Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2010. október 15. - 16:26
Amugy Zeezoltano kartárs villája
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. október 14. - 20:02
Írta 2010. október 14. - 18:13
ha csak felületi rozsda, akkor nemHali
Most készülök egy drop off-ot venni. Az nem gáz, ha rozsdás a nyaka egy picit? kép
meg kell csiszolni picit, és kiderül.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. október 14. - 18:12
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. október 14. - 13:55
Írta 2010. október 13. - 21:48
Írta 2010. október 11. - 23:03
Hopp ! Megtaláltam ! "A DT villa is tökéletesen tette a dolgát."
:-))))
Írta 2010. október 11. - 08:27
A Mali oldalán és az én blog oldalamon is folyamatosan írtam a villáról.Köszi, azt tudtam, h megkapta valaki, csak úgy e,lékszem, hogy tesztelésre (is) kapta meg és lesznek menettapasztalatok.Ha jól tudom csak egy cikk volt.Aztán lehet, hogy csak engem érdekel a hosszútávú tapasztalat a villával kapcsolatban.
MALI Magyarország
andris blogja
ha van kérdés, írj bátran
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. október 07. - 09:57
Írta 2010. október 07. - 08:39
Megoldódott(ha ideér)
amúgy reba
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. október 06. - 10:26
Írta 2010. október 05. - 13:13
Olyan emberek segitseget szeretnem kerni, gyakorlati megvalositasban, akik jartasak a teloszerelesbe, tuningolasban.
Adott a 2005 os 888 VFt elom, ami alom modon mozog, de valahogy nem passzolt a bringazasi stilusomhoz, es alapbol nem allithato.
Szeretnk belole RCV t csinalni, minnel egyszerubben.Esztergas rokon adott, aki acelbol, muanyagbol, alubol barmit szazadmilire pontosan ki tud esztergalni, es marrni,alapanyag sem akadaly.
Eddig arra jutottam, hogy kiszedtem a felso olajat elzaru dugattyukat, 1 collos pe csobol vagtam megfelelo tavtartot a rugonak,es ket alufelnire valo szelepet bemenetelunk a kupakokba,tokeletesen zar, telopumpaval mindket oldalon popecre be leht allitani a legnyomast.
Egyik rugot kivettem, mert a ketto egyutt tul keveset mozog,levegorasegitessel pont jora be tudtam allitani.
A ket labbal levo ssvf csillapitas alapvetoen jo, de a ket kis spiralrugot, mely a szelepeket zarja becsuszo aljaban, kicsereltem sajat keszitesure, mert a gyari lassan reagalt, es nem kapcsolt be a csillapitas, csak kb fel masodperc mulva, meg pici, de szamomra kellemetlen zorgo hangot adott.
10w Repsol Fork Oil olaj jott be, a kulonbozo olajok kozul, amit kiprobaltam.Ket oldalon a csillapitas kicsit tul sok, igy, tobb kulonbozo olajmennyiseggel probalva,egy oldalon pedig kicsit keves.
Ara gondoltam, hogy a nyomorudon alul van 4db 9 milis lyuk, melyeken aramlik az olaj, alulrol felfele mozgo allithato dugattyuval kellene szabalyozhatova tenni.
Igy eleg lenne gy oldalon a visszaut csili.Az also menetes (aranyszinu anya)kupakon gumigyuruvel szigetelve jonne ki a teketentyu tengelye.
A masik oldalon megcserelnem a szelep iranyat, es igy kompressziollitokent viselkedne,arra is gondoltam, hogy a kompresszios fazis meg minimalis beallitason se lassuljon be, meg ket lyukat furni a nyomorudon alul, eloszor 3 milimeterest, majd ha szukseges, milimeterenkent novelni a lyukak atmerojet.
ahogy neztem, a 2008as 888 Rcv is ezzel a csillapitassal dolgozik, csak az rc2 , meg az afolotti csucsverziok hasznaljak a kisebb , felulrol allithato cardride-ot.
Eszreveteleiteket elore is koszonom.
Írta 2010. október 05. - 13:04
Írta 2010. október 05. - 12:33
Olyan emberek segitseget szeretnem kerni, gyakorlati megvalositasban, akik jartasak a teloszerelesbe, tuningolasban.
Adott a 2005 os 88vf elom, ami alom modon mozog, de valahogy nem passzolt a bringazasi stilusomhoz, es alapbolnem allithato.
Szeretnk belole RCV t csinalni, minnel egyszerubben.Esztergas rokon adott, aki acelbol, muanyagbol, alubol barmit szazadmilire pontosan ki tud esztergalni, es marrni,alapanyag sem akadaly.
Eddig arra jutottam, hogy kiszedtem a felso olajat elzaru dugattyukat, 1 collos pe csobol vagtam megfelelo tavtartot a rugonak,es ket alufelnire valo szelepet bemenetelunk a kupakokba,tokeletesen zar, telopumpaval mindket oldalon popecre be leht allitani a legnyomast.
Egyik rugot kivettem, mert a ketto egyutt tul keveset mozog,levegorasegitessel pont jora be tudtam allitani.
A ket labbal levo ssvf csillapitas alapvetoen jo, de a ket kis spiralrugot, mely a szelepeket zarja becsuszo aljaban, kicsereltem sajat keszitesure, mert a gyari lassan reagalt, es nem kapcsolt be a csillapitas, csak kb fel masodperc mulva.
Írta 2010. október 04. - 19:42
Már valamikor május-júniusban megkapta a pályázat nyertese, Tóth András (andris). Kérdezd õt ha valami érdekel a telóval kapcsolatban.
Köszi, azt tudtam, h megkapta valaki, csak úgy e,lékszem, hogy tesztelésre (is) kapta meg és lesznek menettapasztalatok.Ha jól tudom csak egy cikk volt.Aztán lehet, hogy csak engem érdekel a hosszútávú tapasztalat a villával kapcsolatban.
Írta 2010. október 02. - 22:20
off:
Tudja valaki, hogy mi van a DT villával amire pályázni lehetett?Nem úgy volt, hogy tesztelik és cikkek is lesznek?Lehet csak én maradtam le valamirõl, akkor bocsi...
Már valamikor május-júniusban megkapta a pályázat nyertese, Tóth András (andris). Kérdezd õt ha valami érdekel a telóval kapcsolatban.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. október 02. - 22:18
Tudja valaki, hogy mi van a DT villával amire pályázni lehetett?Nem úgy volt, hogy tesztelik és cikkek is lesznek?Lehet csak én maradtam le valamirõl, akkor bocsi...
Írta 2010. október 02. - 19:19
ha jól van megcsinálva erõsebb lesz mint az eredeti.igazán tartós megoldásnak tûnik, egy örök darab lesz. ki vesz meg villát toldott nyakkal?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. október 02. - 18:31
másrészt én nem bíznék ilyen mûtétben. lehet hogy jó és sosem lenne gond vele, de egyszerûen nem bíznék benne. ez tönkre is tenné az élményt.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"