Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Posted 2006. January 07. - 01:50

Nem fáj, jól látok vele, csak zavar, hogy ilyen béna. Lehet, hogy holnap rohangálhatok ügyeletre? Fasza.
Posted 2006. January 07. - 01:20

Posted 2006. January 07. - 01:11

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 07. - 00:27

Most meg kellett néznem vmi borzalom dzsoni memorikot, agylövéses kicsit. És ettõl aludni kell.
És tök jó, mert 1ik szobából tudunk csetelni a másikba, h ne kiabáljunk, h hozz egy pohár üdcsit, meg ilyenek

Hol muriztok, tik?
Posted 2006. January 06. - 23:25

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 06. - 22:59

Elsõ kellemes este Berényi család körében, mindenfélén vigyorgás és asszem cafatokra hullás

Posted 2006. January 06. - 22:48

LL linkjeit természetesen megint nem látom
.
a hiba már megin nálad van attól tartok

és nem nem nem kell több hó.
bringa amúgy átesett a téli nagytakarításon, most szétszedve piheg...
kéne egy háccsófékbovden & fékpofa.
gyaaajj....
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 06. - 20:09

Posted 2006. January 06. - 19:47

Posted 2006. January 06. - 19:24

Posted 2006. January 06. - 19:23

majd kimegyünk kutyafuttatóra,ahol ufo meg a kokkkk ugrál a lemenõ nap fényében,addig a többiek kutyaviadalt néznek és fogadnak,vagy megnézik ahogy Shoshi,Dig,meg az Elnok megverekszik a nõvéreméert..
huhuuhu
HANEM?!?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. January 06. - 19:22

Bábelhal: no para! Majd utolsó este aggódj. Meg max az az elöttin!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 06. - 19:21

hát ha épp jó passzban vagyok,talán
fúú de még mindg nem akarok póstára menni,tolakodni...
és kiderült hogy nme 6tétel van mint ahogy én tudtam hanem vagy 25...
fuck
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. January 06. - 19:19

Posted 2006. January 06. - 19:17

"A krémje a felszínre tör.
Az alja is."
Wellington parancsnoklási törvénye

És persze betámadott a testápoló krém.
Posted 2006. January 06. - 18:54

hétfõn vizsgázom,de még nem tudom az összes tétetl,nem ám megtanulni...
fuck
én meg utálok mindent...
jah és menjek le a postára...
akkor még jobban fogom õket utálni...
sõt a windowszt is utálom,meg a hülye aktiválását is...
és ha most ezt valaki köcsög TANÁROM olvassa,hát õt is utálom...
sõt most jut eszembe a szimmeringeket is úútálom...
Posted 2006. January 06. - 18:02

úgy nézem 7végén lefagy a dzsuva, úgyhogy kéne gurulni, talán a hátam is rendbejön + ki akarom végre próbálni a pedálomat
Posted 2006. January 06. - 17:54

2. Soha ne aludjatok délután, mert még nyomibbak lesztek.
3. Vészesen fogy a mákos beigli. Még jó, hogy nem kevés mély agymunkával elõre gondolkoztam... És csináltam +4 rudat tarcsiba, ami most jegelve van. Csak kihúzom vele valameddig...

Posted 2006. January 06. - 17:37

Posted 2006. January 06. - 17:11