Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
A "Hiba a képen " játékunk második fordulója következik

Feltöltött kép

Amugy Zeezoltano kartárs villája

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

ki veszi észre mi a gond ezzel?

az, hogy életlen a kép? :)
egyébként szépen összecsukhatták a telót. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
milyen gond?:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hali
Most készülök egy drop off-ot venni. Az nem gáz, ha rozsdás a nyaka egy picit? kép

ha csak felületi rozsda, akkor nem
meg kell csiszolni picit, és kiderül.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ki veszi észre mi a gond ezzel?

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rain91

rain91

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás
Hali
Most készülök egy drop off-ot venni. Az nem gáz, ha rozsdás a nyaka egy picit? kép

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Köszi szépen, akkor akkor gyorsan el is olvasom ; )

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Lenne kérdés ! Itt hol található az írásod ? MALI Magyarország Mert a blogok közt nem látom.
Hopp ! Megtaláltam ! "A DT villa is tökéletesen tette a dolgát."
:-))))
Marci

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Köszi, azt tudtam, h megkapta valaki, csak úgy e,lékszem, hogy tesztelésre (is) kapta meg és lesznek menettapasztalatok.Ha jól tudom csak egy cikk volt.Aztán lehet, hogy csak engem érdekel a hosszútávú tapasztalat a villával kapcsolatban.

A Mali oldalán és az én blog oldalamon is folyamatosan írtam a villáról.
MALI Magyarország
andris blogja

ha van kérdés, írj bátran

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Minute :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Megoldódott(ha ideér)

amúgy reba :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Dilemma:átütõs Reba,oder Minute?

Megoldódott(ha ideér)

venigarpad

venigarpad

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Udv!
Olyan emberek segitseget szeretnem kerni, gyakorlati megvalositasban, akik jartasak a teloszerelesbe, tuningolasban.
Adott a 2005 os 888 VFt elom, ami alom modon mozog, de valahogy nem passzolt a bringazasi stilusomhoz, es alapbol nem allithato.
Szeretnk belole RCV t csinalni, minnel egyszerubben.Esztergas rokon adott, aki acelbol, muanyagbol, alubol barmit szazadmilire pontosan ki tud esztergalni, es marrni,alapanyag sem akadaly.
Eddig arra jutottam, hogy kiszedtem a felso olajat elzaru dugattyukat, 1 collos pe csobol vagtam megfelelo tavtartot a rugonak,es ket alufelnire valo szelepet bemenetelunk a kupakokba,tokeletesen zar, telopumpaval mindket oldalon popecre be leht allitani a legnyomast.
Egyik rugot kivettem, mert a ketto egyutt tul keveset mozog,levegorasegitessel pont jora be tudtam allitani.
A ket labbal levo ssvf csillapitas alapvetoen jo, de a ket kis spiralrugot, mely a szelepeket zarja becsuszo aljaban, kicsereltem sajat keszitesure, mert a gyari lassan reagalt, es nem kapcsolt be a csillapitas, csak kb fel masodperc mulva, meg pici, de szamomra kellemetlen zorgo hangot adott.
10w Repsol Fork Oil olaj jott be, a kulonbozo olajok kozul, amit kiprobaltam.Ket oldalon a csillapitas kicsit tul sok, igy, tobb kulonbozo olajmennyiseggel probalva,egy oldalon pedig kicsit keves.
Ara gondoltam, hogy a nyomorudon alul van 4db 9 milis lyuk, melyeken aramlik az olaj, alulrol felfele mozgo allithato dugattyuval kellene szabalyozhatova tenni.
Igy eleg lenne gy oldalon a visszaut csili.Az also menetes (aranyszinu anya)kupakon gumigyuruvel szigetelve jonne ki a teketentyu tengelye.
A masik oldalon megcserelnem a szelep iranyat, es igy kompressziollitokent viselkedne,arra is gondoltam, hogy a kompresszios fazis meg minimalis beallitason se lassuljon be, meg ket lyukat furni a nyomorudon alul, eloszor 3 milimeterest, majd ha szukseges, milimeterenkent novelni a lyukak atmerojet.
ahogy neztem, a 2008as 888 Rcv is ezzel a csillapitassal dolgozik, csak az rc2 , meg az afolotti csucsverziok hasznaljak a kisebb , felulrol allithato cardride-ot.
Eszreveteleiteket elore is koszonom.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Dilemma:átütõs Reba,oder Minute?

venigarpad

venigarpad

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Udv!
Olyan emberek segitseget szeretnem kerni, gyakorlati megvalositasban, akik jartasak a teloszerelesbe, tuningolasban.
Adott a 2005 os 88vf elom, ami alom modon mozog, de valahogy nem passzolt a bringazasi stilusomhoz, es alapbolnem allithato.
Szeretnk belole RCV t csinalni, minnel egyszerubben.Esztergas rokon adott, aki acelbol, muanyagbol, alubol barmit szazadmilire pontosan ki tud esztergalni, es marrni,alapanyag sem akadaly.
Eddig arra jutottam, hogy kiszedtem a felso olajat elzaru dugattyukat, 1 collos pe csobol vagtam megfelelo tavtartot a rugonak,es ket alufelnire valo szelepet bemenetelunk a kupakokba,tokeletesen zar, telopumpaval mindket oldalon popecre be leht allitani a legnyomast.
Egyik rugot kivettem, mert a ketto egyutt tul keveset mozog,levegorasegitessel pont jora be tudtam allitani.
A ket labbal levo ssvf csillapitas alapvetoen jo, de a ket kis spiralrugot, mely a szelepeket zarja becsuszo aljaban, kicsereltem sajat keszitesure, mert a gyari lassan reagalt, es nem kapcsolt be a csillapitas, csak kb fel masodperc mulva.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Már valamikor május-júniusban megkapta a pályázat nyertese, Tóth András (andris). Kérdezd õt ha valami érdekel a telóval kapcsolatban.

Köszi, azt tudtam, h megkapta valaki, csak úgy e,lékszem, hogy tesztelésre (is) kapta meg és lesznek menettapasztalatok.Ha jól tudom csak egy cikk volt.Aztán lehet, hogy csak engem érdekel a hosszútávú tapasztalat a villával kapcsolatban.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

off:
Tudja valaki, hogy mi van a DT villával amire pályázni lehetett?Nem úgy volt, hogy tesztelik és cikkek is lesznek?Lehet csak én maradtam le valamirõl, akkor bocsi...

Már valamikor május-júniusban megkapta a pályázat nyertese, Tóth András (andris). Kérdezd õt ha valami érdekel a telóval kapcsolatban.

A sebesség mindent megold.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
off:
Tudja valaki, hogy mi van a DT villával amire pályázni lehetett?Nem úgy volt, hogy tesztelik és cikkek is lesznek?Lehet csak én maradtam le valamirõl, akkor bocsi...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

igazán tartós megoldásnak tûnik, egy örök darab lesz. :) ki vesz meg villát toldott nyakkal?

ha jól van megcsinálva erõsebb lesz mint az eredeti.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
általában szeretem eladni a cuccokat, mielõtt teljesen 0-ra íródnak. így fontos, hogy el is lehessen adni, számomra is elfogadható áron.
másrészt én nem bíznék ilyen mûtétben. lehet hogy jó és sosem lenne gond vele, de egyszerûen nem bíznék benne. ez tönkre is tenné az élményt. :(

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"