Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hujj, de utálom ezt a mai napot. Miféle luxusszálló ez, hogy ablak van a budiban?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Jajajaaaa, Tiborom! Ezután már csak a bigék jöhetnek! Amúgy felavattam az új budit, a hátsó boxban voltam a kis ablakkal! Mérföldekkel jobb, mint a régi! A papír is kézre áll, az öblítés is megbírkózik a nagy adagokkal! Respect!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Mettyjú-igyenkóla, ingyentea, a következõ meg az ingyen pucér csajok lesznek, jólmondom, havverpöcs?!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
S: a tervet tartani kell! Te csak csináld a mai dolgod, hogy holnap te is tudd! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A legjobb gyógyír mindig is a szabadság volt :)

Egyik kollégám is beteg volt, de rettenet módon, elhaló hangon szólt bele a telefonba, de vhogy sose sikerült úgy felhívnom napközben, hogy otthon lett volna, mindig a városban mászkált..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Módosítsd a tervet:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kéééééész. ELmegyek fodrászhoz, erre ott mondja a csaj, hogy ne haragudjak, de a halálán van és megy dokihoz. Hát monodm faszás. Erre kérdem, hogy akkor mi az ajánlata? Mondja, a holnap necces, de talán, mondom nekem holnap csak késõn jó. Erre aszondja: ááá, az megint neki nem jó, mert megy snowboardozni Szlovéniába... Vazz, miután, vagy mielött meghal a nagy betegségében?!?! :D Na mindegy. Most lobonc leszek egy darabig... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Dehogy... :D a Mettyú az emilben siránkozik, hogy utál mindent :) Nem kell bepöccenni.. én tényleg nem fogok baszogatni senkit se, mert volt már mind :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ergo nekem szólt. Be lehet kapni! ;) És kérem a cd-ket!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én leszarom, hogy megbuknak-e vagy sem, tegyen mindenki belátása szerint rá vagy érte..
Csak ne siránkozzon, hogy mennyit kell tanulni meg milyen kevés az idõ. Az itt jelenlévõk többsége ugyancsak átélt már egy pár vizsgaidõszakot, áttanult éjszakát, úgyhogy tudjuk, hogy milyen szar. De attól, hogy siránkoznak, sose lesz jobb. Persze Mettyú az nem siránkozik. Az tanul és kussol! Helyesen. Én meg bótolok neki.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Köszi mindenkinek az elismerést a 3 képkockáról.
Látod Mettyú -meg Kokk- senki nem baszogat benneteket, hogy tanuljatok de azért jó lesz majd az a diploma, ha másra nem is hát a retyóülöke alá, hogy ne billegjen a CNC mûhelyetekben.

Give me some iced-tea from long Island!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Na, akkor Fugger víziója:

http://img.tar.hu/wu.../18850373.jpg#3

Giga LOL :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nem occsóbb a reciklált, eztet mondjuk pont tudom. És nem is igazán szeretik, ezen a részlegen már nem is rendelnek olyant, mer' faszok!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Shoshi: "A Terv:" fél 11 körül csönget a póstás, te gyors lepacsizol vele, mosolyogsz, de semmi személyes kérdés, mert még a végén neki áll rizsázni és bukik "A Terv". Elõrelátóan már csöngetéskor kinyomod a gépet és kikészíted a akbátod, mint a tûzoltók. Majd postás elmegy, te kilesed a pillanatot, hogy mikor nem veszi ézre, s mikor épp NEM, te villám mód kabit rántasz és ipakodsz a baknba. (Dolgokat és telefont nem ott felejteni, mert bukik "A Terv"). A bankban hétköznapi mód viselkedsz, meg sem próbálod kirabolni, kedves, de távolságtartó vagy. Mosoly nem elfelejtendõ! MAjd sietsz haza, beköszönsz annak, aki épp otthon van, de nem kajálsz. Ez fontos része "A Terv"-nek. Pikk-pakk elvégzed a dolgaidat (ha pölö jönne a 2. :D) és sietsz vissza az irodádba. A megszokott útvonaladon mész, nem állsz szóba senkivel. Majd beülsz és izgatottan vársz. A többit nem kell tudnod...

Tehát minden terv szerint halad :D... És a postás felé nem kell elszámolnom semmivel sem. MAx átveszem a leveleket. És õ hozza a melót. AZért várom meg, hogy az aznapit is meg tudjam csinálni, és be tudjam vinni a bankba;)!

gondolom nem a fakinemvágás vezérli õket, hanem a profit, PROFIT, P R O F I T

Nem tudom, hogy olcsóbb-e az újrapapír, minta többi. Nem vagyok biztos benne. De igazad van, csak ez legalább jól sül el!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
mikk makk

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Neeem, azt már rég bejárattam, ámbár még 1 fülke hátravan. 2 irodában dogzok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: "A Terv:" fél 11 körül csönget a póstás, te gyors lepacsizol vele, mosolyogsz, de semmi személyes kérdés, mert még a végén neki áll rizsázni és bukik "A Terv". Elõrelátóan már csöngetéskor kinyomod a gépet és kikészíted a akbátod, mint a tûzoltók. Majd postás elmegy, te kilesed a pillanatot, hogy mikor nem veszi ézre, s mikor épp NEM, te villám mód kabit rántasz és ipakodsz a baknba. (Dolgokat és telefont nem ott felejteni, mert bukik "A Terv"). A bankban hétköznapi mód viselkedsz, meg sem próbálod kirabolni, kedves, de távolságtartó vagy. Mosoly nem elfelejtendõ! MAjd sietsz haza, beköszönsz annak, aki épp otthon van, de nem kajálsz. Ez fontos része "A Terv"-nek. Pikk-pakk elvégzed a dolgaidat (ha pölö jönne a 2. :D) és sietsz vissza az irodádba. A megszokott útvonaladon mész, nem állsz szóba senkivel. Majd beülsz és izgatottan vársz. A többit nem kell tudnod...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Most átmegyek a másik irodámba...

Az új WC-re gondolsz?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás