Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2008. június 21. - 21:49

azt szeretném kérdezni h véletlen nem tudjátok-e h lehet-e ,és ha igen honnan, szerezni boxxerhez ezt a gümi ütközõ gyûrût/bakot?
Írta 2008. június 21. - 20:19

Írta 2008. június 21. - 20:15

z150 naggyon magas!! mérj mielõtt veszed! én imádtam,de letépi a merevváz fejcsövét

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. június 21. - 18:20

ebbe a vázba a pike talán jobban passzol az alacsonyabb beépítési magassága és a kisebb súlya miatt.
Írta 2008. június 21. - 17:22

Merevvzázas hardy1-be kéne 1 teló. DH-zgatok vele, meg FR szerû dolgok, 95kg-ommal...

Namost Pike 426 vs. Bomber Z150 ETA... elvileg talán jobb a pike és könnyebb, de sokan mondják, hoyg nagyon szervízigényes és sokat kell rákölteni. A Marzó meg igénytelennebb szervíz szempontból?
Írta 2008. június 21. - 08:43

ezt regen Pace-nek hivtak, csak fuzionalt a ket ceg. [mar nem emlexem melyik vette meg melyiket]
nem vagyok nagy Pace hivo, nem mozognak tul szepen, de elvileg a DT kicsit atdolgozta az osszes modellt, mielott rajuk rakta a sajat matricajat
OK, és egy RS SID WC ('07) kontra DT XRC 80 RL-nél mondjuk melyik lenne a befutó? Merevség-tartósság, szervizintervall ... mondjuk az utolsó nála kilõve:scared: .
Mondjuk a dizájnból nálam a DT a favorit, de más szemszögbõl fekete ló.
A becsúszókra még kíváncsi leszek, hogy tartós e rajtuk az anódizálás, vagy elõjön e rajta a korábbi Manitou betegség :chin:
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. június 21. - 00:10

nem vagyok nagy Pace hivo, nem mozognak tul szepen, de elvileg a DT kicsit atdolgozta az osszes modellt, mielott rajuk rakta a sajat matricajat
To begin with, the basic spring and damping design will remain the same. DT has focused on fine tuning the small details. Things like seals and bushings have been targeted to improve the reliability of the original Pace fork. The finish of some of the surfaces was pretty raw on the Pace manufactured forks. We will be investing a little more time in machining to make the forks more reliable.
The finish on the Pace inner legs was perfectly smooth. DT found that the glass like suface actually added stiction as the seals would adhere to the surface. A slightly rougher surface prevents the rubber seal from 'suctioning' to the inner leg and allows the oil to better lubricate the seal. Most of the smaller internal parts that control the damping are now made in Switzerland.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. június 20. - 23:08

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. június 19. - 15:48

nem szoktam nyomogatva véleményezni telókat...Ezt most olvastam. Hogy értendõ, hogy jobban mozog? Egy helyben nyomogatva, vagy terepen?
de azért a különbség nem szignifikáns, és van olyan váz ahol fontos az útáll0tás.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. június 19. - 13:03

én a stumpiban asszem lecserélem a talast 120 RLC-re
valahogy úgy van kitalálva az a váz hogy 120-on jó a teló , szinte mindig úgy használom, akkor meg minek az útállítás....+ azért az rlc, csak könyebb 20 dekával és tényleg szebben mozog ...
Ezt most olvastam. Hogy értendõ, hogy jobban mozog? Egy helyben nyomogatva, vagy terepen?
Írta 2008. június 19. - 10:50

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. június 18. - 22:47

Lenne egy kérdésem, amire eddig 20 féle választ kaptam: adott egy marzó drop off4 átütõs 150-es teló. Kotyog a bal becsúszó picit. Ez mennyire javítható? Mennyiért és hol lehetne szervizelni??? Lehet-e ilyen perselyt kapni Mo.-on, vagy esztergáltatni szokták(merthogy ezt is hallottam)???
Hallottam már 1000Ft-os anyagköltségtõl 15E-ig.
Írta 2008. június 18. - 17:18

short travel xc forks 0-10 pont
marzocchi mx pro: 8 pont ,180 (az ára fontban)
marzocchi maraton corsa lt: 6, 299
Marzocchi xc 700 ATA: 8, 550
RS Reba race :8 ,340
RS Recon Race: 8, 310 (WMB value ajánlással)
Manitou R 7 Absolute: 8, 450
FOX F 100 RLC: 9, 509
Magura Durin :9 , 499 (WMB Gold ajánlással)
FOX F 120 RLC: 9, 509 (WMB Gold ajánlással)
DT swiss xrc 100 :7, 599
White Bross magic: 6, 600
Írta 2008. június 18. - 13:01

kezdõdik...
daci, ha nagy leszel felveszlek marketingesnek. de tényleg.
na de ezt figyeljétek:
http://www.spinner-u...aeris-pro01.htm
a bos gyártja bele a csillapítást. na erre varrjatok gombot. és 1135 gramm.
nem kell most, hogy tuti kolbász. keresgettem a neten, merevebb, mint az utolsó elõtti sid.
esetleg van ilyen valakinek? egy haver villát akar és ez most befutónak tûnik.
tavaly lehetett SPINNEReket kapni itthon is. Volt egypár de eltüntek
Írta 2008. június 18. - 12:14

daci, ha nagy leszel felveszlek marketingesnek. de tényleg.
na de ezt figyeljétek:
http://www.spinner-u...aeris-pro01.htm
a bos gyártja bele a csillapítást. na erre varrjatok gombot. és 1135 gramm.
nem kell most, hogy tuti kolbász. keresgettem a neten, merevebb, mint az utolsó elõtti sid.
esetleg van ilyen valakinek? egy haver villát akar és ez most befutónak tûnik.
Írta 2008. június 18. - 09:09

Írta 2008. június 18. - 08:41

Kinéztem magamnak ezt a telót: Manitou Sliver Elite Air FFD-R
Légyszi segítsetek, írjatok róla pár véleményt. Fogalmam sincs, hogy mennyire számít jó/rossz telónak. Hobbi bringás vagyok, csak semmi durvulás. (Egyenlõre

Szerintetek megér ennyit, megvegyem ?
Elõre is köszi a válaszokat !
Írta 2008. június 18. - 00:15

csak úgy kérdezem, mindentõl függetlenül.
ha nem függetlenül kérdezném, akkor csak szimplán megállapítom, hogy butaság amit magyarázol.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. június 17. - 23:44

és nekem eddig mindegyik marzó rendesne mûködött, leszámítva h elrepedt az egyik dropoffom
de repedten is hazsnáltam ugy fél évig és semmi baja nem volt, nem rpeedt tovább, csak vmit szarul csináltak a vállon, de törésrõl nemigazán hallottam.
a dropoff triple szintén hibátlan volt, a kisbicomba levõ 130as dropoff szintén az
és ez az 50:1 200:1 arány sztem hülyeség, épp az h én sokkal több szar rs-ról hallottam mint marzóról. lehet xc-re jobbakat gyárt, én nem tom de dh-fr-re tuti nem.
Írta 2008. június 17. - 23:43

Kala, azért ez messze nem igaz.
![]()
![]()
Az alkatrészek hiánya gondolod, hogy az összes többire nem ugyanúgy jellemzõ? 1-2 éves cucchoz sokszor már csak külföldön találsz akármit, kivéve talán, ha gyorsan kopó témáról van szó, ami éveken át ugyanaz, de a Biker még ilyet se tart nagyon, és nem mondhatni, hogy jobb lenne, mint a Mali...
Na mind1, én csak annyit mondok, h mind egykutya, de az embereket könnyû felültetni, és megetetni velük sok maszlagot.
és legkevésbé sem az alkatrészhiány, de mikor pl 3 db top kategeróas telóból 2-t 0 kilóméteresen perselyezteni kell azért az elég gáz.
vagy tudok Neked mutatni oem Z1-et aminek a mozgása kb a 8 Ft-os RST-re emlékeztet. de viccen kívûl.
ettõl független jövöre bevállalok egy 44-et, majd kiváncsi leszek.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való