Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tibi, ha te nem mész majd megyek én!

Morgen mindenkinek. Egyébként.

Hova nem megyek?
Feltöltött kép
Mettyjú: de a mobilomon csak 16:00 után tud elérni

Shosh :beteg vagy! Amúgy itt a Zelcónál el szokták b**ni az adóbevallást, álltalában magamnak csinálom, ha van v.mi visszaigényelni valóm, mert hamarabb gyün a lóvé-kápissi?
Zaph: te is beteg vagyFeltöltött kép

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tibi, ha te nem mész majd megyek én!

Morgen mindenkinek. Egyébként.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mornying.

Jég tényleg jó volt. Csak én gyalog voltam, nem autóval.

Már sugárzok. Beadták az YZ0tópot. Sokat kell innom, nem lehetek gyerekek közelében. Terhes sem lehetek. Délre megyek átvilágításra.

Én is álmodtam jót! A Nagymamám nappalijában rendezték meg a freefight EB döntõjét. Alig hittem el, hogy európa bajnok lehetek. Széttoltam a bútorokat és készültem a küzdelemre. A Viki volt a segítõm, az ellenfelem meg a Máthé Viki bongyorifejû kurrvaanyja nyalóka faszija. Õ a Mamámnál a kisszobában imádkozott mérkõzés elõtt. 10 másodperces meccs volt, mert ömlött az orrából a vér, és a bíró végett vetett a küzdelemnek. Poénos volt, mert amikor félálomban odafordultam a csajomhoz, meg akartam kérdezni tõle, hogy most tényleg európa bajnok vagyok :D ? Kicsit összemosódott az álom és a valóság...

Na szép napot mindenkinek! Melyik jobb, ha én csinálom az adóbevallásom, vagy ha a cégem?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Zap, sci-fit néztél az este és nem szartál? Vagy mitõl álmodsz ekkor ortó baromságokat, he?

Tibi: Megadtam a Királynak a számodat, majd kereseni fog munkaügyben, remélem nem baj! Ha igen, gyere ide és verd be az arcom!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na vazz, milyet álmodtam éjjel.
A Munkácsy utcában a Szcsi tér felé volt egy bolt, a bolt kirakata felett egy doboz, USB csatlakozóval. Ha kiflit akartál venni, egy olyan Pendriveot kellett oda bedugni, aminek mindkét felén volt csatlakozó. A másik csatlakozó azért kellett, mert oda be lehetett dugni egy USBs egeret és akkor az utcáról ki tudtad rángatni a helyérõl a pendriveot, mert az egér lelógott odáig. Na én beszoptam, mert elöbb jött ki az egér a Pendriveból, mint az a csatlakozóból, és be kellett mennem a boltba, ahol kb. 15 agyonsminkelt hülyepicsa volt és elmagyarázni nekik a problémám. Aztán rájöttem, hogy aznap én vagyok kb. a 20., akinek bent maradt a Pendrive-ja. Aztán a fõnökasszony segített és egy csokor virággal kipiszkálta nekem.... :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na ismét megvolt 1 kvalitét,
Kokk: a Pirikéset csak szeretnéd mi?! Én meg 120-al mentem tegnap(na jó jég sem volt)

Metty:Átadom, ua. mint az ZAP járt -zugügyvédképzõ.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Boldog névnapot Pirikének!
Milyen szak az, amit a Kokk fikáz?

Egy nagy kalap kvalitétot neked, Kolyok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pirike bekaphatja! ;) Vazz, összesen hárman állunk ilyen jól, hogy ez az utcsó vizsgánk... Úgyhogy havalaki baszakszik egy olyan fos szakon és végez hamar, az nem számít! :D

NA, mogfosás, aztán go.

Tegnap baszki 15km/h-val mentem, piros lett és épp elég lett az 50m a megálláshoz. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
LL, honnan lehet ilyen cuccokat leszedni? És nem sci-fi-sben, hanem szarósban nincsen véletlenül?

A tegnapi jég az fura volt, nézted a forgalmat és azt hitted egy rémálomban vagy! Minden olyan lassan és természetellenes vánszorgott, hogy beszarás!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Reggeli SZEVASZTOK !

Kapd össze magad Kokk, Pirike már végzett a vizsgáival. Ezt a megalázást...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggel stickek!

Az van, hogy alig aludtam és persze most meg fáradt vagyok. Bö. NA mindegy. 10-tõl tessék szurkolni! Operáció kutatás... Vááá... Na mindegy, csak túl leszek ezen is.

Zapat: jelentkezem, amint vagyok valahol... Bár most meg csöpörgõs szaros az idõ, de legalább nem tükörjég minden... ;) Részleteket majd indulás elött!

Have a nice day!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Holnap vizsga. De nem bírok aludni. Pedig leszarom. Annyi sok sokkal fontosabb dolog van. Azok niatt inkább izgul az ember, mint egy szaros vizsga miatt. De ez nem jó. Néha lennék egy filmben. Vagy az én filmem operatõrje kicsit összekaphatná magát... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
miszart csináljak hogy ne dobálja föl a laptop folyamat a kapcsolódás ablakot!?
mincs net kapcsolat telepítve,hálózati kapcsolatok vagy mi meg le vannnak tiltva...
folyamat a kapcsolatnélküli munka vagy az ujracsatlakozás jelenik meg...
helybentárolt tartalom,elvileg törölve...

sos

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor elképzelhetõ, hogy a maradék 4 perc elég unalamas lesz. Vagy tájkép... :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A jégen minden csúszik. Inkább csavarj bele önmetszõ pozdorjacsavart :D Akkor nem fog csúszni ;)

A 24 elsõ 20 perce olyan, hogy befosok... Megölnek mindenkit...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mikor hazaértem azhittem fölszabdalom a bakancsom és aztán elégetem
rettenet módon csúszik a talpa...
jah eltoltam a szörnyet,most egy kisebb,de okosabb gép jön helyette:D
már angyon várom!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ekkora para van? Lehet fel kéne öltözni és kimenni nézelõdni...:chin:

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
basszameg a vároros hogy nem tudja megoldani hogy ha látják hogy esik ez a genny akor fölkészüljenek...

jöhettem gyalog Tomiéktol majdnem mert a végállomáson bemondták hogy sajnálják de nem indítanak addig buszokat amig nem hozzák használható állapotba az utakat...
de még a taxisok sem voltak hajlandóak elindulni,Nõvérem azt mondja

de eléggé ilyesztõ mikor a 6oson a pb gázos kamion elkezd csuszni,mögötte meg a másik nyerges is és csúsznak egymás felé...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fúú, én Újhegyrõl jöttem végig a 6-oson, de az siralmas. Béna autósok, álló buszok, és csúúúúszik :D
Adrenalin MAX! Közben bömbölt a Hed P.E....
Itthon még paráztam, hogy a kocsibeállónk majd szar lesz, de szinte semmi sem volt.

dnl:
Van 4400-em, meg Battlestar Galactica-m is. Az összes megvan.
Azon kívül is megvan minden :D

Ma este 24 5. évad elsõ 4 részét fogom megnézni... Addig le se fekszem ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mer mér is?! :D

Most kiraknálak az utcánk tetején, aztán lenne nemulass!!! ;)

Patyó fölhív az elöbb: figy, itt vagyok a Szent István téren kocsival. Vazz, sztem egy óra alatt hazaér és akkor megyünk kutyát csúsztatni!!! :D