Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Az van!!
Csak tanul.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De van. Csak tanul... :D

Azért Viktorra kíváncsi leszek, ha tényleg vesz bringát... Mert ahhoz föl is kell menni, hogy lejöjjön, az meg nem az erõssége... Hehehehe... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Bannye.

Mosogatnom kéne meg ilyenk.
megesz minket a mocsok.
de nincs kedvem.
VAlaki??
Nem szeret mosogatni?

nincs valami jó kis pelyhes szobalány alkalmazásban nálatok?

degázzzz :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Bannye.

Mosogatnom kéne meg ilyenk.
megesz minket a mocsok.
de nincs kedvem.
VAlaki??
Nem szeret mosogatni?

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Aha úgy lesz.
elvileg máá rábeszéltem haverom is.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomi: egy pécsi srác, aki poénból bejelentkezett így és mindenkit ismerõsnek jelöl, mondván mindenki szereti a kisfröccsöt. És bejelentkezhetsz te is a nevével, hogy a te ismerõseidet is fröccskedvelõkké jelölhesd... :D Sztem nagy poén... Valahol megvan az email címe, meg kódja, majd megkeresem... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
és hozz magaddal még egy embert!
:D

neki kéne állnoma könyvelésnek....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Drukkoljatok hogy mielöbb meglegyen a bringa.
Azt eggyel többen leszünk.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ki az a Kis Fröccs? Virtuális személyiség, akihez tudtok beszélni, ha problémátok van, vagy egy zavarodott elme, aki magát alkoholtartalmú italnak képzeli?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megint beszponzorálom a társaságot fával... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ezen a képen látszik az a szatyor amiben a száraz fa volt.
Otthon a kazánházból kell szerezni :D
Vagy haza kell vinni egy keveset, és felrakni a radiátorra, hogy megszáradjon ;)

Ja itt nem volt sok hó. Alig bírtunk összeszedni egy keveset a tûzre a végén.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ááá, ez nem is ma volt. Mi bokáig hóban járkáltunk... :D

Jaés! Honnan szerzünk száraz fát?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Amúgy Vöröshegyen hol fogtok sütni? Ott a fúrótorony helyén?

A mai sütögetõs kirándulás képei, benne a tûzrakás titkai hideg idõben
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

A sütésrõl:

Tehát: szombat, 10:35-ös busz, Vöröshegyen sütés... A további terv pedig: "Márió cipel, Zap eszik, én iszok és közben mind a Mestert követjük!"

Hehehehe... A dolog fix. Nincs nyafi és módosítás. :D Dönteni lehet, hogy jössz, vagy sem!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jövõ szombat, 10:35-ös busszal föl sütni!

Tomi: :( És a fával kapcsolatban sok-sok hasznos infó?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szombaton Ágnes napi mulatságokon leszek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szombat... Délben... Totálgrill!!! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szerintem valamikor mi is bepróbálhatnánk egy ilyen téli sütögetést, elég állatul hangzik!! Persze, ha ilyen lesz az idõ. Vagy jobb. :D Kis pia, szalonna, evéss, iváss, ilyenek...
Tehát: szombat délelõtt Sóshegy, vagy max vöröshegyi tisztás, túristasûrûségtõl függõen.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, ez az és nagyon állat... Ha van fix 5-6-7 ember, akkor jó, mert akkor le lehet már annyira foglalni az egész házat és akkor aztán jön aki akar, és majd utólag fizetünk. A héten föl is hívom, hogy mikor vannak szabad hétvégék, aztán majd népszavazunk...

U.I.: csajozós-fõzõs lesz és ha beválik, akkor nyárom lepusztulunk fiús-bringázósra is!!! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mink is jót túráztunk. Betörtünk minden jeget, a kutyám meg belenyalt minden pocsolyába.
Aztán raktam tüzet, sütöttünk sokat, most van is bajom rendesen, annyit ettem...
Teca mama farkas kutyája meg tök hülye. Morog, közben kõvel focizik, és azt hurcolja a szájába. És a farkával is játszik, mint valami lökött terrier...

Szentlászló jöhet, mi meg majd megyünk.
Át kell vágni azokat a kerítéseket, aztán lehet lejönni bringával a hegyoldalból ezerrel...
Ez az a ház? Mármint a Dömös Tiborné háza?

többet már nem módosítok
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök