akkor rakhattal volna ra vmi menobb gyarto matricajat bar en tuti nem szarakodnek ilyenekkel. kit akar az ember becsapni?
a minosegbiztositas nem annyit jelent, hogy jo a konstrukcio. stabilan kell tartani a minosegi szintet, mert gondolom az nem vigasztalna, ha alattad kettenyilna, amig mas alatt nem.
melyik vaz amugy pontosan? a tobbi kiegesztio, hogyhogy nem ebayes? azok is sokkal olcsobbak.
Nem a KTM az enyém, én nem gondoltam más gyártó köntösébe bújtatni, csak a design miatt került rá a Twentyniner felirat. Mégsem írhattam rá hogy Ebay...;-)
Volt egy komoly cc. ösztelósom fullos alkatrészekkel de mióta megvan a gyerek nem nagyon használtam és ha igen jött a tekerés elõtt a telópumpálás, fékállítás stb. Továbbá hogy egy ilyen brinyó csak álljon a garázsban az nekem még luxus. Eladogattam ami nem kell és kerestem valami merev vázas, merev villás 29-est de nem nagyon találtam itthon olyat ami megfizethetõ, így jött az amerikai forumok átbogarászása után az ebayos ötlet!
Nem a többi nem ebayos, maradt, meg itthoni (kerék Németbõl rendelve /XT, sapim race, Mach1 Neo/) vásárlás, kivéve a stucni az ebay!
...van igazság abban amit mondasz csak nem olcsó, de majd a tapasztalatokról (amik remélem jók lesznek) írok késõbb (remélem nem a balesetirõl...;-)