire vele, a nyomogatás kb semmit nem árul el, úgy meg sehol sem fognak a kezedbe nyomni 2-3 telót hogy nesze vidd el próbáld ki.

de hidd el ha többen azt mondják hogy a reba a best buy annak lehet némi tapasztalati alapja. ezenkívúl ha van rá financiális háttered, akkr csinálhatod amit én, hogy kb félévente veszel egy új telót az elözõn kurva sokat bux, viszont lesz saját tapasztalaton alapuló véleményed.:)

X szelepes Foxra van szükséged;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Esetleg tudsz olyan helyet/boltot Bikertigger( Mike Portnoy:koncert:) ahol ki lehet a telókat próbálni?

nem

amúgy sem mennél semmire vele, a nyomogatás kb semmit nem árul el, úgy meg sehol sem fognak a kezedbe nyomni 2-3 telót hogy nesze vidd el próbáld ki.

de hidd el ha többen azt mondják hogy a reba a best buy annak lehet némi tapasztalati alapja. ezenkívúl ha van rá financiális háttered, akkr csinálhatod amit én, hogy kb félévente veszel egy új telót az elözõn kurva sokat bux, viszont lesz saját tapasztalaton alapuló véleményed.:)

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

reba a legjobb ár/érték arány, kurva jól mozog, merev mint a beton, és megbízható.
foxot annyiért nam kapsz.
r7 bõl az újak jól mozognak, de én még várnék kicsit (1év kb) hogy +bízhatóságban milyenek
xc vonalon mostani marzó meg drága és szar,ellenben nincs garis háttere itthon - pedig elõbb útóbb biztos szükség lenne rá - lehet már a dobozból kivéve

Esetleg tudsz olyan helyet/boltot Bikertigger( Mike Portnoy:koncert:) ahol ki lehet a telókat próbálni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

R7 az milyen? elég könnyû ahogy néztem de nem tom milyen a mozgása. És a Marzocchi telók azok milyenek?
Jó sok kérdés remélem megtudjátok válaszolni.:)

reba a legjobb ár/érték arány, kurva jól mozog, merev mint a beton, és megbízható.
foxot annyiért nam kapsz.
r7 bõl az újak jól mozognak, de én még várnék kicsit (1év kb) hogy +bízhatóságban milyenek
xc vonalon mostani marzó meg drága és szar,ellenben nincs garis háttere itthon - pedig elõbb útóbb biztos szükség lenne rá - lehet már a dobozból kivéve

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Melyik legyen?
RS Pike Team '05 70e

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
marzot nem szeretik, én nemigen próbáltam, de állítólag mozgásra szar, merevségre rosszabb..

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
R7 az milyen? elég könnyû ahogy néztem de nem tom milyen a mozgása. És a Marzocchi telók azok milyenek?
Jó sok kérdés remélem megtudjátok válaszolni.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Reba. ha könnyû vagy Sid, ha találsz olcsón Fox f32 RL-t akkor meg szólj nekem;)

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Melyik xc teló teljesít a legjobban 80-85E Ft között??:confused:
Szeretnék egy jóra beruházni ami tényleg mozog és jó!!:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Milyen gyûrûket vettél? Elég zavaros, amit írtál.

A sebesség mindent megold.

lestal

lestal

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
helló

van egy manitou splice super teleszkópom és kotyogot a becsúszószár a külsõ tokban vagy miben és vettem bele 4 gyõrût vagy mit, de most meg nem hogy kotyog hanem úgy szorul hogy valamikor meg se bírom mozdítani de ha csak egyszere egy becsúszó szárat rakok be akkor tökéletesen mûködik most nem tudom hogy a két becsúszó szár görbült volna el ahogy kotyogot és nem párhozamosak vagy nem tudom mért nem jó de ha valakinek lenne ötlete az szólhatna.

köszi

Feltöltött kép

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Dart 2 puha rugóval.
Meg kell nézni az olajszinteket és hogy mi van a rugó belsejében.
Alattam a J3 szépen teljesít, az asszony J2-esét is rendbe tettem, azóta az is jó.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hellotok! 50kg-os xc-s lánynak melyik teló lenne az ideális (melyik mozogná jobban ki az útját?)? RS Dart 2 v. Suntour XCR? 17k mind2, nyomkodtam mindkét telót, alattam a dart (80kg) mozgott kb. 50mm (már be volt kopva), nemrég egy bevásárló kp.-ban csalódtam az XCR-ben (elég puha, mintha 50-60kg közé hangolták volna), mert meglepõen jól mozgott. Lehet, hogy csak véletlen, vagy tényleg jobb az XCR? Lehet még kapni fehér lábú+fekete becsúszós XCR-t?, úgy emléxem volt/van ilyen...

egyik sem fog alatta mozogni, optikai tuning lesz csak mind2