Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Posted 2010. September 10. - 22:30
Posted 2010. September 08. - 19:34
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. September 08. - 19:08
Mert a Bikerban biztos nem volt.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2010. September 08. - 16:46
gakos, veletlenul nem emlekszel mekkora a gate alatti o-gyuru gyari merete?
Posted 2010. September 08. - 13:39
fuck me, i'm famous!
Posted 2010. September 08. - 12:28
Posted 2010. September 08. - 11:33
mcd egység csere helyett merült fel az O-gyûrû szett csere, többek szerint segít a dolgon és kb. 64 forint.Egy szétszedést megér...
a tengelyt egy ajkas karmantyú tömíti, ami a sziszegést és az olajfolyást okozza a lock out kar alatt, a tengelyél
nem szabvány! nem kapható!!!
ergo komplett mcd csere, elhiheted, idén közel 50 villát szereltem....
ha a külsõ menetnél ereszt akkor igazad van, pár forint a javítás
fuck me, i'm famous!
Posted 2010. September 08. - 09:53
Posted 2010. September 08. - 08:55
ha a tekerenytyû tengelyénél és nem a külsõ menetnél folyik, akkor új mcd egység, 15 ezer magyar pénz lesz...
mcd egység csere helyett merült fel az O-gyûrû szett csere, többek szerint segít a dolgon és kb. 64 forint.Egy szétszedést megér...
Posted 2010. September 07. - 21:02
fuck me, i'm famous!
Posted 2010. September 07. - 20:53
Pike 426 MC egyseg engedi az olajat felul.Szervizben mondtak szerezzek O-gyurut bele, de egyelore meg nem szedtem ki, holnap meg azert elgurulnek a vassal a boltba alkatreszert.Tudtok nekem segiteni, hogy milyen meret(ek)et kell vennem?
Koszi
Posted 2010. September 07. - 20:15
Jahogy nem alu? Rock Shox Duke-ról van szó, az is magnézium? Basszus. Azt nem is tudom mennyire lehet eloxaltatni.
sala: Szintereztetni miért nem lehet?
perselyeknek nem tesz jót, teflon leolvad róla...
fuck me, i'm famous!
Posted 2010. September 07. - 18:15
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. September 07. - 14:59
szerintem ne akard eloxaltatni a magnezium labat. szinter is jo lesz oda, de ki kell takaritani minden belso alkatreszt ugyesen
Jahogy nem alu? Rock Shox Duke-ról van szó, az is magnézium? Basszus. Azt nem is tudom mennyire lehet eloxaltatni.
sala: Szintereztetni miért nem lehet?
Posted 2010. September 07. - 14:35
Üdv!
Ha egy telóról levált a gyári gyenge minõségû festés, mit ajánlotok, szinterezést vagy eloxálást, esetleg festést? (szétszedve, csak a lábakat kell)
Árban nem tudom igazából mennyit kóstálnak. Eloxálástól azért félek, mert folyadékban csinálják és teljesen szétszedve nem tudom mennyire jó ha a belseje is megkapja a réteget (meg ha a belseje is kap jóval többe kerül..). Tökéletesen meg nem tudom mennyire nehéz lezárni.
szerintem ne akard eloxaltatni a magnezium labat. szinter is jo lesz oda, de ki kell takaritani minden belso alkatreszt ugyesen
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. September 07. - 13:28
Sziasztok,
venni szeretnék egy Cannondale Rush Carbont,most kaptam egy viszonylag jó ajánlatot Németországból,de Fox RL villa van a bringában amit én ki szeretnék cseréltetni velük egy Leftyre,õk ezt ajánlották: Lefty Speed 110DLR Aluminium
Tudtok nekem errõl valamit írni,bár az elsõ gondolatom az negatív,carbon bringába alu Leftyt?
Lefty-k nagyon jók, bátran mehet bele az alu lefty
Posted 2010. September 07. - 13:11
Üdv!
Ha egy telóról levált a gyári gyenge minõségû festés, mit ajánlotok, szinterezést vagy eloxálást, esetleg festést? (szétszedve, csak a lábakat kell)
Árban nem tudom igazából mennyit kóstálnak. Eloxálástól azért félek, mert folyadékban csinálják és teljesen szétszedve nem tudom mennyire jó ha a belseje is megkapja a réteget (meg ha a belseje is kap jóval többe kerül..). Tökéletesen meg nem tudom mennyire nehéz lezárni.
szinter kizárva, eloxot meg meg lehet oldani ugy hogy csak a külseje legyen, vagy normál festés
fuck me, i'm famous!
Posted 2010. September 07. - 12:38
venni szeretnék egy Cannondale Rush Carbont,most kaptam egy viszonylag jó ajánlatot Németországból,de Fox RL villa van a bringában amit én ki szeretnék cseréltetni velük egy Leftyre,õk ezt ajánlották: Lefty Speed 110DLR Aluminium
Tudtok nekem errõl valamit írni,bár az elsõ gondolatom az negatív,carbon bringába alu Leftyt?
Posted 2010. September 07. - 12:25