Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

29er

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1138 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
vmelyik internet kavezoban a nemet webshopoknal :D

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Sziasztok,

Budapesten hol találom a legnagyobb választékot 29-es külsöböl?

köszi, parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Nnna végül kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és Gary Fisher X-Caliber lett a dologból.

Mit mondjak: ég és föld az elõzõ bringához képest. Ezelõtt ha idõnként elindultam egy maratonon, általában az utolsó harmadban végeztem, mert akiket fölfelé megelõztem, azok lefelé mind lehagytak, amikor leszállva toltam-ereszkedtem. Az új bringával (július elején lett meg) eddig 3 versenyen (Duna, Bükk, Mátra) indultam, és most már az elsõ negyedben végzek, mert nem csak fölfelé elõzõk, de lefelé is. Ahol eddig fostam, ott most biztonságban érzem magam, simán lemegyek. Legutóbb a Mátrában a hosszú rázatós lejtõkön sorban könnyedén elõztem a 26-os kerekûeket. - Nekem ez nagyon bejött!

(Pár nem 29-es specifikus sirám: a Juicy 3 féket lecseréltem, mert idegesített, nem lehetett beállítani, hogy ne súrlódjon. A váz festése pedig szép ugyan, de a matt fehér felületeket egyszerûen nem lehet letisztítani.)

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
A 2010-es Cobian volt Tora és mechanikus tárcsafék, a 2011-essel már sokkal följebb lõttek, ezen már Recon van hidraulikus fékkel: Cobia - Trek

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
ha így érzed akkor te nem is hobby felhasználó vagy :)

nézz szét itt is : Sportoutlet.HU :: Sportoutlet.hu kerékpár, tenisz, sífelszerelés webshop, üzlet és szerviz - III. kerület Óbuda ez bp-i

amúgy a cobia-n is mecha tárcsa fék van és a TORA sem a villák netovábbja

esetleg nézd meg azt a Focust (van belõle 21-es)

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Ja, és ha egyedi darabok is elõjönnek: 21-es, vagy XL-es méretben vagyok érdekelt.

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Köszi. A Talont már néztem én is, de volt róla teszt, és azok alapján azt inkább mégsem. A GIANT XTC túl drága. A Specialized Hardrock 29 Sport-ban a teleszkóp és a mechnikus fék sem hangzik megggyõzõen, annál jobbat szeretnék.

A Gary Fisher Cobia-ra egy helyen találtam 269eFt-os árat, kérdés, van-e ez vagy valami legalább ilyen jó valahol ugyanennyiért (mert a 269-es árat vidéken találtam, én meg budapesti vagyok), vagy olcsóbban.

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

Eladtam a 26-os montimat, ezzel megnyílt a lehetõség, hogy végre átnyergeljek 29-esre. A Gary Fisher Cobia 2011-et néztem ki, ez kb. az anyagi lehetõségeim felsõ határa, illetve úgy néztem, ez az elsõ, ami már nem túl gagyi, a telója nem csak dísz, hanem jó is valamire. Van valakinek tippje, hogy ezt hol tudnám jó áron beszerezni, vagy van-e más, hasonló kategóriájú bringa, ami esetleg jobb ennél de nem drágább? Hobby-bringás vagyok, idõnként egy-egy maratonon elindulok a "részvétel a fontos" kategóriában :)

GF esetleg a nellában , õk asszem trek forgalmazók

itt egy hasonló , csapj le rá azonnal, tesztbicaj: Giant Talon 29-es teszt bringa eladó ár alatt « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

ez már egy komolyabb gép : GIANT XTC 29er Vicc áron!!! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

alpinbike is és a moab is foglalkozik 29er -el

esetleg ez Specialized Hardrock Sport 29" kerékpár - Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Szervíz

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Eladtam a 26-os montimat, ezzel megnyílt a lehetõség, hogy végre átnyergeljek 29-esre. A Gary Fisher Cobia 2011-et néztem ki, ez kb. az anyagi lehetõségeim felsõ határa, illetve úgy néztem, ez az elsõ, ami már nem túl gagyi, a telója nem csak dísz, hanem jó is valamire. Van valakinek tippje, hogy ezt hol tudnám jó áron beszerezni, vagy van-e más, hasonló kategóriájú bringa, ami esetleg jobb ennél de nem drágább? Hobby-bringás vagyok, idõnként egy-egy maratonon elindulok a "részvétel a fontos" kategóriában :)

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Sziasztok!

A Merida 29-er vázra milyen átdobó jó? DMD vagy sima felsõ bilincses?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
http://www.vimeo.com/16295601
29 vs 26

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Jó napot kívánok! Tanácsért jöttem.
Surly Karate Monkey-ra lenne szükségem. Van ötlet, hogy honnan kezdjem?

Itt, vagy esetleg itt

szerintem :-)

goraka

goraka

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Jó napot kívánok! Tanácsért jöttem.
Surly Karate Monkey-ra lenne szükségem. Van ötlet, hogy honnan kezdjem?

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Fityisz mester téged is látni itt?
Hamár acélváz akkor zöld Niner :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ha már Faktor, akkor kérdezz rá a Superior-ra is. Nekik is van jó pár 29-es bringájuk..

Csak tudtommal nem acél.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha már Faktor, akkor kérdezz rá a Superior-ra is. Nekik is van jó pár 29-es bringájuk..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
építenék egy SS montit
még nem tiszta, hogy 29er legyen vagy sima 26-os
de SS lesz az már biztos.
komplett gépet nem vennék, az biztos, de akkor átmászok a faktorba, és megkérdezem hajlamosak-e bontani unit-ot

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Mire gondolsz drága rob? :-) Hogy aminek van forgalmazója, vagy amit azonnal kapsz ha bemész a boltba?
Kona - Unit
Kross - Big Wheel és Unplugged
GT - Peace
Haro - Mary
Több nem is jut az eszembe.....

És szerintem ezek döntõ többsége csak bringaként érhetõ el... rendelj OnOne-t, vagy Singular-t.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
itthon most milyen acél 29-es váz elérhetõ?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

Nem tudom volt-e már 29-es DH gép likelve ide.
http://peterdh.hu/news.php?item.366.4

Na egy ilyen kell nekem. :D Szerintem nagyon nagy ötlet. :) Korábban sem értettem,h miért a 24-essel próbálkoztak,mikor a nagyobb kerék könnyebben gördül át a nagyobb akadályokon.