Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Köszi. :)

Feltöltött kép

Ilyenem van most, csak IT-travel-el megspékelve, elõtte Reba Race (2009) volt, Minute sokkal fincsobb szerintem....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Feltöltött kép

Ilyenem van most, csak IT-travel-el megspékelve, elõtte Reba Race (2009) volt, Minute sokkal fincsobb szerintem....

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Recon? Fullyba megy hogy kell a karakterisztika állítás (reba +/- kamra külön)? Minute-nak is inkább ez az ellenfele (vagy revelation).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok.
Énis a tanácstalanok mezejére léptem.
van egy 2006-os black elitem ami megérett a cserére.
2 lehetséges áldozat, egy reba race, és manitou minute, fontos a merevsége, mivel éhesen 92 kiló vagyok, csak maratonra fogom használni, de nem tudok dönteni, mert nekem bejött a manitou, de több boltba lebeszéltek rola, rebát meg egyet próbáltam, de egyáltalán nem gyözött meg, persze nem hozzám volt beállitva. Ötlete van valakinek?
Köszi.
Üdv:
Z.

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
hát ha náluk nincs akkor másnál se lesz ha a bikefun hozza be (ezt nem tudom ki hozza)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Több olcsóbb (<30) suntourt is láttam nagyon szépen mozogni (igaz, ennyi volt az árán kívül az összes elõnye mert tárcsát már nem nagyon kellett ráakasztani), gondoltam ha már ez is egy feláras (nõi) bicikli hátha egy relatív normális villát dobtak bele.
Akkor ha bikefunéknál nincs akkor sehol? A faxbúk meg csiripelõ helyett ilyenekkel foglalkoznának inkább :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

RS-okba is hoz alkatrészt pl a Probike mert a t****en biker nem hoz; remélhetõleg itt is lesz hasonló megoldás...

szerintem ahoz senki nem fog hozni. a meridaforglmazó szokott ezt azt oem-ben hozni amivel a meridákat szerelik, de rugót sztem nem. de szerintem sokra nem mész vele, az a teló alattam (100kg) sem mozog 5 centinél többet és azt is szarul. úgyhogy gyanítom puha rugóval sem lesz jó.

NTS, nem ide tartozik de a mali már nem kizárolagos magura forgalmazó. már a boneshaker is forgalmazza . meg oem jön máshonnan is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
RS-okba is hoz alkatrészt pl a Probike mert a t****en biker nem hoz; remélhetõleg itt is lesz hasonló megoldás...

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
volt ien már korábban is krédezve, erõteljeswen jo kérdés h van e, én suntournál nem hallottam h lenne, fõleg itthon amikor pl a mali nem tart magyarországon féktárcsát készleten és õk a kizárólagos magura forgalmazók...

rugógyárat kell keresni pl talán bodrogolaszi (BAZ megye)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Üdv!

Esélyes Suntour telóba rugót találni? A Juliet 100asba SR XCM-H-D-LO 80 Lockout villát pakolnak, kb 80-90 kg alatt mozogna rendesen, nem 50 kg alatt.
Milyen kis/nagykerek foglalkoznak ilyesmivel?! (Rugócserével jó lenne, a tessék venni egy rendes levegõs villát most nem játszik.)

Köszöntem!

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
a fékezéskor fellépõ ellenerõ kitolja elõre azt a lábat, amin a fék van (bal oldal), kisebb tárcsánál nem érzõdik, csak egyszerûbb villákon, nagyobbaknál viszont akár szabad szemml is látható

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az erõhatástól hajladozik a teló lába. mivel egy oldalú, ezért mondhatni keresztbe csavarodik.

stormy89

stormy89

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
basszus....elírtam, visszont...mi?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ez így semmit. fordítva viszont...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

stormy89

stormy89

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy mit jelent az hogy a telo csavarja a tárcsát? köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
használt Pike már ha merev vázad van.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

UsDie

UsDie

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hali!
Új teleszkópot szeretnék venni a bicomba, most egy rst launch van, ami valljuk be messze nem a legjobb telo.
Dh-ra szeretném használni, jános hegy és társai, nem akarok nagyon drágát venni, mert elég kezdõ vagyok, ezért 60ezer körül tudnék szánni rá.
Mik jöhetnek számításba?

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
nemtudom, milye mosst a duro, de a régibõl kiindulva télleg csak földhöz vagdossni jo, meg nem kell meglepõdni, ha em mozogja ki az útját gyári setuppal

nekem volt anno és az istennek nem mozgott ki 11 centinél többet, de nem is szedtem szét sose

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ez a három villa közül csak a duro ugrálós villa

az hogy t6 eltört nem csoda, na az végképp nem dirt villa

na nem mintha az utána vásárolni kivánt dart3 az lenne.... szépemlékû judy alsószára megvadítva kavicsnehéz acél becsúszókkal, hogy még kolbászabb legyen, nájsz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

EKLiPS

EKLiPS

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
10-15ezres vackot a telóra értettem...