ipari hulladék
Osztán meg mi bajod van vele?
ipari hulladékhttp://piacter.bikem...t=151676&cat=12
Valaki valamit tud errõl a telóról?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960valaki tudna segíteni olajcsere ügyben?
manitou stance flow telómban szeretnék olajat cserélni, és kellene 1 kis segítség h milyen olajat tegyek bele mert fogalmam sincs, és hogy mennyit tegyek abból az olajból bele.aki segíteni akar az írja meg h milyen márkájú olajat vegyek és h naggyából mire kell odafigyelnem szétszereléskor
válaszokat elõre is kösz!!
Egy olyan kédésem volna, hogy mekkora SAG kell egy "long travel" AM villához, hogy az össz út kihasználva legyen. Tudom ez relativ:
*Bike geometrie
*terep
*Coil/Air
*súly
*% (lool)
Szóval arrol van szó, hogy egy Coilos 85-130mm Revelationt egy Fox Float RL 140mm cseréltem (+ Bringa)
A Revenél kb. 18% SAG-ot értem el, 65 kg vel + kb 5kg hátizsákkal. Az össz kihasznált út 128mm volt. (ikl. SAG, tehnikás AM teremen, originál rúgoval)
A Fox RL 140mm nél kimarad kb. 2cm, ami mindegy milyen SAG (13-25%)al van felfújva, nincs kihasználva. Szóval efektiv 100mm mozgatok egy 140mm villában!!???
Ugyanez a fenomén található a Revelation Airnél is, amiért sokat átépitenek Coilra.
A hátsó tag, kimozogja az "igért" utat.
Mi a véleményetek a dologról?
sokkal kevesebb nyomás kell bele, nem baj ha a sag 30-35%
nekem a jó 100 kilóhoz 85 PSI van a telóban és most mozog kurva jól.
sokkal kevesebb nyomás kell bele, nem baj ha a sag 30-35%Egy olyan kédésem volna, hogy mekkora SAG kell egy "long travel" AM villához, hogy az össz út kihasználva legyen. Tudom ez relativ:
*Bike geometrie
*terep
*Coil/Air
*súly
*% (lool)
Szóval arrol van szó, hogy egy Coilos 85-130mm Revelationt egy Fox Float RL 140mm cseréltem (+ Bringa)
A Revenél kb. 18% SAG-ot értem el, 65 kg vel + kb 5kg hátizsákkal. Az össz kihasznált út 128mm volt. (ikl. SAG, tehnikás AM teremen, originál rúgoval)
A Fox RL 140mm nél kimarad kb. 2cm, ami mindegy milyen SAG (13-25%)al van felfújva, nincs kihasználva. Szóval efektiv 100mm mozgatok egy 140mm villában!!???
Ugyanez a fenomén található a Revelation Airnél is, amiért sokat átépitenek Coilra.
A hátsó tag, kimozogja az "igért" utat.
Mi a véleményetek a dologról?
A szín jó nekem, nem tudom mennyire gond az a félcentis karc, tény, hogy nem felületi, mert látszik az alu színe, de nem is olyan mély, ujammal nem érezni semmit. Csak Én olyan ember vagyok, amit nem tökéletesen veszek, az idegesít. Az meg biztos, hogy nem én csináltam ,mert ilyenre nagyon vigyázok. Amúgy Pite neked még karcmentes a telód?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hi!
Mennyire gáz, ha van kb fél centis körömmel érezhetõ (de ujjal nem) karc a becsúszón. Még új a villa, de csak most vettem észre.