Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2010. március 03. - 23:25
A manitous topikba feltettem egy kérdést, Zorg javaslatára ide is belinkelem.
http://forum.bikemag...ll=1#post957098
Köszi.
Írta 2010. március 03. - 22:33
az enyem 20mm atutos, neked meg ha jol ertelmezem QR kell
de mondj egy jo arat...
a dt 240es agyat lehet adapterrel csõtengelyesíteni? melyik csili van benne? mondj te árat meg egy elfogulatlan véleményt róla.
Írta 2010. március 03. - 22:25
RS Tora 302 U-turn becsúszóin nagyon vékony apró hajszálkarcok jelentek meg. Gondolom húzza a porlehúzó, vagy akármi más. Nagy para ez eme villa esetében? (én azt gondolnám h nem, mivel nem teljesen nyílt olajos, hanem a becsúszókban van a csili, ezért nem köpi az olajat, de ez csak feltételezés) Most lesz hétvégén szétkapva, új olaj, meg minden bele. Addig már nem is megyek vele.
Nekem is volt a torámon, szerintem egyáltalán nem para. Nekem az egyik száron voltak inkább, ha nagyon érdekel melyiken elõkotrom a garázsban (már nyugdíjaztam). Elõször nem tetszett, de semmilyen mûködésbeli hatása nem volt. Az olaj emiatt nem fog kijönni! A tükörfényes felületen az elsõ apró karcok látszanak, de elkopni a krómozás biztosan nem fog.
Mindig tisztítsd meg a becsúszót-porlehúzót. Én indulás elõtt egy-egy csepp teló olajjal körbefolyattam a tiszta porlehúzót. Ezen persze sokan megint felszisszennek de a rockshox is ezt javasolja. Ha hosszabban áll a géped elsõ indulás elõtt kicsit fejre is állíthatod hogy átjárja a kenõolaj belül. Évente legalább cserélj kenõolajat.
Írta 2010. március 03. - 20:31
és az absolute meg az absolute+ mit tud? olvasgatom a marketingdumát, de inkább a tapasztalat érdekel. plusz, ha már itt egy hozzáértõ, akkor a kérdés:
ha veszek egy it nélküli minute-ot, akkor lehet-e bele külön IT cuccot kapni bele alkatrészként?
tapasztalatok:
eddigi pályafutásom egyik legjobb rendszere, Az MCD-hez hasonlit anniyi különbséggel, hogy itt a villa mindig lockolva van és a kioldó erõt tudod állitani a tekerõvel a jobb szár tetején. MInden alkatrész fém benne , uyge az mcd full müanyag.
a rugócsere után tökéletes
rugócsere: alapból nagyon erõs, azaz hosszabb mint kéne 4mm-el igy eleve elõfeszitett a rendszer, teljes kitekert karral is nehezen indul meg.
másik hogy igy olajcserénél nehéz visszadugni, mivel zárva van a szelep
egyszóval eddigi legszebb belsejü villa amivel találkoztam
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. március 03. - 18:18
Én nem tudom, ezzel a gonddal hogy sikerült a teleszkóp topicba találnod.:chin:
Itt nagyobb eséllyel próbálkozhatsz: http://forum.bikemag...read.php?t=2181
Post átmásolva a linkelt címre.
Köszi:)
Írta 2010. március 03. - 18:12
õõõ, félreértettetek. azt nem írtam, hogy a pénz nem számít, tehát számít. egyik felsorolt villa sem fog 120nál többe kerülni
tam, add el!!!
a suntour azért esett ki, mert hosszútávú tapasztalatot nem találok róla. nekem meg 2-3 évre kell villa. félek, h hamarabb adja meg magát, mint a nevesebb társai.
az enyem 20mm atutos, neked meg ha jol ertelmezem QR kell
de mondj egy jo arat...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 03. - 18:09
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Lehet, hogy nem jó helyen vagyok ha ígyvan akkor légyszi szóljatok. Az lenne a helyzet, hogy kaptam egy fekvõbringa vázat, csak nincs neki hátulja és megkérdezném, hogy van e valakinek olyan felesleges vagy tropa bicója aminek a hátulja még jó? Rkok fel pár képet az elképzelésemrõl! Nekem a kifli vázas tetszik de 3szög alakú is jó lenne. Sajnos fizetni nem tudok, ezért olyan ember segítségét kérem akinek csak a helyet foglalja otthon! Elõre is köszi a segítséget!
ui: gyerek bringa is jó lenne!
Én nem tudom, ezzel a gonddal hogy sikerült a teleszkóp topicba találnod.:chin:
Itt nagyobb eséllyel próbálkozhatsz: http://forum.bikemag...read.php?t=2181
Post átmásolva a linkelt címre.
Írta 2010. március 03. - 17:35
ui: gyerek bringa is jó lenne!
Írta 2010. március 03. - 16:25
azt nem írtam, hogy pénz nem számít
OFF
király nyelv a magyar, ezt gond nélkül lehet két tökéletesen ellentétes módon is érteni
Írta 2010. március 03. - 15:36
tam, add el!!!
a suntour azért esett ki, mert hosszútávú tapasztalatot nem találok róla. nekem meg 2-3 évre kell villa. félek, h hamarabb adja meg magát, mint a nevesebb társai.
Írta 2010. március 03. - 15:08
Írta 2010. március 03. - 14:44
SR Epicon-t elvetetted?
jo villak a suntourok ahoz kepest hogy mennyibe kerulnek, de mint fentebb irja kollega, a penz nem akadaly. ha igy nezed akkor mar inkabb valami "nevesebbet" kellene szerintem.
revelation nem esik ki a u-turn miatt?
nekem meg van IT-s minute, es jo a taviranyito, de tanulni kell hogy hogy hozd vissza full rugoutra
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 03. - 14:42
egyre inkább a durin-minute-revelation hármasra korlátozódik az igény.
Állátható rugóutas villát keresel, ha jól sejtem?
Durin Maraton FCR (állítható rugóút 80-120 mm közt) 230e Ft. Ehhez képest egy DT EXM 130-as a 190e Ft-os árával már-már olcsó. U-turn-ös Revelation viszont akad "már" potom 156e-ért - persze csak ha mégis jó az U-turn.
Írta 2010. március 03. - 14:12
Írta 2010. március 03. - 13:30
bár nem kormányról áll0thato
http://boneshaker.hu...130_es_150.html
egyre inkább a durin-minute-revelation hármasra korlátozódik az igény.
Írta 2010. március 03. - 10:06
Írta 2010. március 03. - 08:53
Írta 2010. március 03. - 00:23
Írta 2010. március 02. - 23:48