Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Ahead szettben van csak! Külön nem lehet kapni! Vagy veszel egy nagyon gagyi szettet kb 2000Ft vagy hajtasz használtat!
De nekem van egy valahol az alkatrészeim közt

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Az újonan vásárolt telók nyakában van ahead rózsa?Lehet egyáltalán külön kapni?Nem nagyon találok.

nincs
de lehet kapni
pár száz ft
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Az újonan vásárolt telók nyakában van ahead rózsa?Lehet egyáltalán külön kapni?Nem nagyon találok.

zolee@

zolee@

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
igen ezt tudom hogy nem a csoda kategória. és van valami típus ötlet? én ebbe nem igazodok el, nem értek hozzá. bár nagy kínálat sincs azt is látom.
multkor gumit kerestem rá, az könnyebben ment.:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hát ebbe a kategóriába csodákat ne várj menetes treking villában én igazán jót még nem láttam csak elfogadhatót (kompromisszumokkal).
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zolee@

zolee@

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
sziasztok. elnézést ha nyitott kapukat döngetek vagy rossz helyen de talán ide vág a kérdés.
milyen teleszkópot rakhatnék a gepida alboin 200 tip kerékpáromba ( menetes, nem A-head fej) ugyanis a gyári nem remekel nagyon. a kerékpár vegyes de normál használatban van (aszfalt, jobb erdei út, néha egy kicsit nehezebb terep ha arra visz az út) .
persze jó ár érték arányba és lehetõleg azért egy 60 mm villaúttal.
köszi az ötleteket

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
igazad lehet :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Hello.Milyen áron lehet beszerezni õket?(SR Durolux)?Csak rendelni lehet,ki a hivatalos forgalmazó?

Neuzer kft, oket kell hogy zargassa a boltosod.

csökkenteni kell a pos kamra méretét és voilá

na jo de ezt a 16eves bocsi nem fogja otthon megcsinalni esti mese es vacsora kozott. szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

minosegre nincs vele baj, de a legkamrat kicsit elszabtak a 2010 elotti verziokban. ha belovod a sag-et, akkor hasznalat kozben lekoppan, ha tulfujod akkor meg nem mozogja ki rendesen az utjat. es kb lehetetlen beloni ugy hgy szepen mozogjon es kontrollaltan is egyszerre. meg kell varni a 2011-est, azzal mar nem lesz ilyen baj.

csökkenteni kell a pos kamra méretét és voilá

fuck me, i'm famous!

vermin

vermin

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Hello.Milyen áron lehet beszerezni õket?(SR Durolux)?Csak rendelni lehet,ki a hivatalos forgalmazó?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
80kg vagyok és nem ugrálok sehova. :)
Köszi!

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ok,köszi.A minõségrõl tudsz vmit?A nagyobb 160-180 mm-rõl kéne vmi bár szerintem itt nálunk nem sokan használnak/tak ilyeneket.

minosegre nincs vele baj, de a legkamrat kicsit elszabtak a 2010 elotti verziokban. ha belovod a sag-et, akkor hasznalat kozben lekoppan, ha tulfujod akkor meg nem mozogja ki rendesen az utjat. es kb lehetetlen beloni ugy hgy szepen mozogjon es kontrollaltan is egyszerre. meg kell varni a 2011-est, azzal mar nem lesz ilyen baj.

Eltudnátok mondani pár szóban, hogy miért jobb az átütõs agyra szerelt teló mint a sima?

erosebb. es mivel a kerek is stabilabban all a villaban, a fek is hatekonyabb. Ha 100 kilo agy vagy 3meteres letoreseket ugralsz, akkor nem art elgondolkodni rajta. Amugy nem szukseges.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Eltudnátok mondani pár szóban, hogy miért jobb az átütõs agyra szerelt teló mint a sima?

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Mert az étlagfizu 100e Ft. Ha valakinek azt mondom, hogy csekk dissz vettem egy hone hajtókat 30ért, akkor néznek, hogy normális vagyok-é. Valszeg nem sok boltnak lenne feles 10 milcsije berendelni pár vellát. És akkor még csak 1 félefajtáról beszéltünk. Ha valaki nagyjából le akarná fedni a piacot, akkor kéne vagy 50 féle és még keveset is mondtam. Nyáron kinéztünk ósztriába, nyílt egy új bevásárlóközpont falun. Volt benn egy spotbolt, akkora bicajrészlegük volt, hogy Szegeden az összes boltban nincs ennyi. Persze volt választék minden kategóriában, olcsó, drága, oúti, xc, fr akármi. Elég nagyot néztem. Itthon csóri az átlagnép ... nem sok olyan ember van, akit érdekel a téma és pénze is van.

vermin

vermin

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Ok,köszi.A minõségrõl tudsz vmit?A nagyobb 160-180 mm-rõl kéne vmi bár szerintem itt nálunk nem sokan használnak/tak ilyeneket.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
elvileg minden boltban lehet venni, bár sok helyen gondolom csak rendelésre tartanak
a várban (amig volt vár) volt egy csomó suntour villa, csekkold a probike-ot, hátha került át oda pár.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vermin

vermin

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Üdv mivel ez általános eszmecser vki tudna mondani infot a Suntour durolux villákról és hol lehet beszerezni õket?Köszi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sok esetben 50db egy adott márkából (!) is az éves mennyiség.
kis piac kis foci

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Vagy lehet, hogy 100 db a minimum mennyiség. Húú ba....meg ! Most gondoltam bele, az egy autó ára !
Hát, érthetõ, hogy ezt kevés magyar bolt vállalja be.
Marci

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mert senki nem rendel be 50 villát egyszerre...

fuck me, i'm famous!