Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
hi,
mit gondoltok, suntour XCT villa 5000ért, használtan eladni jó biznisz?

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

de még van megmaradva boltokba pár db neten...

Úgy értem, a jövõ évi kínálatban már nincsen benne. 2009-es, 2010-es Pike tuti lesz még sokáig készleten.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Kérem segítsetek. Mitõl lehet az, hogy ha emelem a bicóm elejét koppan a teló. Nem csak menetközben hanem akkor is ha állok mellette és hirtelen megemelem. Szokványos ez? eléggé zavaró mikor leugrok egy kisebb padkáról és emelem az elejét akkor koppan egy nagyot. A biciklit áprilisban vettem újonan, melyen a következõ teló van: Suntour XCM HLO.

Köszi

Kikoppan a villa, nincs benne visszaútcsillapítás vagy gumibak ami ezt megakadályozná.

A sebesség mindent megold.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Én használtan venném és annak ellenére, hogy egy street gépben volt, megkímélt állapotban van.
És nem a tulaj mondta róla, hogy megkímélt hanem egyik ismerõse.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

még simán lehet majd 2év múlva is újat venni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Nálam szintén egy hasonló Suntournál és egy Marzo Dirt Jam Pro-nál is kopogott a villa - ezen esetekben a rugók verték a telót belülrõl: rakj a rugóra bugyit és elmúlik. Persze ha nem ez a gond, és valami mechanikai bibi van, akkor vidd el szervízve.

Pike-ot alighanem én is netrõl vagy boltokban elfekvõ utolsó darabokból vadásznám.

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 posts

A 2011-es modellek közt nincs már a Pike, csak a Sektor és a Revelation ilyen rugóút-tartományban, 32-es becsúszóval.

dennis

dennis

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Kérem segítsetek. Mitõl lehet az, hogy ha emelem a bicóm elejét koppan a teló. Nem csak menetközben hanem akkor is ha állok mellette és hirtelen megemelem. Szokványos ez? eléggé zavaró mikor leugrok egy kisebb padkáról és emelem az elejét akkor koppan egy nagyot. A biciklit áprilisban vettem újonan, melyen a következõ teló van: Suntour XCM HLO.

Köszi

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

igéretes ez a sektor, de mivel új design, valsz ára is joval több lesz, ha újonnan veszel egy pikeot és rendesen használod/karban tartod nem lehet baja a pikenak sem...

A 2011-es modellek közt nincs már a Pike, csak a Sektor és a Revelation ilyen rugóút-tartományban, 32-es becsúszóval.

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
igéretes ez a sektor, de mivel új design, valsz ára is joval több lesz, ha újonnan veszel egy pikeot és rendesen használod/karban tartod nem lehet baja a pikenak sem...

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Érdemes lehet-e megvárni akkor a Sektor-t? Mert nem sürgõs a vásárlás, de nem nagyon találtam 100-140 közötti állítható hasonló paraméterû villákat (kivéve az útállítós Domain-t, de merevvázba az én tömegem alá már erõst overkill volna).
Mondjuk az év végi olcsósítás volna az igazi, bár most is láttam valamelyik webshopban 75k pénz körül 409 vagy 426-ot.

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
ha boltban vezsed az újat, akkor jo, szépen mozog ienek, nkem leütnise sikerült, de igen sûrûn kell karban tartani h olyan sáérban is hazsnálod a bikeot mint én, de 20as villákból a 70-80as ár garival igen baráti

nekem kicsit lógsnak tûnt a láb a bcsúszón, de kcist minden villám lógott, csak a 36ra tudtam azt mondani h nem, kcisit minden fog
annyi még, hogy az M4 kb 30-40%al kevesebbet fogott azon a villán nekem, mint a marzon

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
No, a Zoomstag által említett telóról engem is érdekelnének end-user vélemények. :-)

Addig kéne vennem egyet amíg van bótban.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Pike 426-ot használ valaki? Vélemény érdekelne, akár negatív is.:)

Izomtéridõninja-geológus!

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Oké köszi.

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
ha találsz kisebb dropoff, vagy dirt jumper, pike azért necces mert ami hazsnált (és 30pénz) vlsz gallyra van vrve

ha nem akarod nagyon csapkodni akkor vmi tora, bár aból is van nyúzhatóbb cucc, max 130 mm-t mozogjon, de az már nagyon a teteje, inkább 100-110 mm

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
ÉS akkor milyen villát ajánlotok ami olyan nagyságú mint az RST ? Olyan 30.ezres kategóriában. (használtat vennék innen apróból szerintem)

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Esetleg valami U-Turn-ös RS (mondjuk pont a Pike)?

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
igazat monda skac, a z150em 538,5 mm beépítésio magasságú 150 úttal, a pike 140 úttam 520 mm magas, ergo egy 150 rs kb 8 millivel alacsonyabb

sokat tud emelni, és ha nagyon elõre áll a villa, olyan mintha fel akarnál borulni a kanyaban, minden kis döntésre

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
15 centi utat felejtsd el a polar-xhez meg általában merevvázhoz. Alapból tönkreteszi a geometriát, meg dögnehéz is, aztán még a vázad is befoshat alatta. A marzok (ezek a drop offok legalábbis) még a rugóúthoz képest is rohadt nagy beépítési magasságúak. 2-3 centi az pont elég ahhoz, hogy teljesen tönkretegye az irányítást.