Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, ez is túsz. Na, egy újabb túszdráma. Akkor majd idõvel túszokat cserélünk. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én megtalálom az enyémet... Addig itt van túszul a tied.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pedig tegnap kemyény és mély agymunkával megállapítottuk, hogy Zap dagadt. :D De ezek szerint így is gyors... ;)

Hja és Zapat: kaptam egy raklap tiszta zoknt. Párosítani õket lehetetlen és a gáz az, hogy halvány lila fingom sincs, hogy melyik a tiéd, mert mindegyik ugyan olyan... Ki tudd választani, vagy veszek neked újat, vagy cserélünk?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez egyébként hol volt? Mert jól esett tekerni egyet, emberek közt szlalomozva egy kis ebédért...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Jaja, menekültem, mert valaki tényleg kiabált, azt hittem a bringámat akarja elvenni... :D

Hát annyira meglepõdtem, amikor elmentél mellettem, hogy tényleg úgy kezdtem el kiabálni, mintha valami rosszarcú zsivány lennék. Aztán elkezdtem futni utánad, de hát nagyon megijedthettél, mert nem értelek utol. Eh.
Így utólag tök vicces, de akkor szar volt annyit futni feleslegesen... :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gondolom sokan ismeritek, de ez jó poén:

"Én egy román vírus vagyok, de sajnos technikai fejletlenségem miatt nem tudok kárt okozni a számítógépedben. Kérlek, hogy törölj le egy számodra fontos fájlt és küldj tovább! Köszi"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De ez legalább poénosabb. Bár hihetetlen...

Esetleg ma este is egy cityride? :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
azért nem csak a ferde szemüek idióták:
http://video.google....026&q=chop suey

az 1ikükre hirtelen azt hitten, hogy a Márió :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aludtam. Most nem jó.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...hülye paranoi(?)ás...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jaja, menekültem, mert valaki tényleg kiabált, azt hittem a bringámat akarja elvenni... :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Te aztán sietsz ebédelni. Nagyon éhes lehettél, mert hiába kiabáltam futottam utánad, észre se vettél...
Na mindegy. Most ettem hurkát/kolbászt, és jól vagyok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
a kép kib*szás.. merhogy New York, de este. És világít minden. A híd, a toronyházak, a repülõ, minden. Meg kell küzdenem vele. Ha nem megy, nincs más, hívom Chuck Norrist.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mit vártál a kínaiaktól? :)

ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy inernet nélkül kevésbé lenne hülye a világ :)

Wolf: mi a kép?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Idióták.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://video.google....710473912337648

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jössz tekerni a pesti dombokra? Na, ez érdekes. Akkor 11kor szombaton a fogasnál! :) és lenyomlak.. ha máshogy nem, há' izombó'! :D de nem is, mert békesség van, meg pozitív gondolatok..

Mondtam én olyat, hogy nem állok szóba veled? Ehh.. mindegy. Nézzétek meg a '24' c. sorozatot. Sztem nagyon jó.

Kaptam egy puzzle-t karácsonyra, de még nem haladtam vele, vagyis kettõ darabot már összeillesztettem, de azok se passzolnak.. annyi színárnyalat van benne.. :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Biza, mindenki máshogy értékeli a helyzet fontosságát. :D

Wuff: én megyek. De te úgyse jössz. :D Viszont én azért majd szóba állok veled és nem akarlak megverni. :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Huhh.. ez ekkora királyság, ha vki modi? Védelmi pénz.. különben jönnek a kopaszok. Király..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL: mindezt azért, mert kivittem a karkötõket? :D

például..
de ha szeretnél fizethetsz védelmi pénzt is :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda