Jelentkezz be Regisztrálj
29er
Posted 2012. June 21. - 22:47
Posted 2012. June 21. - 17:55
Ben Le Mans 29er Carbon Mountainbike High End Mod.2012 | eBay
tetszeni nem tetszik, de a cuccok arat elfogadnam, aztan epitenek egy "kommersz" karbonbringat
Posted 2012. June 17. - 13:03
Posted 2012. June 14. - 09:21
Lázba jöttem tõle Durván hangzik..Vagyis az elsõ kerék szerintem meglehetõsen kockázatos, ártalmas (lehet) az egészségre.
Posted 2012. June 13. - 17:47
Posted 2012. June 13. - 15:35
Nincs valakinek akármilyen retek 29er átütõs elsõ kereke (vagy szettben egy sima 9 milis hátsóval)? Egy hétre kéne, mert ami kerékkel számoltam nem lett. Mire meglesz az új, az sztem egy hét. Nem lennék hálátlan!!
Posted 2012. June 01. - 12:31
nincs trükk, mindenki átütõsrõl beszélt.
gysz-nál meg a "rátámaszkodós" módszer nálam elég jól szokott mûködni.
Dante jelölgetõs módszere szerintem gyorszáras rögzítésre vonatkozott. A módszer lényege, hogy meg kell jegyezni, hogy ugyanoda kerüljön a gyorszár két vége a villasaruban, ahol volt kivétel elõtt. De nekem is elég jól szokott mûködni a rátámaszkodásos módszer.
Posted 2012. June 01. - 12:16
gysz-nál meg a "rátámaszkodós" módszer nálam elég jól szokott mûködni.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. June 01. - 11:10
Posted 2012. June 01. - 00:46
Hogy, mi? Van valami trükk? Nekem az autón a bringatartóban kivett elsõ kerékkel utazik a gép, és sokszor sokat bénázok a visszatétellel. Hogy is kéne ezt?
Az elsõ átütõ tengelyes agyaknál (pl QR15) ahogy tekered be a tengelyt, az mindig azonos pozícióba fog kerülni mielõtt ráhúzod a "gyors zárat", tehát a tárcsa mindig ugyanoda fog kerülni, ha bekerült a kerék a helyére, így nem kell a tárcsa-fékpofa pozicionálással szórakozni.
Posted 2012. May 31. - 22:13
... nincs macera az elsõ kerék visszarakásával tárcsafék esetén. (nem kell jelölgetéssel szívózni stb.)
Hogy, mi? Van valami trükk? Nekem az autón a bringatartóban kivett elsõ kerékkel utazik a gép, és sokszor sokat bénázok a visszatétellel. Hogy is kéne ezt?
Posted 2012. May 31. - 14:17
Szerintem is átütõs, csak elõnye van. Eleve nincs macera az elsõ kerék visszarakásával tárcsafék esetén. (nem kell jelölgetéssel szívózni stb.)
Jelölgetés? Én mindig csak játszottam, hogy hova is húzzam meg
Kösz mindenkinek! Egy jó kis fehér átütõs Reba lesz!!
Posted 2012. May 31. - 11:44
Meg vagyok gyõzve. a Kérdés már csak az, hogy remote lick-out kell-e nekem. De szerintem nem. 11e Ft a kül. De szeretem állítani inkább a kompressziót, mint hogy most lock vagy nem lock. XC-n nem nagyon megyek...
Szerintem is átütõs, csak elõnye van. Eleve nincs macera az elsõ kerék visszarakásával tárcsafék esetén. (nem kell jelölgetéssel szívózni stb.)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2012. May 31. - 10:33
Meg vagyok gyõzve. a Kérdés már csak az, hogy remote lick-out kell-e nekem. De szerintem nem. 11e Ft a kül. De szeretem állítani inkább a kompressziót, mint hogy most lock vagy nem lock. XC-n nem nagyon megyek...Egyértelmûen átütõs, nekem speciel nem kell többet 9mm-es. Alapvetõen sokat nem érzel "csak akkor" amikor élesedik a helyzet.
Engem a HHH-n gyõzött meg van egy lejtõ amin van egy hosszú gyors kanyar az elején sodros majd átvált keréknyomosba. Itt valahogy sohasem tudtam úgy és ott lemenni ahogy akartam mert ahogy begyorsultam és fékeznem kellet kicsit mindig mellé mentem az ideális ívnek. Azóta ott megyek ahol is mindig is menni akartam csak eddig nem jött össze. Igaz az én bringám 26", viszont az azért mutat valamit hogy gyakorlatilag a jobb 29"-t csak QR15-el láttam.
Posted 2012. May 31. - 09:50
Engem a HHH-n gyõzött meg van egy lejtõ amin van egy hosszú gyors kanyar az elején sodros majd átvált keréknyomosba. Itt valahogy sohasem tudtam úgy és ott lemenni ahogy akartam mert ahogy begyorsultam és fékeznem kellet kicsit mindig mellé mentem az ideális ívnek. Azóta ott megyek ahol is mindig is menni akartam csak eddig nem jött össze. Igaz az én bringám 26", viszont az azért mutat valamit hogy gyakorlatilag a jobb 29"-t csak QR15-el láttam.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. May 31. - 01:12
Hagyjad amég szét nem kopik és inkább gyûjts Leftyre! Tapasztalatból mondom, hogy merevebb, mint a merevvilla.
most Reba lesz, erre van keret ebbõl kell választani, hogy átütõs vagy sem
Posted 2012. May 30. - 20:36
van tapasztalata valakinek, hogy mennyivel merevebb a 29er-es átütõs Reba a sima gyorszárasnál (szintén Reba)? át kell fûzetnem a kereket stb, de ha érezhetõen merevebb, akkor belevágnék. (85 kg vagyok)
Hagyjad amég szét nem kopik és inkább gyûjts Leftyre! Tapasztalatból mondom, hogy merevebb, mint a merevvilla.
Posted 2012. May 30. - 19:14
Posted 2012. May 16. - 12:41
kidurrant és felütötted?
nem. gumicsere utan pumpalasnal... akkor fel sem tunt, hogy megserult, csak centirozasnal lattam, hogy a magas peremnel a falat kinyomta. gondolom itt szokott ki a levego, a felnin nincs semmilyen mas serules.