jobbra felül 110ml, alul 15ml
balra felül 3-5ml, alul 15ml.
elvileg elég, ha veszel két decit.
Dave,
igen, köszi.

(bár én a reconbe mindig egyfélét töltöttem)
hát az egész a manitou-val kezdõdött
mentem sok Intense csapattag Travis-es bicajával, hát elég fura mozgásuk volt, de õk igy szeretik
aztán kiprobálták az enyémet, és egybõl kérdezték, mennyiért csinálok nekik is ilyet( többek közt Manitou szervízfõnök)
ebbõl csak azt akartam kihozni, amit a szponzorált versenyzõk használnak, az nem biztos hogy jó
szala báci meszélj! léciléci
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
hát tudod 100x inkább egy mostani felsõbb kategóriás rst vagy suntur mint egy mostani marzo...Akkor már valami komoly darabot tesztelj....
ne ezeket a sokadrangú teleszkópokat....próbálj ki egy Marzó Corsa-t már akkor inkább....
De egy kiváló Revel-t lecserélni egy SR-re vagy RST-re szerintem kicsit elvetemült....
Egyrészt a "gyári" csapatok nem gyári teleszkóppal mennek, másrészt azért mennek azzal, mert szponzoráltak, harmadrészt egyes "gyári" csapatok teleszkópjainak mozgásáról tudna érdekes dolgokat mesélni Sala bácsi.
Egyrészt a "gyári" csapatok nem gyári teleszkóppal mennek, másrészt azért mennek azzal, mert szponzoráltak, harmadrészt egyes "gyári" csapatok teleszkópjainak mozgásáról tudna érdekes dolgokat mesélni Sala bácsi.
Egyrészt a "gyári" csapatok nem gyári teleszkóppal mennek, másrészt azért mennek azzal, mert szponzoráltak, harmadrészt egyes "gyári" csapatok teleszkópjainak mozgásáról tudna érdekes dolgokat mesélni Sala bácsi.Igen és nem a szín miatt.Nagyon jókat olvastam német szaklapokban mindkettõ telóról,fõleg az RST-rõl.Ha sok gyári csapatnak jó a Suntour(Fuji,SRM Stevens)akkor biztos nekem is jó lenne..
Igen és nem a szín miatt.Nagyon jókat olvastam német szaklapokban mindkettõ telóról,fõleg az RST-rõl.Ha sok gyári csapatnak jó a Suntour(Fuji,SRM Stevens)akkor biztos nekem is jó lenne..
Melyiket válasszam?Van vkinek tapasztalat?
RST First Platinum RL 100mm remote lockout,vagy
Suntour Epicon RLD 100mm remote lockout?
Válaszokat elõre is köszi.
Melyiket válasszam?Van vkinek tapasztalat?
RST First Platinum RL 100mm remote lockout,vagy
Suntour Epicon RLD 100mm remote lockout?
Válaszokat elõre is köszi.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->