Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomy: rangidõs vagy, meg fõnök, nem?! Vedd el a kulcsot, a töbiek ülnek, ahova akarnak...

Az a baj, hogy akié a kocsi az azon kevesek közé tartozik, aki tényleg fõnök is, és idõsebb nálam 3-4 évvel...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ááá... Akkor inkább mégse segítek. Mer az meg má sok. És akkor má inkább a fossal írj. Elég, ha a fórum utánoz, nem kell még, hogy te is... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát, azért az arány nem ennyire egyenes.. nekem egy szigorlatra a felkészülés minimum egy hét volt + siránkozás, hogy úccse t'ok semmit, és ki fognak vágni.. Ha elintézed Mettyúnak, akkor sztem 5 k-t is kaphatsz a meglévõ kettõ mellé! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomy: rangidõs vagy, meg fõnök, nem?! Vedd el a kulcsot, a töbiek ülnek, ahova akarnak...

Wuff: még nem van gáz. Péntek szigó. Csak nem megy a fejembe az anyag. Mert nagyon sok. Mert hát, mint kiderült, szigorlatra sok anyag szokott lenni és a 3 nap kevés neki. PEdig az 3-szor több, mint egy átlag vizsgára jutó idõ. Na mindegy.

Mettyúnak meg most má kitalálok valamit. Felhasználom kapcsolataimat és megadatom neki a 2-est, hogy legyen újfélefajta papírja seggtörlésre. Mert most má nagyon kéne az a hiányzó "k".

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kölyök:
Ha nem küldesz el minket, akkor mindjárt én küldelek el!

Nekem holnap hajnali fél8kor butapestre kell mennem. A gáz az, hogy 307CC-vel megyünk hárman. Aki hátul ül, az megszívta...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk, pedig milyen sikerélményeid voltak a mai napon... há' az egész fórum próbál a kedvedre tenni ezzel az undormányos zõd színnel. Há' lássad meg a pozitív oldalát a dógoknak, te, különben nem kapod vissza Mettyútól a harmadik k-t se..

És mit nem tudtál a vizsgán?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most jönne az a rész, hogy elküldök mindent a p******. De mivel nem szeretitek és úgyis minden a megadott vázlat szerint lenne, már tudjátok, hogy mit írnék. Ezen okokból kifolyólag ettõl ma eltekintek, bár a tököm nagyon tele van. Na most ennyi, mert minnyá nem tart tovább a higgadtságom és akkor aztán...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Shoshi: hepi bördzdéj;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezt jól belinkelted...
így kellett volna
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Magoo: ez nagyon kemény... :D

Napkinnak: 1000 lovas BMW

Amúgy meg ebbõl uv lesz.

WTF?! Akkor eggyel lejjebb! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az milyen, hogy beírod a google-ba, hogy mail és a Yahoo-t dobja ki elsõ helyen? :D

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ejj mi ez a mûtõs zõd?

afterparty: http://pvsk.dravanet.../afterparty.wmv

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem, és nem!
Én amúgy sem vagyok PC Guru.
Meg különben is.

Esetleg majd csinálok a kokkkról anorexiás képet ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Tomi, te pc guru!
Hekkeld má' meg ezt az oldalt vmi viccessel! Mondjuk minden gombon a Kokk feje virítson vagy vmi hasonló! A színeket is megcserélhetnéd!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bikk-pakk.
Van mûködõ gyorsválasz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
mikk makk

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kölyök szín jó! Szigorlatpara meg nagy. Ez a holnapi ûbernagy tekerés azt hiszem vagy kicsire konvertálódik, vagy nem tom mi lezs... Halak meg VÁÁÁ!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
DNL Tiltakozom.... Elco-kompatibilis linkeket kérünk!!! A Metthw nevében is.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

!kanihsoS topansételüzs godloB

Értem ám, nem váx át! Kössz!

A kurrva halakat meg alulról vezetik árammal! Vagy lehet, hogy a vegyianyaggal szennyezett folyóból valók, és kis mikrokínaiak ülnek bennük, és azok vezetik õket! Átbaszás.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
na helo mádorfákkák:
ezt kapjátok ki:
http://www.compfused...irectlink/1129/

ha "volt már" akkor bocs :)))