Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
ha nem jutok a boltosommal semmire megnéznéd esetleg?

merre laksz amúgy? aszófõ felé?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

lásd oldalsó sáv: Kõröshegy (balaton) ahol a völgyhíd van

3 év mulva már szarrámegy ezzel a 2 csepp olallyal :)

én meg a völgyhíddal majdnem szemben, északi oldalon
pedig addig mindenképpen szét kell szedni
az enyém még nem látott boltot,nem is fog!;)

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás

várhatsz akkor még 3évet mire lejár a garancia!
hol laksz helyileg?

lásd oldalsó sáv: Kõröshegy (balaton) ahol a völgyhíd van

3 év mulva már szarrámegy ezzel a 2 csepp olallyal :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Köszi a válaszokat, lehet hogy megpróbálom a kereskedõmnél, de azt el nem tudjátok képzelni mennyire bangák, az egyedüli ok amiért náluk vettem az, hogy olcsóbban adták, és reméltem nem lessz vele olyan gond amit nem tudnék én megcsinálni, de garanciás telóba még nem merek belenyúlni.

várhatsz akkor még 3évet mire lejár a garancia!
hol laksz helyileg?

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Köszi a válaszokat, lehet hogy megpróbálom a kereskedõmnél, de azt el nem tudjátok képzelni mennyire bangák, az egyedüli ok amiért náluk vettem az, hogy olcsóbban adták, és reméltem nem lessz vele olyan gond amit nem tudnék én megcsinálni, de garanciás telóba még nem merek belenyúlni.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Heló

Van egy 2009 -es Marzo 55 ATA -m amit 2 hónapja használok és az a kérdésem, hogy az normális -e hogy elég nehezen indul meg, és akadozva mozog. (eddíg a rugós villáimnál nem tapasztaltam ilyet, levegõsöm meg nem volt.)
a 2009/2 bikemag ban volt, hogy az új telókban kevés az olaly, meg szorosak a tömítések.
én nem akarnám szétszedni, de nem tudtok valami jó szervizt akik átnéznék a villát. Ha tudtok küldjetek légyszi elérhetõséget is.

Köszi

szia
66 ata-m van
hígabb oljajat bele,és a problémád megoldódik,valamint lehet játszani az olajszinttel!
nem kell a Mali,én sem ott szervízeltetem!
66 sem elõszõr lett szét döntve,nem nagy ördöngõsség!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az nem baj ha nem ertenek hozza, vidd vissza a boltba, nekik kotelesseguk elintezni. megpedig zaros hataridon belul. vissza kell juttatniuk a Mali-hoz [kar nekik emailt irni, ugysem valaszolnak ra] akik majd szakszeruen megcsinaljak

te pedig ragjad a boltosod fulet, hogy kifizettel egy valag penzt, elvarod hogy cserebe letegyenek valamit az asztalra
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás

Mivel garis, ezért lehetõség szerint oda vidd, ahol vetted.

Kaposváron vettem, de ott nem értenek a bangák a bringához.

de ezekszerint akkor jogos a kérdésem.

írtam a mali -nak is, de azok egy hete nem válaszolnak, pedíg õk az importõrök.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mivel garis, ezért lehetõség szerint oda vidd, ahol vetted.

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Heló

Van egy 2009 -es Marzo 55 ATA -m amit 2 hónapja használok és az a kérdésem, hogy az normális -e hogy elég nehezen indul meg, és akadozva mozog. (eddíg a rugós villáimnál nem tapasztaltam ilyet, levegõsöm meg nem volt.)
a 2009/2 bikemag ban volt, hogy az új telókban kevés az olaly, meg szorosak a tömítések.
én nem akarnám szétszedni, de nem tudtok valami jó szervizt akik átnéznék a villát. Ha tudtok küldjetek légyszi elérhetõséget is.

Köszi

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Hello,
új vagyok még a témában és az lenne a kérdésem,h mtb-hez, 26-os kerékhez lehet-e használni olyan trekking teleszkópot, ami 28as kerékre van eredetileg?

Válaszotokat elõre is köszi!

ha v-fékkel akarod használni akkor gondod lesz, mert a trekking villán a fékkonzol 28as kerékhez van elhelyezve

xc rider

xc rider

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
[quote name='MJani01'][quote name='xc rider']
Azt, hogy a foxoknál néha elõfordul, hogy csak úgy elengedi a szimering az olajat (általában még garis korában).[/QUOTE]

azt a rezfan futyulo rez angyalat neki :D

KonaFMD

KonaFMD

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello,
új vagyok még a témában és az lenne a kérdésem,h mtb-hez, 26-os kerékhez lehet-e használni olyan trekking teleszkópot, ami 28as kerékre van eredetileg?

Válaszotokat elõre is köszi!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
[quote name='xc rider'][quote name='MJani01']Egyértelmûen a foxnak kisebb a karbantartás igénye, ha bírja a szimmering. Tartósságban kb nincs különbség.

ez alatt mit ertsek? "ha birja a szimering" ?[/QUOTE]
Azt, hogy a foxoknál néha elõfordul, hogy csak úgy elengedi a szimering az olajat (általában még garis korában).

A sebesség mindent megold.

xc rider

xc rider

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
[quote name='MJani01']Egyértelmûen a foxnak kisebb a karbantartás igénye, ha bírja a szimmering. Tartósságban kb nincs különbség.

ez alatt mit ertsek? "ha birja a szimering" ?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

a különbség igen erõsen érezhetõ lesz, úgy fényévnyi kb :)

a 2 jelölted közt nincs nagy akkora különbség, de a fox szebben mozog, ha belefér a költségvetésbe akkor érdemes azt választani.

Köszi a választ!
Hát remélem is ennyi pénzért.Szervizelni melyik üzletnél érdemes?Egy éves szervíz körülbelül mennyibe kerül,érdemes inkább otthon belefogni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok!
Ki szeretném cserélni a bicajom gyengepontját a teleszkópot,egy Sr Suntourt.A helyébe egy 2009-es Fox f100 RLC vagy Reba Race kerülne.Lehet kicsit hülye kérdés,de mennyire lehet észrevenni a változást,sokat várjak az új villától,sokkal jobban kisimítja majd az út egyenetlenségeit?

a különbség igen erõsen érezhetõ lesz, úgy fényévnyi kb :)

a 2 jelölted közt nincs nagy akkora különbség, de a fox szebben mozog, ha belefér a költségvetésbe akkor érdemes azt választani.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Sziasztok!
Ki szeretném cserélni a bicajom gyengepontját a teleszkópot,egy Sr Suntourt.A helyébe egy 2009-es Fox f100 RLC vagy Reba Race kerülne.Lehet kicsit hülye kérdés,de mennyire lehet észrevenni a változást,sokat várjak az új villától,sokkal jobban kisimítja majd az út egyenetlenségeit?

xc rider

xc rider

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

Ha van egy kis érzéked hozzá, meg tudod csinálni otthon. Semmivel nem bonyolultabb mint egy rockshox teló, sõt az olajcsere egyszerûbb.

ok koszi! asszem fox lessz az aldozat csak egyenlore koplalok nemsokara jon az uj vazam :D megegyszer kossz rbalint88 neked is:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

es ugye ha mar szedtem szet telot akkor az olajcseret es a kulsoszar belso tisztitasat sajatkezuleg is elvegezhetem vagy a fox ilyen nem mindennapi felepitesu? :D

Ha van egy kis érzéked hozzá, meg tudod csinálni otthon. Semmivel nem bonyolultabb mint egy rockshox teló, sõt az olajcsere egyszerûbb.

A sebesség mindent megold.